Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1csacso

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az az ötletem támadt, hogy a képregény népszerűsítésére, és főleg a 6. Magyar Képregényfesztivál reklámozására elhagyok április 21-től május 21-ig kétnaponta 1 képregényt. (Ennyi belefér.) Valószínűleg Budapesten leszek közben, lehet, hogy Egerben is egy kicsit. Hely van…..
A képregényes interjúsorozatunk következő installációjában egy nemzetközi ismertségben szorosan a Boros-Szikszai páros sarkában lévő magyar grafikust szólítunk elő, aki egyúttal a Magyar Képregény Akadémia jelenlegi elnöke, Hungária kapitány vizuális megálmodója a…..
heti5kepregeny Pif meglepődik 2010.04.07 10:04:00
Kaptam a könyvtárosnőtől egy tucat Pif-et. Előzményként - egyszer segítettem egy előadáshoz beállítani a projektort - az Elsevier könyvtári rendszertől beszélt egy nőalak, ekkor egy textil szatyrot kaptam jutalmul, melyen a következő vicces felirat van:Never underestimate the…..
heti5kepregeny Top 2009 2010.01.15 13:40:00
Megkértem Kirk kapitányt - kalandos úton, melyről kérte, hogy ne szóljak részletesen -, véleményezze a tavalyi képregénymegjelenéseket. Hogy nehezebb legyen a dolga, becsomagoltam szőrbundácskába őket, így először ki kellett hámoznia a burokból a füzeteket, könyveket. Nagy…..
heti5kepregeny Söralátét 2. 2010.01.17 13:40:00
A Söralátétes poszthoz kapcsolódva örömmel vettem, hogy Vaskó János söralátétgyűjtő jelentkezett, és elküldött még egy jópár képet, kettő az általam feltett alátéthez kapcsolódik, a többi egy 10 darabos belga sörreklám. Aki tudja, mondja, akinek van még, szóljon.…..
heti5kepregeny Csacso kedvencei 2010.01.13 11:12:00
Ha szuperhős volna, biztosan úgy hívnák, a Krónikás. Képessége többek között, hogy képregényes rendezvényeket dokumentál már nagyon régóta, akár észrevétlenül. Ki is adhatna egy ilyen pletykalapot, de sajnos ez még várat magára. Pedig az ő birtokában van a legtöbb…..
heti5kepregeny Pro és kontra 2010.01.07 13:00:00
Ez a „rovat” olyan játék lesz, hogy lesz egy része, ami túldicsér, és lesz egy, ami odamond. Pro A ROHAM kiadó Johnny Fellow-val elindított populáris képregényei sorában a következő a Marketing-stratégia. Meg a Bábel verme, ami ugyancsak fain, azt majd legközelebb.…..
1csacso 2010.01.08 16:18:55
KN en is látható Karácsonyi üdvözlőlaphoz begyűjtötték az alkotók elérhetőségét, kivéve a Fekete (listás) Imre által is véd jegyzett blogokat, igaz nem is rajzolt rá semmit.
www.kepregeny.net/?p=4696
Lehet, hevenyészett kommenttel kiegészítve összeírom miket is látogatok :)
Persze utána kötelezően csak érdemi hozzászólásokkal szabad „tele tömni” azon oldalakat/blogokat. Nagy meglepetések nem várhatóak :D
 A Képgyár szerkesztősége egy emberként örül a Roham magazin most megjelent dupla számának. Így megvan az apropó ahhoz, hogy végre írjunk Magyarország legfurcsább művészeti magazinjáról anélkül, hogy magyarázkodnunk kellene, eddig miért nem tettük meg. A Roham ugyanis…..
1csacso 2009.08.02 08:42:48
@minarikede: Olvasva, hamar kiderülhet mindenki számára, hogy a roham nem állami, stb. támogatásból tartja fenn magát. Jelen esetben, a főszerkesztő „áldoz” neki kedves dologra. A többi kiadvány tükrében ez akár üzleti lépés is lehet. Ha már említed, a Pinkhell –t pedig az alkotók finanszírozzák, így lehet nyomdaköltség (néha alatta) magasságában hozzájutni. Ja furcsa világban élünk.