Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gastro, missing in action

0 bejegyzést írt és 3498 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Egyszerű városi legendának tartottam, amit mindenkinek látott már valakije. Olyan ez, mint egy tábortűz melletti rémmese:- ...és akkor a külső sávban beelőzött egy Transporter, ami húzott egy Sprintert, ami húzott egy trélert, amin volt egy Fiesta. És ilyenkor borzongunk, meg…..
Megint fontos dolgokon rágódnak az interneten, a 444.hu, és mások. Most azon, hogy egy fesztiválon látták táncolni a miniszterelnök két lányát, Ráhelt, és Sárát. Az "eseményről", mely szerintem nem kivételes eset a korosztályukban, le is videózták, és a Youtube-on közzé…..
gastro, missing in action 2013.07.15 15:28:07
@Holabög Rém: én azért megpisáltattam volna, legalább az udvarlókat.. Két ilyen rettenet csaj mellé hogyan került 2 egész normálisan kinéző srác?!
Ja, hogy a Ráhel mögötti pofát kifizették jó pár hektár földdel meg egy Közgépes igazgatótanácsi állással?! Értem..:)Ezek után még a bugyijukba is jogunk van belenézni, a mi pénzünkből élnek vagy nem?!
www.168ora.hu/landingpage/nol-engedely-nelkul-vagat-fat-orban-rahel-baratjanak-csaladja-110600.html
gastro, missing in action 2013.07.15 15:36:02
@political ideology: nem is videózták tovább :D
gastro, missing in action 2013.07.15 17:01:20
@ép testben ép lélek: kedvenc mondásom: Senki sem golyóálló:D
Végre műsort kap Erdélyi Mónika, ujjong a Bors. A tavaly a Tv2-höz igazolt, de azonnal mellőzött műsorvezető egy év után végre kamera elé ülhet Joshi Bharát oldalán. Részletek itt. Szepesi Niki nem ugrik fejest a pornóiparba, konstatálja szomorúan a Blikk. "Egy pillanatra…..
A Mandiner blogján Schmidt Mária esszében emlékezett meg Horn Gyula életéről. Ez az írás erre kíván reflektálni. A dőlt betűvel is jelzett idézetek ebből az esszéből származnak. Vajon Horn Gyula tényleg a magyar Talleyrand volt? Esetleg a nyugatos (bocsánat, zapadnyik) Kádár…..
gastro, missing in action 2013.06.30 15:35:17
@BenFranklin: miután kilövési parancs volt a zsidókra a náci terjeszkedés közben, így az összes európai zsidó potenciális veszélyben volt. A cél a zsidóság teljes megsemmisítése volt. Nem rajtad múlt, hogy nem sikerült.
Rég rossz, ha nekem kel ráirányítanom ezekre a figyelmedet, valahol kínos is nekem, hogy 2013-ban Európában ilyen dolgokról kell beszélgetnem. Persze ezt sem fogod érteni..
gastro, missing in action 2013.06.30 17:09:24
@fehérfarkas: először is Azerbajdzsán óriási mázlija a földgázkészlete, míg Örményországban a szőlőn és a hagyományos földművelésen kívül semmi nincs, ettől függetlenül igaz, ott IS oligarchák irányítanak és cseszik szét az országot.
Baku valóban érdekes város, szép az óvárosi rész. Ami modern, arra leginkább a katyvasz szó illik, ráadásul közelről az épületek és az épületek belseje elég fura érzést kelt, sokszor igénytelen. A metrojuk ugyanaz, ami nálunk a 3-as vonalán folyamatosan kigyullad:)
Ráadásul a belvárost elhagyva már eléggé mocskos és szemetes minden, a város összes pontján érzékelhető "petróleum"szag meg orrfacsaró. Viszont a kaja az jó, ha szereted a bárányt és a marhát :)
gastro, missing in action 2013.06.30 17:15:31
@fehérfarkas: az Aliyev család uralja egyébként egész Azerbajdzsánt, igazán vicces látni a XXI. századi Bakuban az Aliyevet istenítő óriásplakátokat, molinókat az utca fölé kifeszítve, az Aliyev sugárutat, Aliyev repülőtérre érkezel, stb.
