Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kotkodus

0 bejegyzést írt és 2489 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
A jelenleg éppen a Sztárban Sztárban zsűriző Hajós ismét új műsort indít, amiről ráadásul úgy tudjuk, hogy teljes egészében az övé, ő találta ki a koncepcióját. A Dalfutárról Hajós a Blikknek azt mondta, hogy  Zenei vakrandik és csoportos slágerszülés. A lényege, hogy a néző megnézheti és…..
A FourFourTwo magazin magyar kiadása eléggé ismert arról, hogy egészen megdöbbentő stílusban ír bizonyos témákról, majd képes hasonló hangnemben vitába szállni a saját kommentelőivel. Most a Napi 7-es nevű rovatukban egészen új szintet lépett Bodnár Zalán, aki a nemzetközi futball színvonalának…..
Balázs és műsorvezető társai kedd reggeli műsorukban több ismert embert kifiguráztak, és kicsúfoltak, többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket, de ezek mellett melegekkel kapcsolatos vicceket is megengedtek maguknak. Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek…..
Nézzük csak. A Magellán-Mokka-Tények hármasra (a Magellán most támad fel) a TV2-nek jelenleg egészen pontosan három férfi műsorvezetője van, Pachmann Péter, Váczi Gergő és Szebeni István. Volt több is, de azokat kirúgták vagy felmondtak (Dudás, Kárász, Kőrösi, Tvrtko, stb.), a helyükre érkező Gönczi…..
Csapó Gábor a Heti Helyzetben egy régi tanárára hivatkozva egy pohárral mutatta be, hogyan is működik a nemi erőszak, ezt nézze meg mindenki ebben a posztban, mert tényleg elég súlyos, ahogyan a Kiss László-ügy egészen érthetetlen reakciókat vált ki az emberekből. A Sport TV még tegnap küldött ki…..
Kotkodus 2016.04.11 17:36:40
@Macsó könyvelő: olvastam neked feltett kérdéseket, amelyekre nem olvastam választ a részedről... miközben válaszolsz sok minden másra...

az én szövegértésem ez alapján arra következtet, hogy azokra nem akarsz/tudsz válaszolni, ezért inkább hárítasz/támadsz/személyeskedsz... érv sehol, válasz sehol, bűnvádi részletek (tények) sehol. ez volna a te véleményed rövid kiértékelése... és ez alapján hülyézel másokat...

és erre a hozzászólásra sem fogsz/tudsz érvekkel, tényekkel válaszolni...

nem az az okos, aki soha nem téved, hanem az, aki beismeri tévedését... tévedhetetlennek csak a leghülyébbek hiszik magukat...
Kotkodus 2016.04.11 19:02:52
@tantum verde 3: javaslom olvass utána az elérhető infónak...

"...Az viszont benne van, hogy az ítélethirdetésig fogvatatásban eltöltött időszakot (ami a bűncselekmény elkövetése után négy nappal, 1961. július 8-án kezdődött a rendőrségi őrizetbe vétellel, melyet 11-én előzetes letartóztatássá változtattak) is beleszámítják a büntetésbe..."

hvg.hu/itthon/20160411_kiss_laszlo_partibadobas_nemi_eroszak_vadirat_amnesztiarendelet?s=hk

tekintettel az ilyen undorító bűncselekmények áldozataira, szeretnélek megkérni, hogy ne relativizálj nyilvánosan! kérlek ne legyél tapintatlan! köszi!
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Kotkodus 2016.03.25 14:01:01
Miközben ezer sebből vérzik a magyar oktatás, tételes követelések fogalmazódtak meg, a pedagógusok tüntettek, és kockás inges tiltakozáshullám indult a kormány oktatáspolitikája ellen. A döntéshozók nehéz helyzetben találják magukat, hiszen a kifogásolt problémák valósak,…..
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
Kotkodus 2015.11.10 18:31:32
@Válasszunk: az utolsó mondatoddal egyetértek! azonban az ellentmond az első két bejegyzésnek (amelyekben kv hátrányait és a tévedés lehetőségét vázolod).

kv az otthoni környezet előnyeit itthon élvezhette. amikor megnyert egy hasonló versenyt.

kint az itthoni sokéves tapasztalatának előnyeivel de az otthoni környezet támogatása nélkül indult el. ennek szellemében - feltételezem - aláírt egy szerződést és egy versenyszabályt.

