Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArgonX

0 bejegyzést írt és 256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó:Frontiers Honlapok:www.stardustaor.comfacebook.com/stardustaor Szimptomatikus (jellemző kórkép a hazai rock életről), hogy a Stardust nevű magyar AOR csapatról külföldi fórumokon keresztül kellett tudomást szereznem. A 2015-ben alakult banda létezéséről mindössze néhány hónapja értesültem,…..
Kiadó:RenSam Songs/Sound Mind Music Honlapok:www.johnpetrucci.comfacebook.com/johnpetrucciFB Jóllehet instrumentális albumról van szó (amit még a megveszekedett rock/metál rajongók közül is kevesen hallgatnak), John Petrucci (Dream Theater, Liquid Tension Experiment) szólólemeze igazi mérföldkőnek…..
Kiadó:Frontiers Honlapok:www.paralydium.comfacebook.com/paralydium Semmi sem az, aminek először látszik, tényleg a hérakleitoszi "pantha rhei" cseppfolyós világában élünk. A The Paralydium Project, amiről 2015-ben lelkesen hírt adtunk, többé már nem is "The", nem is "Project", hanem csak simán…..
Ismerőseim pontosan tudják rólam, hogy gyűlölöm a nyarat, egy teljességgel élhetetlen időszaknak tartom, amelynek ráadásul számomra az égvilágon semmi szépsége nincs. Tamás biztos nem így gondolja, hiszen az ő "nyara" tele van emelkedettséggel, szépséggel, játékossággal. De ne szaladjunk ennyire…..
Kiadó:Kubicki Entertainment Honlap:facebook.com/bicioleo Még nekem is nehezen hihető, hogy Fabrizio Leo, vagy ahogy ismerősei és rajongói általában emlegetik, Bicio, eddigi összes szólólemezéről jelent meg itt, oldalunkon kritika: Túrisas, Jack Rose (alias: Mádi N.), majd én gondoltuk úgy, hogy…..
2013-as éves toplistámon hetedikként végzett a "War & Peace", ezért most senki ne várja tőlem, hogy rosszat mondjak rá, semmi pénzért nem is tenném, de felütésként kikívánkozik belőlem, hogy azért Lukács Peta második szólólemeze sokkal többet fog szólni itthon, autóban, meg akárhol… Így utólag…..
Már elmúlt néhány nap az óraátállítás óta, mégis sokan kóvályognak, mint az őszi legyek. Szerintem hülyeség ezt az egész felfordulást csinálni, mert nem sok értelme van. Még ifjú fejjel utáltam meg ezt az idő tili-tolit. Imádtunk focizni, és ki nem mondott megállapodás volt a szülőkkel, hogy…..
Pontosan ez a kérdés kezdte el birizgálni a Derek Brewer nevű menedzser (Dying Fetus, Veil of Maya) fantáziáját, amikor meghallotta, hogy a Thy Art Is Murder egyik gitárosa a folyamatosan a zenekarba feccölt, de vissza nem térült pénz miatt lécelt le. Emberünk osztott-szorzott, majd a…..
Q3 végi értékelésen hallottad már, hogy readresszálni kell a balanszot? Volt már olyan kollégád, aki egy meetingről kifelé tartva vigyorogva megjegyezte, hogy notifikálták a celebration dinnerre? A multinacionális cégek szókészlete szerves részévé vált mára a nyelvnek, pedig a…..
Egyszer már megmérettetett és nem találtatott könnyűnek nálunk  a zenekar, ami elsősorban Garael érdeme volt.  Ha elolvassuk a kritikáját rögtön az elején említésre kerülök, igaz inkognitóban. "A nyolcvanas évekbe ragadt tipikus magyar heavy metal – volt sommázott, és nem…..
Kiadó:InsideOutHonlapok:www.danswano.comfacebook.com/nightingaleswedenA sas nem kapkod a legyek után (aquila non captat muscas) - mondja az általunk sokszor idézett latin közmondás. A csalogány (más néven: fülemüle) viszont igen, hiszen a légykapófélék családjába tartozik. Ellenben…..
Nem lehetett figyelmen kívül hagyni azt a Shock(!) portálon kitörő komment-vihart, ami a Lovreck zenekar új klipjének bemutatása után napokig uralta az egyik legjobb hazai netes rockmagazint. Számomra legalábbis megannyi tanulsággal szolgált. Fontosnak tartottam tehát minderről…..
Az első benyomás nem lehet kérdés, már ha az első benyomást a klasszikus módon, a lemezborító szemügyre-vételezésével szerezzük. Ez vitán felül végtelenül profi munka, ahogy egyébként Havancsák Gyula minden munkája az. És ahhoz sem kell nagyon éles szeműnek lenni, hogy…..
ArgonX 2014.10.14 10:34:07
@turisas:

Nos, a világszínvonal erősen szubjektív fogalom. Ha te így gondolod, lelked rajta :)
De amikor egy produktum ezer sebből vérzik, mert
- az ének és a dob katasztrofálisan szól,
- az egész zenének doboz hangja van,
- klisés zenei megoldások garmada,
- ahogy saszi11 mondta, a szöveg primitív, én inkább azt is lerágott csontnak mondanám, vagy inkább kínosnak,
akkor miről beszélünk? Szar, de mégis jó? Attól, hogy valamire találunk ideológiát, még nem válik mesterművé.
Hiába a hangszeres tudás és teljesítmény, ha végeredmény mégis középszerű lesz. Hallom én, hogy a hangszeren mit művelnek a srácok, de ez nekem akkor is kevés.
ArgonX 2014.10.15 16:07:32
@turisas:

