Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomVadeR

0 bejegyzést írt és 421 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nosztalgia bemutató Yonitól, aki egy friss arc a játékbemutatók terén. Én anno kiskölökként playstationön vittem végig a Tarzant és meg kell mondjam, hogy imádtam! Ezért számomra különösen kedves ez a játék. Aki még nem hallott volna, vagy fel szeretné eleveníteni az…..
Kedves mindenki! A hosszadalmas Nosgoth videók után elkészült egy újabb bemutatóm, ami ezúttal rövidebb formában igyekszik megismerkedtetni titeket az Outland c. platformer játékkal. Megosztás meg a "kedvelés" természetesen nagyon jól esik és köszönöm, de aki esetleg véleményt…..
Kezdjuk a hetet akcióval és Darkos - Postal 2 bemutatójának elso részével. Ez a játék kegyetlenul elborult humora és orult torténete miatt lett méltán híres képviseloje az FPS-ek világának. Aki még nem probálta vagy nem ismeri, annak Darkos bemutatója izelítot adhat a Postal…..
Kedves mindenki! Ismerkedjetek meg OXWOX-al, aki egy nagyon egyedi es kreatív YouTubber számos vicces videóval a csatornáján. Amit úgy gondolom, hogy a Back 2 Basics is igyekszik keresni és hirdetni, az a kreatív, szórakoztató és érdekes játékbemutatók, amik elütnek a mai…..
Kedves mindenki! Kíváncsisággal vegyes izgatottsággal jelenthetem be nektek, hogy elkészült a Back2Basics blog újonnan induló sorozatának első része. Amint azt korábban tudni lehetett, a műsor a régi, legendás magyar videósokkal fog foglalkozni, akiknek munkássága előtt…..
Szeretném, ha mindenki úgy örülne Théo művének mint én, mert nagyon rég lehetett már látni ilyen gondolkodós- filozofálgatós játékbemutatót, amiben szerintem ő remekül helyt állt. A program egy még ki nem adott cím, de amit a videó alatt megtudunk, az felkeltheti az…..
A e-mail fiókunkban hála istennek minden nap találok új beküldött videót. Itt a korábban már visszavonult Vetitől kapunk egy bemutatót egy régi, de annál viccesebb játékról! Kérem fogadjátok szeretettel!..
Nos, az első poszt gyanánt gondoltam, ismerjétek meg szerkesztőtársam munkásságát, hogy meggyőződjetek arról, hogy jó kezekbe került a blog. Sziasztok, először is szeretném megköszönni nektek, hogy hisztek az oldalban és támogattok minket ”munkánk” népszerűsítésében…..
Back 2 Basics Elindultunk! 2015.01.16 12:01:36
Megnyitotta kapuit a Back 2 Basics Blog! Kérlek olvasd el a Szabályzatot és a GYakran Ismételt Kérdések menüpontot! E-mail címünk: hu.back2basicsblog@gmail.com Szeretettel várjuk a videókat! Nagy tisztelettel,a Back 2 Basics Blog csapata..
Sziasztok!Néhányan már hallhattátok, de legtöbbetek valószínűleg még nem: az Intenger Kalózai blog bezárja kapuit. Ma van, hogy 10 nap híján egy évvel ezelőtt a Rossz PC Juniorok blog végleg leállt és 15 nappal vagyunk az Intenger Kalózai blog első és egyben utolsó…..
..
TomVadeR 2012.07.10 11:38:20
@BenyoBoy: Nagyon szépen köszönöm ezt a rímes dicséretet:D A szponzorhoz sokkal nagyobb nézettség, esetleg mások általi ajánlás kellene, de majd szépen kialakul ez. Bár nem ártana kisebb szüneteket hagynom videóim között:D
TomVadeR 2012.07.10 11:38:22
@BenyoBoy: Nagyon köszönöm ezt a rímes dicséretet:D Hmm, jó lenne, de előbb valahogy növelni kellene a nézettséget, esetleg terjeszteni a csatornámat:D
..
TomVadeR 2012.06.26 08:18:41
@ARSENAL4EVER: Hopp csak súgom, hogy júli 6-án kint lesz a videóm az oldalon ;)
TomVadeR 2012.06.27 08:51:11
@barna07: Egy szó, mint száz, nem sértegetni akarunk vagy hasonló, csupán szeretnénk rávilágítani arra, hogy mik egy jó videó feltételei. Én már RPCJu-n is annyiszor írtam, hogy mielőtt feltölti az ember a videóját, nézesse végig valakivel, hogy az illetőnek tetszik-e a videó. ÉS itt most nem anyu apura gondolok, mert ők úgy is istencsászározzák majd agyba-főbe:)
..
TomVadeR 2012.06.21 00:44:13
@ARSENAL4EVER: Akkor örülni fogsz, mert hegesztés alatt az új:P Végre van időm rá. Szerintem az alany is tetszeni fog ;).
..
TomVadeR 2012.06.15 19:30:02
@Visor (SpaceNinja88): Rendben, hogy ezzel foglalkozik, de akkor normálisan.