teljesen irreleváns, hogy milyen okból nem tartja be a szabályokat. ha "nem feltétlenül gondolkodik" a stábja az ugyanolyan kizáró ok, mint ha csalni szeretne a stábja.

ostobaság és rendkívül amatőr dolog pár ezer magyar szavazatért megkockáztatni kv kiesését és amerikai karrierjének kettétörését ha félreértésből, ha becstelenségből történt is.

főleg úgy, hogy egyáltalán nem esélytelen...

ezúton is kívánok király viktornak sok sikert!
Kotkodus 2015.11.10 18:44:13
@totorohun:
1. szerinted mi lett volna a dolga kv hivatalos oldalának, amikor megtudta, hogy egy rajongói oldal csalást javasol?
2. szerinted a csalási javaslat megosztása a hivatalos oldal feladata?
3. szerinted nem követtek el óriási szakmai hibát?
4. szerinted milyen előnyökhöz és milyen hátrányokhoz vezethet kv stábjának csalási kísérlete?
5. szerinted megéri?
6. szerinted kv csalás nélkül esélytelen?

nem szükséges nekem válaszolnod. válaszold meg ezen kérdéseket magadnak!
Kotkodus 2015.11.11 08:51:12
@SingaporetoLondon: 1. ha nem lenne szabálytalan, kv hivatalos honlapja nem szedte volna le a javaslatát. logikus, nem? szerinted?
2. egyelőre ennyit tudunk (internetes szalagcím). ebből indulunk ki. ha van ezzel ellentétes információd, kérlek oszd meg velem (forrással). ha nincs, akkor keress!
3. a hír valóságtartalmával és pontosságával kapcsolatos kételyeidet ne rajtam kérd számon, hanem a cikk íróján!
4. ha semmilyen olyan infóval nem rendelkezel, amely cáfolhatná a hírt, akkor ne a forrás hitelességét kérdőjelezd meg, hanem keress cáfolatot. még a hiteltelen forrás is tud néha valós hírt közölni... és - tudomásom szerint - az indexnek nem sok hírhamisítási vagy helyreigazítási ügye van (miközben a magyar jogrend alá tartozik). szóval tekinthető relatív hiteles forrásnak. ha lusta vagy keresni, inkább maradj csöndben!
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
Kotkodus 2015.11.10 14:11:55
@wallenberg8810903: bizony pont ilyen ez a szélsőjobb, amilyennek leírod wallenberg!

egyik nap leköpitek százezrek halálát és szenvedését jelképező szimbólumot és nevettek ezen, majd másnap virágot visztek és "megbánjátok". az elkövető természetesen továbbra is titeket képvisel. nem váltjátok le...

képmutató vagy!
és ha el is hiszed, ostoba képmutató vagy!
Kotkodus 2015.11.10 19:05:49
@uarempty: te szerencsétlen idióta pöcs!

az eredeti hozzászólás lehet, hogy rasszokról szólt, de te ott követted el a hibát, hogy azt párhuzamba hoztad a "nácikokkal":

"mi a probléma? őket mind véditek, ellenben gyűlöliktek a nácikokat..."

az "ellenben" szó használatával te párhuzamot vonsz rasszok és társadalmi/politikai állásfoglalások közé.

ezt eddig érted te szerencsétlen hülye idióta?

és a rassz az veleszületett tulajdonság amíg a politikai állásfoglalás egyéni döntés kérdése. érted már miért sántít a párhuzamod, te szerencsétlen hülye idióta?

