Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borstörő

343 bejegyzést írt és 395 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint egy éve nem írtam... pedig szinte hetente kapok leveleket, hogy segítsek ivig-smoflipid témában. Akkora az igény, hogy megadom magam és próbálom nektek összeszedni, hogy mit, hol, hogyan lehet intézni, milyen járható utak vannak. Tervezem, hogy leülök a Bizottsággal, hogy beszéljük át…..
Ugyehogy ugye? Hogy repül az idő? Még csak most volt kisnövény-állapotban, és már kész hölgy lett belőle! Rohamtempóban mennek a napok, ő pedig egyik-napról a másikra új dolgokkal lep meg minket. Egyrészt, van humora. Illetve csak neki van humora Apa szerint, mert neki köztudottan…..
Borstörő 2016.10.03 10:07:27
@kancellar: Nyufi, újraindulok, csak tudod az a fránya idő.
Már raktam is ki újat
Jövőhéten már 21 hónapos lesz... Döbbenetesen megnőtt! Kész nő lett belőle! Szeptember elején kezdtük a bölcsit, mérsékelt sikerrel... Amíg ott voltam, gond nem volt. Aztán mikor már 2 órára hagytam ott, kitört a világháború! Mondták a gondozónők, hogy nem lesz könnyű, de a fene se gondolta, hogy a…..
Pontosan erről lesz szó: tanácsok. Jó sok, a nagyrésze kéretlen és használhatatlan. A legtöbbször arra jók, hogy jól összerúgjuk a port a Zurammal... Mert ugye mindenki jobban tud nálunk mindent, és feltétlen közlési kényszere van, mert szerinte az csak úgy jó, és milyen…..
Aki most arra számít, hogy Apját mennybe menesztem, rosszul hiszi. Najó egy kicsit, de nem nagyon mert még azt hiszi, hogy ő maga a tökély, oszt mégse :-P Szóval Apa - mikor felejtettem el végérvényesen a nevén szólítani?? - azon ritka példányok közül való, akik az esetek nagy…..
... vagy inkább tapasztalatok?? Nos, az ember lánya évekig készül arra a szerepre, hogy anya lesz. Elméletben minden szép és jó, mindenre van instant megoldás, de élesben azért ez teljesen más. Tegnap oltáson voltunk. Nem, nem tudom követni hogy mit adtak, valami kötelező szart.…..
Borstörő 2015.05.13 08:33:55
@tigritigr: koszmóra még nem, de úgy tűnik a Babé beválik, de köszi. Szemre használtuk simán, a napozáshoz meg az alverdet vettem.
Lusta vagyok mint a fene :-D Annyian reklamáltak, hogy meg kell adnom magam a nép akaratának. Szóval jöjjön egy kis beszámoló. A gyermek nő mint a bolond gomba. Már van olyan 68-as ruha amit simán rá lehet adni, de amúgy jellemzően a 62-es méretnél tartunk. Csak úgy megjegyzem:…..
Régen írtam, lusta vagyok. Mire géphez kerülnék, már fontosabbá válik 1-2 óra szunya. Tudom, tudom ne panaszkodjak :-D Pedig olyan jól kezdtek alakulni az éjszakák. Leraktuk 8-9 körül és kelt hajnal 3-4 magasságában. Ugye, ugye? Már szinte kipihentem magam. Ennek böjtjeként…..
A héten voltunk csípőszűrésen. Nettó másfél perc alatt végeztünk, 30 másodperc várakozás után. Na, mit szóltok? :-D Szóval pár hete, rendes szülő lévén, gondoltam bejelentkezek. A nőci, akivel beszéltem, egy igazi paraszt volt, mert hát hiszen nekem, a kezdő szöcskének, a…..
A vártnál kicsit hamarabb, de végre itt van velünk 5 éve tartó küzdésünk eredménye! Ha ránézek gyakorlatilag elfelejtek mindent, ami velünk történt, mert már csak az számít hogy végre magamhoz ölelhetem, szeretgethetem!  Nade mi is történt? 37. hét 5 nap kedd Hajnalban arra…..
Borstörő 2014.12.18 14:59:07
@Két csík: Köszönjük!
Naugye hogy repül az idő?? Még csak most született, kettőt pislantok és már állnak a kérők az ajtóban megszeppenve, mikoron is apa éppen az aktuális fegyverarzenálját mutatja be nekik miheztartás végett... Szóval és tettel növöget a kis Hercegnő... mit növöget kerekedik…..
Két nap múlva már 4 hetes lesz a mi kis házi hercegnőnk. MÁR! Úristen nagyon megy az idő! 600 grammot hízott mióta itthon vagyunk, és két centit nőtt. Az 50-es rugikkal már nem kísérletezem, bár az 56-osok még kissé nagyok, de nyilván neki kényelmesebb mint feszengeni a…..