Értem, amit írsz, rendben is vagyunk és nem kötekedni, vagy trollkodni akarok. De ha már idéztél:
"tényleg vannak messze világszínvonalú zenei megoldások"
A baj az, hogy így, ebben a formában ez sem igaz... Én sehol nem hallottam ilyen zenei megoldást.
Kiadó:Hammer/Nail Records Honlap: www.virrasztok.hu A mulatós, csujjogatós folkmetál antitéziseként felfogható Virrasztók szenzációs koncepcióválasztása (bár a szenzációs jelző ebben az értelemben "hajdúpéteresen" bazári) töretlenül avat hungarikumot, immár harmadik…..
Sexy Asian Girls Mai 2013.11.21 06:26:47
..
Fontoljuk meg, mielőtt az orvosokat okoljuk mindenért, amiről talán nem is ők tehetnek, becsüljük meg azt, aki jól végzi a munkáját. Tisztelt Praxis Blog! Nem rég találtam rá a oldalra, és kissé ledöbbenve olvasom a sok negatív hangvitelű, az orvosok "kegyetlenkedéseiről"…..
ArgonX 2013.11.07 13:53:40
@lingar4:
Szerencsére már nem sokáig...
Kiadó:GrundRecords Honlap: www.facebook.com/sexactionband Elkéstetek! Ez a szó jutott eszembe az új Sex Action album meghallgatása után. Pedig az album jó, piszkos módon az. Ezzel az albummal ugyanis a kilencvenes évek közepén aranylemez státuszt lehetett volna elérni, most azonban……..
ArgonX 2013.07.11 15:24:16
@Kotta:

Nos, én nem szeretem sem a Motörhead-et, sem az AC/DC-t. Sőt, az őrületbe lehet velük kergetni :)

Vannak bizonyos "alap" csapatok, amiket rocker körökben kötelező szeretni, ezek is olyanok. A Metallica-val az élen, aztán ha benyögöm, hogy ki nem állhatom, akkor furin néznek. Pedig így van.

Ettől függetlenül minden tiszteletem az övék, azért, amit elértek. Ezzel a Csapdával sem vagyok másképp.
A hozzászólásokra itt reagálnék annyival, hogy megpróbálom röviden elmesélni a történetem. A helyzet az, hogy 16 évesen, mikor megvolt a megfelelő baráti támogatottságom, életmódot váltottam. Elhagytam minden cukros és fehér lisztes kaját. 35 kg-t fogytam. Úgy bizony.…..
ArgonX 2013.07.08 16:12:36
@fat.acceptance: Ahogy mondod. Te viszont azt értsd már meg végre, hogy NINCS olyan, hogy körülmény. TE vagy, és a problémád. A körülmények mind csak kifogás, amivel takarózni tudsz.
Ha valaki szegény körülmények közt él, az még nem menti fel a lopás bűne alól akkor sem, ha éhezett. A "körülmények" téged sem mentenek fel. És számomra nem érthető a szituáció, sajnálom. Megelőző lépés? És vajon mit előzöl meg vele? Hogy bármit is cselekedned kelljen? Nem zárja ki? Dehogynem...

Előttem, más hozzászólók már javasolták a pszichológust. Lehet, hogy tényleg rád férne, hogy megértsd a lényeget. Ezekkel a kommentekkel (az enyémmel egyetemben) nem mész semmire.
ArgonX 2013.07.08 16:23:42
@fat.acceptance:
Már értem. Tehát akkor a következő lépés a dagadt emberek a strandon bejegyzésed, ami szintén erről szól, szintén 2 oldalnyi nyafogás és hárítás. Mert hogy annak megértése végett kellett ezt is elolvasni. Te aztán jól nekikészülsz a "nagy fogyásnak". Legalább ideológia már van. Az is valami... :D

Sok sikert. Várjuk a folytatást, reméljük, abban már nem csak a "körülményekről" lesz szó... ;)
Kiadó:Despotz Records Honlap:facebook.com/Civilwarsweden A Saba-tonnásból Dió-fa páncélba öltöztetett rohambrigád bemutatkozó EP-jének demonstrációja ugyan már egy teljes felderítő ezred munkáját összegezve sejtette meg a világgal, hogy új tényező jelent meg az újhullámos…..
ArgonX 2013.06.17 09:25:45
@CockOfCthulhu:

Engem meg CsiGabiGa írásaitól ráz ki a hideg (általában végig sem bírom olvasni), de attól még szeretjük a blogot :)))
Kiadó:Lion MusicHonlapok:facebook.com/dockersguildreverbnation.com/dockersguildEz a projekt nem tartozik azon megjelenések közé, amelyek nem igényelnek különösebb bemutatást. Jómagam is csak megkésve, Túrisas cimbora guberálása és ajánlása alapján jutottam közelebbi ismeretségbe…..