Ma hajóra szállunk, és kicsit bepillantunk az ottani életbe, igaz, Tibor írása annak elsősorban pozitív oldalát emeli ki. Mottója szerint „a bátrak néha nagyobb utat járnak be egy pillanat alatt, mint mások egy életen át". Nyilván sokan egyoldalúnak találjátok majd a…..
gastro, missing in action 2013.06.30 15:16:53
@hagyma: hát húzzatok bele, mert a Tripadvisor szerint mindkét szálloda erős középkategória a review-k alapján :)
Látom, hiogy autograph collection a Bohemian, akkor az tényleg Marriott lánc :)
gastro, missing in action 2013.06.30 15:40:22
@morsels: maradjunk annyiban, hogy Rommel mondhatott volna nemet is Hitlernek. Csak ahhoz jellem is kellett volna. Így a téma lezárva :D
Hiába próbáltak Bochkor Gáborral tovább rádózni, majd indítottak Bumeráng néven egy magazint, nem jött be, így most munkanélküliként tengeti napjait Boros Lajos, írja a Blikk. "Mint két hajléktalan, aki a fölösleges hirdetési újságokat gyűjti a MÉH-nek, nagyjából így…..
gastro, missing in action 2013.06.26 11:06:04
@Csipetke Léna: honnan tudja ezt Sarka Kata? ez mondjuk érdekes kérdés... Szóval?
gastro, missing in action 2013.06.26 11:14:44
@Csipetke Léna: Ezt is írja Sarka: " Korinna készült erre az akcióra. Előre eldöntötte (ez a Facebook bejegyzésének időpontjából látszik, mert a poszt időpontjában Korinna a színpadon volt), hogy ha nem lesz első akkor "botrányt" csinál; nem fogadja el a koronát. "
--tehát bevállalta, hogy még az eredményhirdetés előtt élesítse(ő vagy a megbízottja) a fb posztot. Ez ellentmond a 3 verziósnak szerintem, persze percre pontosan kellene tudni, mi mikor történt, de Sarkáékat rendesen beszopatta így is, úgy is - a 3 verzió csak feltételezés, nem fogják tudni bizonyítani Sarkáék (vagyis Hajdú, mert az ő szavait büfögi vissza a csaj)soha.
gastro, missing in action 2013.06.26 11:42:42
@tengertigrise: mi van a festéssel?
Baukó "Boglyasfejű VV" Éva, a Való világ történetének egyik legproblémásabb szereplője megint a bulvárlapokban szerepel. Ezúttal nem azzal hogy valaki éppen análisan akarja kényeztetni, vagy azzal hogy egy szerencsétlen énekes  videóklipjében szerepel, akitől hatszámjegyű…..
A Mokka erre a hétre (?) leköltözött Hajdúszoboszlóra, és miközben Vujity Tvrtko a Hortobágyon bohóckodott csikóskalapban, Tatár Csilla a hét elején, Demcsák Zsuzsa meg tegnap fürdőruházott egyet, hátha nő a nézettség (lásd még: csöccsel mindent el lehet adni). Kinek állt…..
A Sunday People megrázó fotókat közölt a címlapján arról a jelenetről, amit Nigella Lawson milliárdos műgyűjtő férje, Charles Saatchi rendezett egy londoni étteremben. A 70 éves férfi a nyilvánosság szeme láttára előbb szóváltásba keveredett feleségével, majd fojtogatni…..
gastro, missing in action 2013.06.16 14:00:05
A görög köztévé és rádió bezárása kapcsán egészen érdekes összeállítást közölt az RTL Klub szerda esti Híradója. Miközben kifejtik, hogy nemcsak Görögországban érintik a megszorítások a közmédiát, hanem Nagy-Britanniában és Franciaországban is spórol a kormányzat…..
Hétfőtől ismét látható az m1 és a Duna World közszolgálati tévécsatornákon a Balatoni Nyár című, Révfülöpről jelentkező műsor. A műsorvezetők: Mádai Vivien, Harsányi Levente, Jakupcsek Gabriella, Csiszár Jenő, Borbás Marcsi, Szujó Zoltán, Rátonyi Krisztina és Tóth…..
