Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terpentin

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
terpentin 2009.09.22 12:05:04
@Bob Button: te valami csöves vagy?
 Patak parton nem csak Kukorica Jancsi és a Tompos Kátya alakította Juliska ismerkedik? Hát mi van itt, szájjal kielégített? Mert arra járt? Kedves Szakítós! Az egyik legizgalmasabb szerelmi történetem szeretném megosztani veled. Az egész három éve kezdődött, 18 éves…..
Úgy tűnik, csúnyán kiszúrtak azokkal is, akik abban reménykedtek, hogy végre fél-fél napra lehúzza a rolót az RTL és a TV2, és így a teljes lakosság át fog állni a Mezzo operaközvetítéseire, vagy legalább felraknak otthon egy Latinovits-lemezt. És szomorkodhatnak azok is, akik…..
terpentin 2009.09.14 12:34:27
A következő fényképek méltán érdemelték ki a világ leghíresebb képei címet. Közülük nem egy kitörölhetetlenül beleégett a retinánkba. Lássuk, vajon hányat ismersz fel segítség nélkül! (A képekről szóló információkat direkt a fotók alá írtam, hogy nyugodtan tudj…..
Ha esetleg valaki magára ismerne a történetben, az szívás.A kép innenSziasztok.Ez az egész történet kicsit bonyolult, de ki szereti az egyszerű dolgokat?  Az egész dolog 2006 decemberében kezdődött, amikor én még ártatlan kislány voltam, és 1 éve volt barátom, akitől…..
Huebertől kaptuk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangvételű levelet, amelyben a frissen kézhesz kapott órarendjén töpreng, nem értve, hogy is kaphatott ilyen mennyiségű órát a nyakába. Aki szerint a tanárok egész nap csak sakkoznak a lyukas órákon, az olvassa el!Szia…..
Na kérem, az Apple végre beengedte az első emulátort az AppStore-ba, ami bizakodást adhat a kézikonzolok és játéktermi gépek szerelmeseinek a későbbiekre nézve. Sokáig húzódott a program elfogadtatása, először úgy tűnt, egyáltalán nem jelenhet meg, később szerzői jogi…..
Mert mindannyian szeretjük a pizzát, de a házhoz szállítós nem az igazi... Jöjjön hát egy saját készítésű pizza receptje, nálunk ez a favorit. :-)Hozzávalók a pizzatésztához:2 dkg élesztő1 dl tej1 mokkáskanál cukor1 mokkáskanál só3 evőkanál olaj2 dl langyos…..
terpentin 2009.08.30 20:40:27
A britek imádnak tehetséget kutatni, a Britain's Got Talent nevű össznépi verseny mellett, amiben a kutyaidomár mellett megfér a pocakos fakír és az aranytorkú skót háziasszony is, van nekik egy külön énekesekra szakosodott is, az X Factor. Ez a műsor azonban nem egészen olyan, mint…..
Egy kínai fórumon megjelent tesztből kiderül, hogy az iPhone 3GS képes a 720p és az 1080p-s videók lejátszására - pontosabban hellyel-közzel tudja csak teljesíteni az izzasztó feladatot: nem folyamatos a lejátszás, és találtak pár bugot is. Az Engadget is hasonlóan vegyes…..
terpentin 2009.08.23 11:46:39