Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zozzancs

359 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az átalakítás után mikor elmentem a járgányért, megkértem a szerelőt mutassa már meg mi merre hány méter.A motortérben 1 percig csak bambultam és kerestem a tíz pici különbséget, de nem láttam. Emberünknek rá kellett mutatni az etanol átalakító csatlakozóira az injektorok…..
Sziasztok! Már 1 év telt el, hogy először kipróbáltam és végigcsináltam a Clean 9 programot, ami egy tökéletes elindítása volt egy fittebb, egészségesebb életmódnak. A program megtanított arra, milyen fontos a rendszer az életünkben, mind az étkezés, mind az edzés terén. Az életmódváltáson kívül…..
Egy lucky egg segítségével és rengeteg evolve-val sikerült 30 perc alatt 66500 XP-t szereznem! A lucky egg - kezdők kedvéért - 30 percen keresztül duplázza a megszerzett XP-t. Na mármost, ha jól feltankol az ember olyan pokémonokból, amiket "könnyű" evolve-olni, egészen gyorsan lehet fejlődni és…..
Tudtad, hogy nem kell megvárnod, míg a pokéstop pörgése megáll? Sőt, a pokéstop-nál kapott dolgokon sem kell egyesével kattintanod! Csak gyorsan és egyszerűen pörgesd meg a pörgetni valót és már kattinthatsz is a kis X-en. Haladjunk :)..
Épp ma esett meg velem a következő tanulságos Pokémon GO! történet. Szintlépés közelében jártam, kimentem hát a közeli Bikás Parkba, ahol van vagy 10 PokéStop és rendszeresen gyűlik össze 10-20-30-50 ember egy-egy jó kis lure module party-ra. Pár perc alatt meg is volt a szint - most épp 15-ös.…..
A napokban egy furcsa jelensére lettem figyelmes. Gondolom nem vagyok egyedül a problémával, gondoltam megosztom veletek.Néha előfordul, hogy "Unable to connect to server" hibaüzenetet kapok a Pokemon GO! indításakor.  A teljes történethez hozzátartozik, hogy valamilyen okból az elején sikerült két…..
Nem véletlen, hogy nemrég megjelent egy kifejezetten Pokemon GO! -hoz készült 3D nyomtatott telefon "tok", már ha lehet így nevezni. Egy olyan műanyag alkalmatosságról van szó, ami segít a tökéletes Pokéball dobásban. Merthogy nem mindegy, hogyan sikerül az a bizonyos…..
Nyilván észrevetted, hogy a pokemon go nagyon gyorsan meríti a telefonod. Miért van ez? Folyamatos GPS használat és folyamatosan aktív kijelző. Emellett az "augmented reality" sem segít. Ha spórolni akarsz az akkuval, gondolnád, hogy kikapcsolod a kijelzőt, és minden rendben lesz, de ma…..
Egész biztosan hallottál néhány esetről, mikor a Pokémon GO! balesetet "okozott", valaki belesétált egy tóba, esetleg autó elé. Ami ennél is veszélyesebb, ha vezetés közben próbálsz meg játsznai. Ne tedd. Értem én, itt egy piros lámpa, éppcsak ránézek, de hopp, nini ott egy ritka pokemon, el kell…..
Rögtön a pokémon GO játék elején pontosan ott ahol vagy megjelenik három kezdő pokémon. Nálam a nappali közepén nézett szembe velem egy, őszintén annyira meglepődtem, hogy a másik kettőt nem is vettem észre, sőt őszintén megmondom már azt sem teljesen tudom melyikük volt. Lényeg a lényeg, hogy…..
TComment A bugi nyomában 2014.09.18 14:47:51
Mi az összefüggés a jövőképünk és az Angry Birds között? Kínzó kérdések tömkelege. Az Égéstért 137. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Az a csúfos helyzet állt elő, hogy az üzemanyagok ára bizony egy igen izmos lélektani határt súrolgat. Neki is láttam körülnézni, alternatív megoldásokat kutatni a napi munkábajárás megoldására. Esetemben ez kb. 400 km megtételét jelenti egy hónapban. Lássuk honnan…..
Zozzancs 2014.03.02 20:33:32
@sanderjos: Szuper, köszi hogy megírtad! Azt had kérdezzem meg, mennyivel növelted a fúvóka méretét?
Trollface Pólók 400 2013.04.16 15:32:21
Öröm boldogság, ebben a percben adtuk el a 400. pólómintánkat! Nagyon köszönjük mindenkinek, aki segített ebben, reméljük év végéig meglesz az 1000 is :) ..
Tervezz te is saját 50-es szülinapi pólót ezzel a mintával! http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19750_im_not_50 ..
Pólók: http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19748_im_not_48 ..
Saját tervezésű pólót ezzel a mintával? http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19749_im_not_49   ..
Pólógyár:http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19747_im_not_47 ..
Készíts te is pólót!http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19746_im_not_46 ..
Egy saját tervezésű pólót? http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19745_im_not_45 ..
Készíts saját pólót!http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19744_im_not_44 ..
Póló gyártás:http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19743_im_not_43 ..
Pólók: http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19742_im_not_42 ..
Pólógyár:http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19741_im_not_41 ..
Pólók: http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19740_im_not_40 ..
Készíts saját pólót!http://polomania.hu/szerkeszto/minta/19739_im_not_39 ..