látod, eddig nem is volta alpári... csak most lettem az... :)
Hát, minőségi cserének nem neveznénk az újabb RTL Klub-hoz köthető arc elcsábítását, de hát szegény ember vízzel főz, vagy mi, ugye. A lényeg: a Blikk infói szerint a múlt héten kirúgott/felmondott Hajós András helyére az X-Faktor nyertes Vastag Csaba ülne be a Sztárban…..
Történt, hogy még tavaly szeptember 27-én a közmédia szinte összes kinövése, amiket nem mellesleg a bíróság szerint simán titulálhatunk állami (nemi)szervnek, az Itthon vagy - Magyarország, szeretlek! című műsorfolyamra lelkesen eltapsolt vagy 600 millió forintot, majd a…..
Milliós szerződés: lecsap az RTL Klub Gesztesire, harsogja a mai Bors. A lap szerint a Tv2-től az állítólagos alkoholizmusa miatt távozni kénytelen színészre több produkcióban is számítanának a konkurens csatornánál, de az szinte biztos, hogy a Jóban Rosszban szappanopera…..
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
Hétfőn este megírtuk, hogy az Orbán-Simicska hajtépésnek vagy médiaháborúnak az egyik áldozata a Simicska Lajoshoz köthető Hung-Ister ZRT lehet. A cég a médiapiac egyik legnagyobb műsorgyártójaként ismert, és A Dal és a Magyarország szeretlek, valamit a Maradj talpon!…..
Egészen meglepő nézettségi adatok derültek ki a hét elejéről a Nielsennek köszönhetően, miszerint a hétfői a tüntetés miatt az ATV Híradóját jóval többen nézték, mint a köztévé hasonló műsorát. A tüntetésről beszámoló ATV Híradót 469 ezren, majd az ezt követő…..
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
Kotkodus 2014.11.10 14:28:19
@Kotkodus: természetesen végső megállapításaim nem korlátozódnak a tv2 tehetségkutató műsoraira...
Jó napot!Hollywood imádja dramatizálni a leghétköznapibb dolgokat is. Részben nekik, részben pedig az internetes anarchiának (bárki bármit bármiről bárhogyan bármibárhó írhat) köszönhetjük (köszönjük is lelkesen), hogy igensok tudományos dőreség tartja magát a tényekkel…..
Kotkodus 2014.09.11 16:59:40
A köztévé augusztus 30-i adásának egyik nézője érdekes riportalanyra figyelt fel, írja a Cink. A tönkrement Alba Takarék nyilatkozó ügyfele ugyanis nagyon úgy néz ki, mint a talán a felvételt is készítő Fehérvár Médiacentrum egyik újságírója. A nézőnek az tűnt fel, hogy…..
A Népszabadság információ szerint közel tíz millió forint bevételre tett szert tavaly Berki Krisztián cége a BK Movie Star Film és Produkciós Kft. (csodálatos név!). Ennek nagy részét valószínűleg a TV2-től kapta Berki, az Édes életben való szerepléséért. Bár Berki…..
1961. Egy házaspárt inzultál a fehér vendégsereg, miután színesbőrű barátnőjükkel együtt mentek egy szórakozóhelyre...
Kotkodus 2014.08.13 18:22:32
@sanyix: sanyikám, sanyikám... még az axiómákat is ki lehet fejteni... persze csak ha értjük őket...

hülyeség, hogy a "pc-birkaszellem" a kisebbségek pozitív diszkriminációjával járna. a "pc-birkaszellem" a kisebbségek egyenrangúként és egyenértékűként kezelését jelenti.

más kérdés, hogy egy adott felvilágosult politikai elit néha kénytelen ilyen lépéseket is tenni, ha a feudális közeg képtelen túltenni magát ösztönös kicsinyességén (és képmutatóan azt állítja, hogy ő megadja a kisebbséget megillető tiszteletet miközben nem is érez semmilyen tiszteletet... sőt... ismerős?)

hülyeség az is, hogy nem bírálhatod a kisebbségeket. a "pc-birkaszellem" annyit ír elő, hogy ne általánosíts... attól, hogy valaki roma, meleg, zsidó, stb., nyugodtan kritizálhatod őt személyesen. de azért nem mert zsidó, meleg vagy éppen roma!

te a kettős mércét csak akkor látod, ha veled ill. az elképzeléseiddel szemben alkalmazzák. egy mezei átlagos képmutató nyárspolgár vagy. semmi különös... hozod az orbán által önrendelkezésre képtelen félázsiai népségnek tituláltak átlagát.

lehetnél több is ennél, de neked ennyi elég az élettől. ez a te választásod. persze igyekszel ezt a felelősséget is a kisebbségekre és az emberi szolidaritásra kenni... te mindent jól csinálsz, de a világ megköveteli tőled, hogy néha könyörtelen legyél, ugye? de persze ilyenkor te ezt a világ és az emberiség jövőjéért teszed, ugye?... :)))

kedves sanyi! akkor legalább fogadd el magad ilyennek és ne képmutassál... persze akkor nem tetszeleghetsz magadnak a "jó ember" jelmezedben...

