Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csbence

24 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy már azt megszokhattátok, idén is méltatom hazánk legkeményebb bouldereseit és legkeményebb megmászásait. Ez továbbra is 8A és nehezebb bouldereket jelent, ez a fokozat sokaknál az egyik legnagyobb lélektani határ. Már akinél ez jelent bármit is, nem mindenkinél ugyan annyi részét teszi ez ki a…..
Zia felhő & Boulder 2015.03.06 11:33:09
Az Ujjerő Boulder Terem csapata idén is tanúbizonyságot tesz a kreativitásáról és elhivatottságáról: Március 21-22-én kerül megrendezésre a 300! névre keresztelt boulder maraton. A thermopülai csatában életét vesztett spártai hősökre emlékezvén az 5 fős csapatoknak…..
A tegnapi napon lehetett először kipróbálni az Ujjerő Boulder Terem galériáján elkészült edző részt. Ahogy az Vörös Tomi videójából kiderül, van itt minden: több féle campus-board, peg-board és az országban először Moon board is. További átalakítások is várhatóak a…..
Farkas Tamás első magyarként állhatott fel az ikonikus Karma (8A/+) tetejére. Papp Márton Simon megmászta az első 8A nehézségű boulderét, a Rücsökmátrixot. Schmidt Tamás miután elsőként mászta meg az Importáru nevű 8A plafont, megmászta a nagy zseb nélkül is és egy nehezebb…..
Májusban megnyitott Budapest legnagyobb boulder terme, a Monkey Boulder. A háziverseny, előadások és egyéb nagyszerű rendezvények után, októberben megrendezésre kerül, az I. Monkey Maraton. Lényegében egy boulder jamről beszélünk, 42 megoldandó problémára 3 óra áll majd a…..
A Magyar lányok a legszebbek. Ezt már tudjuk, de mint az alább kiderül, mászásban is sok szép eredmény született az utóbbi időkben. A tavalyi év legnehezebb férfi megmászásai után, most következzenek a legkeményebb leányzók! A lista ismét csak közelíti a teljességet,…..
Az Ujjerős csapat ismét valami nagyra készül. Az általuk nagy sikerrel életre hívott "Éjszakai-Boulder-Jam" immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre. Mondanom sem kell: Kihagyhatatlan! Tényleg! Helyszín: Ujjerő Boulder TeremIdőpont: 2012. 02. 22. 19:30 –…..
Az internetes médiában egyre többször kerül elő a mászó sport. A tavalyi év végén a semmiből tűnt fel egy internetes szavazás: „Az év hegymászója” néven futó szimpátia verseny híre futótűzként terjedt a közösség berkeiben, majd a laikusok, internetes magazinok…..
Időpont: 2013.09.21. 12:00 – 01:00 Nevezési díj 1500 Ft Kategóriák:NőiFérfi Versenyprogram:Jam jellegű, 15 boulderrel, az egész könnyűtől a projektekig. A rendezvény 11.30-kor nyitja kapuit, a mászást 12.00-kor kezdhetitek, a papírokat pedig 20.30-ig kell leadni ahhoz, hogy…..
Az ujjerős brigád Zillertalban járt, a tripről pedig Vörös Tomi készített roppant szinvonalas videót, amely már a 8a.nu-n is megtekinthető!! ..
Ismét megrendezésre kerül az ország egyik legnívósabb versenye, az Ujjerő Magyar Kupa, a The North Face prezentálásában!  Verseny ideje: 2013. március 30. Verseny helye: Ujjerő Boulder Terem (Bp. XI.ker. Budafoki út 111.) Információk: www.ujjero.com Rendezésért felelős:…..
A sokat sejtető, és a bulvár határait súroló cím mögött két budapesti verseny bújik meg. Ezen a szombati napon rendezi meg a Gi Klub a Submarine Station Climbing Cup névre keresztelt amatőr boulder versenyét, este pedig az első nyílt éjszakai boulder jamnek örülhetünk az Ujjerő…..
A tavalyi sikerre való tekintettel nem meglepő, hogy idén is megrendezi az unikumnak számító csapatversenyét az Ujjerő Boulder Terem. December elsején ismét 3 fős csapatok mérik össze a tudásukat: "boulder, gyors és nehézségi mászásban". Az érdeklődés hatalmas, a színvonal…..
