Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-pib-

78 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett hozzánk a modernkori potencianövekők királya, a DolceVita...
Ismét kapható a Diablo Max méltán híres potencianövelő. Új kiszerelést kapott, és kicsit frissítve lett a receptje is.  ..
Webáruházunkba, új szavazást indítottunk. Minden szavazat leadásakor, lehetőséged van egy 5%-os vásárlási kupont kérni, amit minden akcióban nem lévő termékünkre felhasználhatsz. Irány a szavazáshoz..
Nyereményjáték indult weboldalunkon 15 000 Ft-os ajándékcsomagért.  Részletek itt! hajrá .....
Új potencianövelő került fel a terméklistánkra. Illusion. Az XXl Powering gyártója adta ki az új terméket, így nem fogsz mellélőni a vásárlásával. 2-4-8 szemes kiszerelésben kapható, igen kedvező áron. Ne késlekedj kipróbálni :) Illusion potencianövelő..
Naturgolden Kft...
Potencianövelők Szavazás 2017.11.03 09:17:56
Könnyen szeretnél 5%-os vásárlási kupont kapin? Pofon egyszerű az út, szavazz valamelyik kérdésünkre, és már küldjük is a kupont. A kérdéseket itt találod. És, Te hogy gondolod, melyik kedvezményünk a legszimpatikusabb?..
Az MPL mellé behoztuk a GLS futárszolgálatot is, így most már előttetek a választás. A GLS mellett szól, hogy a csomagátvétel rugalmasabb, mint az MPL esetén, minden esetben telefonálnak a kézbesítés előtt, elérhetőek a futárok telefonon a vásárlók részéről is, és karácsony közeledtvéel se lesznek…..
Visszatért a Maraton, immáron Maraton Extra néven. Új külső, de a jól megszokott tartalom :) Vigyétek, vegyétek :) Maraton Extra potencianövelő..
Eroton potencianövelő készítménnyel gazdagodott kínálatunk. Egy igen hatásos készítményről van szó, így bátran merem ajánlani a régi és új vásárlóinkank is...
A Gold Powert használó vásárlóink, gondolom, már észrevették, hogy jelen pillanatban készlethiánnyal küszködünk. A legutóbbi információink szerint a jövő héten már ismét ki tudjuk szolgálni a kedves vevőinket. Sajnos az SPX2 is eltünt kínálatunkból, de szerencsére van helyettesító termékünk, mely…..
Még a legjobban működő párkapcsolatokban sem mindig harmonikus a szex, általában a férfiak merevedési problémája okozhatja a legtöbb gondot, ebben maximálisan segít a Gold Power potencianövelő, ami webáruházunk legsikeresebb terméke. Bővebben olvasnék a témáról..
Amennyiben a szerdai napig (2017. 06. 14.), bármelyik termékünkből, legalább 2 dobozzal vásárolsz, a házhozszállítást mi álljuk! SZERETNÉK INGYEN KISZÁLLÍTÁSSAL VÁSÁROLNI! Az ingyenes kiszállítás június 14. 20 óráig tart. Mit szólna egy 10%-os kuponhoz? Nincs más dolga, mint a megvásárolt…..
Mindenki vágyik a szexualitás nyújtotta élvezetekre, de sokan félnek beismerni vágyaikat, talán még önmaguk előtt is. Számukra elképzelni is lehetetlen, hogy bemenjenek egy szex shopba, válogassanak a potencianövelő szerek, vágyfokozó .....
Április 11-12 közt, minden rendelés mellé egy 1 kapszulás Gold Powert adunk ajándékba. Ne habozz, irány a megrendelés!  ..
Újabb lehetőség, hogy kupont szerezz. Nincs más dolgod, mint a megvásárolt termékről egy fényképet készítesz, és egy pár soros vélemény mellett, feltöltöd az adott termék véleményeihez. Minden egyes képfeltöltőt egy 10%-os kedvezményre jogosító kuponnal jutalmazunk. Kuponrendszerről itt…..
Mostantól aznapi kiszállítást tudunk vállalni Szeged területén belül, mindössze 750 Ft-ért, de természetesen ha a vásárlás értéke meghaladja a 15 000 Ft-ot akkor díjmentesen. Megrendelést követő 2 órán belül tudjuk a csomagokat házhozszállítani a Multifutár segítségével...
Ismét itt a Valentin nap, és nem szeretnénk ajándék nélkül hagyni benneteket. Fogadjatok tőlünk egy 10% kedvezményes vásárlási kupont, amit bármelyik (nem akciós) termékünkre felhasználhatsz. Kupon kód: 824961 Ugyen nem akarsz lemaradni az olcsóbb potencianövelő vásárlásról?..
Január 31-én minden rendelés mellé 1 kapszula ajándékot adunk a Viapharma által forgalmazott termékekből.Az ajándékokat a felsorolt termékekből választhatja: Green Snake Forte Virility Max Full Contact Horse Power Kérjük a megjegyzés részbe feltüntetni, hogy melyik termékre tart igényt.…..
Mostantól Europa összes országába is tudunk szállítani, mindössze 2 000 Ft-ért. Ennek egy feltétele van, hogy előre utalással tudsz csak fizetni. További részletek..
Hogy miért a Potencia Áruházból rendelj potencianövelőt? Az alábbi képen megkapod a választ. Egyszerű megrendelés Villámgyors kiszállítás 100% természetes összetevők Diszkrét csomagolás Pénzvisszafizetési garancia..
Új megjelenés, és újabb termékek érkeztek a Potencia Plázába. Látogass el megújult partner oldalunkra is. potencianovelo.info..
Katt ide a cikk olvasáshoz. http://www.borsonline.hu/pr-cikkek/igy-lehet-partnere-mindig-boldog-es-mosolygos-x/123066..
Ünnepi nyitvatartásunk: dec. 28-29-30, de rendelését természetesen bármikor leadhatja.     Ezúton szeretnénk megköszönni az egész éves bizalmát, melyet felénk tanusított!   Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, erotikában és sikerekben gazdag újévet kívánunk!..