Havast már rohadtul nem érdekli a pénz, harsogja a mai Blikk. A hasnyálmirigy-operáción nemrég átesett, mostanában csak az ATV műsorán látható tévés a lábadozás alatt döntött úgy, hogy könyvet ír a médiában tett ámokfutásáról. Részletek erre. Egy másik, tévében…..
5 milliót veszít az X-Faktor nélkül Feró, harsogja a mai Blikk. A bulvárlap szerint a Nemzet Csótánya az elmúlt három évadban busás gázsit, körülbelül tíz-tíz millió forintot kapott a mentorkodásért, most ettől az összegtől elesik, és hogy meglegyen a rezsire való, egész…..
művész-ember A Nemzet Dala 2013.05.23 01:20:06
Bolyki Gyuri írása  Minden okom meg van rá, hogy haragudjak Bársony Bálintra. Pedig sokáig jóban voltunk, ő volt az egyetlen magyar könnyűzenész, akit a Brothers elvitt magával egy külföldi koncertjére. Bécsben, a Joe Zawinul's Birdland-ben volt fellépésünk, és lukat…..
Amikor egy kettévágott karrier találkozik az önmérséklet és az alázat hiányával, akkor íródnak olyan könyvek, mint az Én, a szexmániás, Szepesi Nikolett tollából. Négy ma is aktív – nevét nem vállaló –, olimpiát megjárt úszóval közösen próbálom megfejteni, milyen…..
Subba Hajdú Peti nagyon átjön 2013.05.23 11:51:14
Már csak mosolyogva nézed ezt a puttony testű lényt, ahogyan jól el van a kis mozijában. Köszi Dóra! ..
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
gastro, missing in action 2013.05.22 12:27:55
@Hammam: haggyad már ezt az orvos-rendőr-tűzoltó szöveget.. igen, megérdemelnék, de mi köze ehhez. Ők közalkalmazottak, Gabit meg a hirdetők alkalmazzák. Szerintem megérdemli, még többet is kereshetne, ez tengerentúlon egy sima mérnöki fizetés. Ott aki az arcát adja a médiában, koncertezik, x-faktorozik, minimum 20M USD-t kap érte. Mivel több, mint 30x akkora ország, mit a mienk, így itthon a 100K USD-s fizetség elég karcsúnak is tűnik. Lehetne legalább 100M ft...
Daft Punk - Random Access Memories(Daft Life/Columbia)  A Daft Punk kihátrált, köszönik szépen, egy ideig nem kérnek újra belőle. Egy nagyívű hátraarccal magára hagyták a szörnyet, amelynek felhízlalásában a Homework óta tevékenyen részt vettek. Ha valaki a három hónappal…..
Belsőség Heti merítés 2013.05.12 09:49:02
Calibra DTM Edition A jó példányoknak megkérik az árát. A 200 ezer forintos kategóriát én messze elkerülném, mert azokkal biztos csak bosszúsága lesz az embernek. Persze ez nem azt jelenti, hogy amit sok pénzért hirdetnek, az garantáltan jó. Érdemes külföldön is szétnézni,…..
Egy atlantai kórházban szerdán, 34 évesen elhunyt Chris Kelly (a képen bal oldalt), aki Mac Daddy néven, a kilencvenes évek elején a Kris Kross hiphop duó egyik felét alkotta. A halottkém egyelőre nem nyilatkozott a halál okáról, de az Atlanta Journal-Constitution…..
Közzé tették az 53. monte-carlo-i Arany Nimfa tévéfesztivál kategóriáinak jelöltjeit, és nagy örömmel jelentjük, hogy a legjobb tévéfilm és a legjobb dokumentumfilm kategóriákban egy-egy magyar jelölttel is találkozhatunk: Deák Krisztina Aglaja című filmje az előbbi, az On…..
gastro, missing in action 2013.04.25 12:11:05
@nassy75: jogos. talán akkor nem adna rá egy fillért sem az MTVA, nem? :))
Tegnap megírtuk, hogy a Blikk szerint (Kovács) Ákos tízmillióért ülne be az X-Faktor zsűrijébe, de azt is, hogy ez az infó azért nem készpénz, mert ugye minden évben felmerül a neve, meg hát csak a Blikk írta, ugye. A poszt alatt elképesztően szórakoztató anyázástenger indult…..