Okozott némi fejtörést, hogy legyen-e babanapló, mert már annyi van a neten, hogy Dunát lehet vele rekeszteni! Én meg mi újat tudnék írni? Végül az döntött, hogy nagyszámú rajongótáborunknak (jaj de szerény vagyok, mi?) nem kell egyenként elmesélni, hogy mi történt velünk,…..
Igen, igen, ez nemcsak a nap, hanem a hét híre is :-D Végre, győztem! Vérnyomi, cukor tök okés, ctg-n a béjbe hozza a szokásos fejenpörgést, és a Speckódoki is megenyhült :-D Ma közölte, hogy csütörtökön elmehetek 1 hétre, aztán vissza! Oké, tudom sovány vigasz, de akkor is…..
Még mindig bent vagyok. Nem mintha valami különösebb ok lenne, egyszerűen a Speckódoki úgy gondolja, hogy hospitalizálni kell, fekvés, nyugvás. Eddig szinte minden áldott nap benézett hozzám, hogy hogy vagyok, majd a kérdésemre, hogy mikor mehetek már haza végre, mindig egy újabb…..
Még egyben, de kórházban vagyok, várhatóan mostmár a Kicsi megszületéséig. Nade ne szaladjunk előre, mesélem mi történt: Pénteken az Imádott Uram, elutazott desznyót vágni vidékre, dehogy ne maradjak felügyelő tiszt nélkül, megkértem egy barátnőmet hogy jöjjön vigyázzon…..
Borstörő 2014.11.21 11:48:55
@Két csík: Ma reggel azt mondta, hogy jövőhét pénteken - ha minden oké - hazamehetek. Ez mondjuk eddig az 5. variáció, de pozitív hogy mindennap benéz hozzám.
Ne aggódj, most is 40 fok van, csak éppen a fűtés miatt. Éjjel-nappal nyitva az ablak, nyilván nagyon költséghatékony...
Kedden jutottam be a védőnőhöz. Meséltem korábban, hogy jó arc, nem az a vaskalapos matróna, konstruktív és laza. Nagyon izgi volt, mert megvitattuk a gyerekorvos-kérdést, kaptam recepteket, szóval olyan valóságos lett minden, hogy ebből TÉNYLEG gyerek lesz! Aztán rátértünk a…..
A héten tatárjárást folytatok a dokiknál, amit aztán a jövőhéten fejezek be. A kismama nem unatkozik, egész nap sorban ül, és átszellemült arccal tűri a 3-4 órás várakozásokat, mert a kismama ráér, semmi dolga, és az ücsörgésbe nem lehet elfáradni... Én naívan azt…..
Az elmúlt egy hetet azzal töltöttük, hogy kinéztük és megvettük - a megítélésünk szerint - nééééééééélkülözhetetlen bútorokat a Kishölgynek. Lett kiságya, ruhásszekrénye, pelenkázója. Nos, ez a legutóbbi okozta a legnagyobb felfordulást... Rengeteg tanácsot…..
No, mivel annyira sok minden nem történt az elmúlt egy hétben, beszéljünk a hüvelygombáról... :-D hehehe. De van jobb témám is: terhesség árnyoldalai. Félreértés ne essék, nem panaszkodni akarok, csak van néhány dolog amiről ritkán és keveset beszélünk. Az első ilyen volt,…..
Egyrészt tök lassan megy az idő, másrészt, meg mááááár itt tartunk?? Naponta többször rám tör, hogy úristen mivan ha a Kisasszony úgy gondolja, hogy neki elég volt, és már jönne kifelé, mi meg még sehol sem vagyunk… Hova fogjuk tenni? A szekrényfiókba?? Mert kaptunk már…..
Bocsánat, eltűntem egy kicsit, de ez a festési mizéria nem nagyon engedett hosszabban géphez jutni. Jó, oké nem mintha csináltam volna valami nagy dolgot, csak ugye próbáltam kivenni én is a részem a feladatokból. Úgy mint: ezt tedd má' oda, nem jóóóóó, nem érted hogy az oda nem…..
Elérkezett a nagy nap, végre bizonyosságot nyerünk arról hogy nincs töke a menyasszonynak! :-D Persze kigyönyörködhetjük magunkat Miss Ramazuriban :-D 5 D-nek meghirdetett helyre mentünk. Bár a Zuram már jó előre mondta, hogy biza eléggé szkeptikus ezekben D-kben, hát hiszen ha…..
Ejgen, sajnos nem lett jó a cukor-terhelésem, a kétórás érték 8,8. Először nem is vettem komolyan, annyi érték elfogadható terhesen, hogy a fene se bírja követni. Végül – némi nyomásra - írtam az endokrinológusnak, elküldtem az értékeimet, amire egy viszonylag gyors válasz…..
Nagyon furcsa érzés, mert ugye alapvetően szeretem a munkámat, meg úgy éreznék is magamban erőt folytatni, de azt is tudom, hogy az agyam már nem úgy funkcionál, mint annak előtte. Egyszerűen elfelejtek dolgokat, a rövidtávú memóriám a legváratlanabb pillanatokban mond csődöt,…..