"a képmutatás a bűn tisztelgése az erény előtt"
larochefoucauld
Kotkodus 2014.08.14 11:23:54
@sanyix: amit pedig orbán csinál az nem ez. ugyan ő is egy kisebbséget hoz helyzetbe, azonban ez a kisebbség eredetileg gazdasági erőfölényt képviseli.

a szavazói többségének (akik nem részei egyébként a kedvezményezettek halmazának) pedig hamis érzelmeket ad szavazataikért cserébe. folyamatosan fenntartja a háborús retorikát békehelyzetben és egymás ellen fordítja a társadalmi csoportokat (divide et impera).

mindeközben egy marginális csoport gazdagszik, egy kisebb halmaz megtartja társadalmi pozícióját amíg a nagy többség folyamatosan csúszik lefelé.
a magyar társadalom összessége szegényedik.
magyarországon mélyült és bővült a leginkább a szegénység az eu 28 országa közül az elmúlt 4-5 évben...
nos, ezek volnának a tények.

persze te - hatalmas hazafiasságodat igazolva - leszarod a lecsúszott honfitársaidat, mert te addig érzed jól magad, amíg vannak nálad is nyomorultabbak. ezt meg is kapod orbántól. fogyaszd egészséggel!
Kotkodus 2014.08.14 12:03:24
@JTom: nem figyeltem, hogy ezt moderátorként kéred...

elfogadom a blog szabályait, azonban megjegyzem, hogy a téma, amelyet elkezdtél karcolgatni politikai/társadalmi téma.

nem tűnik logikusnak, hogy egy politikai/társadalmi témájú cikkhez nem lehet aktuálpolitikára vonatkoztatni. javaslom posztolj képeket inkább a disney mesefigurák színes világáról, ha nem szereted az aktuálpolitikát...

végül pedig megnéztem a nyitólapot - amelyre egy index-link hozott - és sehol sem látom az általad említett szabályt... talán érdemes nagyobb betűkkel felhívni erre a látogatóid figyelmét.

a képek egyébként jók, érdekesek és elgondolkodtatóak. kár, hogy a gondolataink kifejtésének nem engedsz teret. nem hiszem, hogy bármilyen sértő kifejezéssel rászolgáltam volna a kimoderálásra.

további sok sikert a blogodhoz!
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
Kotkodus 2014.08.11 12:49:03
@One Dream: kedves one fairy tail!

az én véleményemet tényadatok alapozzák. az, hogy vitatod-e ezeket nem azon múlik, hogy van-e kedved hozzá, vagy nincs, hanem azon, hogy rendelkezésedre áll-e olyan tényadat, amelyeket az enyémmel szembe tudsz állítani, vagy sem.

mivel nyilvánvalóan te nem rendelkezel ellenérvekkel, kénytelen vagy a betűméretbe belekötni... te nyilván ettől érzed magad "nemzetinek".

ami pedig engem illet, kedves one fairy tail, én a hazámat tudom tisztelni úgy is, hogy nem használok (egyébként sehol) nagybetűt.

nem utolsó sorban én szeretem és tisztelem annyira a hazámat, hogy ne söpörjek a szőnyeg alá olyan kérdéseket, amelyek hazám és népem jövőjét érintik. e tekintetben viszont te pont akkora barom vagy, mint a betű, amit kezdőbetűként használsz az ország nevében: kapitális. :)

légy szíves ne válaszolj erre! nincs kedvem olyannal beszélgetni, akinek fontosabb az, hogy ki milyen betűvel írja le az ország nevét, mint az, hogy miért nem jönnek létre "nemzeti" beruházások és új munkahelyek hazánkban vagy, hogy fokozott ütemben szegényedik az ország.

a neked fontos "nemzeti" témákat légy szíves vitasd meg azokkal, akik szintén a betűhasználatban látják hazánk mai legnagyobb kihívásait! pacsi! :)
Kotkodus 2014.08.11 15:24:28
@One Dream: tudod fairy tail, amikor orbán azon kijelentéseire alapozta legutóbbi választási kampányát, hogy a magyarok önrendelkezésre képtelen félázsiai suttyók, valamint, hogy egyébiránt annyira ostobák, hogy fontosabb nekik az ígéret, mint a valóság, akkor úgy vélem a hozzád hasonlókra gondolhatott.

a választás eredménye, csakúgy mint a te hozzáállásod hazánk valós problémáihoz, sajnos őt igazolják.

remélem ízlett a feketeleves! egészségedre!