Sierranak nagyobb karja van, mint Chesternek. Tényleg ideje elkezdeni másznia...
Mint azt egy előző postban olvashattátok November 12-én szombaton, Rákosligeten második alkalommal kerül megrendezésre a boulder jam. Amit eddig lehetett tudni, hogy 25 boulderre 3 óra áll a mászók rendelkezésére.Idén azonban létrejött egy amolyan összefogás a Pesti…..
Names Mean Nothing II. Rákosligeti Boulder Contest Időpont: 2011. november 12. Helyszín: Budapest, 1172 Hősök-tere 19-20.... Kategóriák: nyílt női és férfi Lebonyolítás: A verseny JAM jellegű, a nevezőknek 25 bouldert kell megmászni, amire három óra áll rendelkezésre. Maximum…..
A fergeteges hangulatú miskolci boulder jam után, most a Gi Klub jelentkezik a méltó folytatással. Szövetségi és saját fogások, új elemek, ismeretlen falformák.2011. augusztus 19-én kerül megrendezésre az első Boulder Jam a Gi Klub háza táján. A tavaly novemberben megnyílt…..
A 8a.nu weboldalán olvasható FRFM FA by Chris Sharma. 2009 óta igyekezett maga alá gyűrni az apró mozdulatokból álló 9b+-os (5.15b) utat , a szombaton 30-as éveibe lépő legenda. Tegnap végre sikerült neki az FA. A tavalyi Reel Rock Film Tour-ban is volt róla egy rész, ahogy…..
csbence 2011.04.20 16:21:18
Élménybeszámoló a tovább után…A GI-Klub parkolójából 2 órakor startolt a gépjármű, a cél pedig a miskolci mászó terem volt, ugyanis április 16-án, szombaton került megrendezésre a III. Factory Boulder Jam. Jee! A versenykiírásban 40 bouldert tűztek ki megoldásra 4 óra…..
csbence 2011.04.18 18:45:40
 www.vimeo.com/21432424Április 30-án debütál, a pár hónapja megnyílt pesti boulder terem első versenye. A verseny "amatőr" néven lett meghirdetve, oly annyira, hogy a 20 boulder probléma akár a falon az első lépést megtevők számára is tartogasson sikerélményt. Így…..
Napokon belül elérhető lesz digitálisan a Subscribe új lemeze, a Bookmarks. A Lángoló Gitárok, amellett, hogy kritizál, be is mutatja a teljes új albumot a hajtás után. A fizikai megjelenést továbbra is titkolja a zenekar, de az biztos, hogy még márciusban kézbe veheti, aki akarja.…..
Carlo Traversi nem laca-facázott, letúrta a hírhedt híres bouldert. Bár jó magam nem vagyok egy fokozat mágus, az azért érdekes, hogy ez volt az első 8b+ feletti megmászása. Szép. Van róla természetesen videó is amit vimeo.com/20968548 itt meg is lehet tekinteni. Érdemes kétszer is…..
Két hét múlva startol a nyílt kategória számára a 2011-es Magyar Kupa szezon. Az első boulder forduló otthonául az Ujjerő Boulder Terem szolgál. Lesz 12 selejtező kunszt 5 próbás limittel, verseny póló, peremes boulder by Zupi, 4 kemény döntő boulder 10 kemény férfi és női…..
2011.04.16-án immáron harmadszorra kerül megrendezésre a jóhangulatú rendezvény a miksolci mászócsarnokban. Az esti csapatást 3 dj kíséri a lemezjátszók mögül, a 40 (!) boulder kunszt megoldására 4 óra áll a mágusok rendelkezésére. Főszervezőként Bodrogi "Bobby"…..
Tegnap visszakaptam a laptopom így éjfél körül nekiláttam válogatni a Night Party képeit. Köszönöm mindenki türelmét remélem ez a post kárpótlásul fog szolgálni a várakozásért cserébe. Aki nem tudná mi volt ez: Tavaly az Ujjerő mászóterem egy nagyszerű ötlettel állt…..