Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubastis2

13 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
bubastis2 2016.03.23 23:38:55
@tron.encom: Te faszkalap, a fideszt már csak ekézni szabad. Te sötét barom.
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Egy tegnapi híradás szerint a Budapesti Rendőr-Főkapitányság megszüntette a nyomozást a gyilkosságért korábban elítélt Sz. Ferenc ellen, aki több társával együtt erőszakkal elrángatta a Fidesz-székháznál demonstráló egyik, a képek alapján kb. 40 kilós egyetemista lányt, a…..
bubastis2 2013.07.28 08:05:41
@Arisztogatya: igazad is volna sokmindenben - de képzeld úgy, hogy a tüntetők úgy hatolnak be a fidesz-székházba, ahogy a fidesz hatol be a magánéletünkbe, és teszi tönkre a demokráciát, a kilátásainkat, szarik az erkölcsre és cinikus érvekkel rázza le magáról a súlyos korrupcióvádakat. Az a párt, amelyik nyilvánvalóan korrupt, egyetlen szavazatot és semmilyen védelmet nem érdemel.
ProgBlog Értelem és érzelem 2013.04.03 14:06:35
Fenn a létrán áll két walesi,hogy ott majd pár szivart elszí.De a létra széjjelcsusszan,s a két walesi végsőt szusszan.Kék füst írja levegőbe,ami széttör, nem forr össze! Eörsi István - Szigetországi tragédia – 1980(?)     Nem vitás: a határon túli…..
A székely agyafúrtság mellett a NOL szerint Szolnokon felvillant a speciálisan cigány lelemény is. Három cigány legények, nem kevesebbet vettek a fejükbe, minthogy portaszolgálatra szegődnek a helyi menő bárba. Annak rendje s módja szerint jelentkeztek a főnöknél, mondván, hogy…..
bubastis2 2013.04.07 16:30:16
@Frizuravarjú: fejtsd ki, mert ez így sovány. :)
2012. március 4. Mivel az előző héten nem mentem túrázni, ezúttal - annak ellenére, hogy senki sem tudott eljönni velem - nekivágtam az emelkedőknek. Kényelmesre vettem az indulást és csak a 7:52-es vonattal indultam Újpestről. Szerencsére az egész túra alatt igazán szép, napos…..
bubastis2 2012.03.07 11:17:08
Augusztus 6-án a német szélsőjobboldali párt, az NPD kilencedik alkalommal szervezte meg a párt szimpatizánsainak a Rock für Deutchland nevű fesztivált, ahol a szélsőjobbos zenekarok mellett a párt vezetői tartottak lelkesítő beszédeket. A koncertre kilátogató 600 embernek azonban…..
bubastis2 2011.08.15 14:25:44
@Dekatlon: :DD ez a beszéd!
bubastis2 2011.08.15 14:27:30
@pampalini20: Remek érvelés, egészen addig, amíg a természetes nemi szerepekhez érsz - miből gondolod, hogy a természetben nagyobb az egyenlőség és az erkölcs? Nem - ott van ám csak igazi kurválkodás. No nem ám a gólyákra gondolok meg a verebekre, hanem a főemlősökre, és különösképpen a saját őseinkre.
Modorosblog Tőlem se kapsz munkát 2011.08.07 18:15:00
  12 embernek adhatnék munkát havi 2 310.12 € nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom, miért. Szép irodában dolgozhatnál a szolgáltató cégemnek. Nem ügynökösködés, nem kamu. Komoly szakértelmet igénylő munkát kellene végezned, napi 8 órában, csak hétköznapokon.…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
8ker Rend.. 2011.07.05 16:02:00
.. lett a Mátyás téren. Végre! Eddig csak a baj volt, állandóan odamentek a gyerekek a játszótérre, labdáztak, visítoztak, a szüleikkel kiabáltak és viszont...Ennek vége. Marcona őr vigyázza a bekerített részt, egyetlen kapu van nyitva a hatból, ki itt belépsz, hagyj fel minden…..
9.napAznap a délelőtt a pihenés jegyében telt: mindenki azt csinált, amit csak akart. Persze a társaság nagyobb része kihasználta, hogy Montenegró leghosszabb homokos tengerpartja (Velika plaža) karnyújtásnyira volt csak, így csobbantunk egy jót az ország legdélebbi…..
A klasszikus "Ha a világ egy 100 fős falu lenne" történet segít leegyszerűsítve megmutatni világunkat és emberközelbe hozni a statisztikai adatokat. Toby Ng koreai designer készítette el ezt a 20 témakört felölelő infografikát. ..
bubastis2 2011.06.02 06:59:54
A politikai, a gazdasági és a társadalmi körülmények alapján biztosra vehető, hogy lesz itt még folytatás. Heti szavazásaink. (Fotó: Huszti István/Index) Hévégi rovatunkban most a csütörtöki cikkünk (Szebb jövőt a cigányoknak, de milyet?) szavazásának eredményét nézzük…..
Vége az alkotmányozásnak. Nincs több politikai gumicsont, nincs több időhúzás: a kormánynak el kell végre kezdenie az ország valódi problémáival foglalkozni. (Fotó: Action Images/ZUMA Press) A Véleményvezér örül az új alkotmány elfogadásának: nem azért, mert annak…..
bubastis2 2011.04.21 09:04:49
@makaaly: nem csak a gazdagoknak jó. a középrétegnek is. meg a vállalkozásoknak.
bubastis2 2011.04.25 19:58:02
@makaaly: "Mivel 1989 végül nem volt képes valódi mentális váltást előidézni a társadalomban, jóllehet a 80-as évek második felében erre széles körben érzékelhető volt a hajlandóság, hosszabb távon azok a pártok számíthattak sikerre, amelyek kielégítették a kádári társdalom gondoskodó paternalizmus iránti igényét. Tömeges kijózanodáshoz az sem vezetett, hogy az állam nem tartotta be a polgáraival kötött szerződéseket. Ha 1989 forradalom volt, mentális váltás híján észrevétlenül fordult át ellenforradalomba. Mert ahol szegénység van, ott nincsen szabadság és nincsen felelősség. Márpedig a rendszerváltás célja a polgári szabadság és a polgári felelősség kultúrájának meghonosítása volt. +
Schein Gábor: Elbukott?
bubastis2 2011.05.02 00:23:04
@makaaly: Én nem érzem azt, hogy a szegények pénzéből volna finanszírozva, mivel szerintem nem a "szegények pénze" a teljes költségvetés - és krízis van, vagyis sajnos most robban a képünkbe az, hogy túl sokat vállalt az ország a szegények megsegítése terén, SAJNOS, mivel Magyarország még nem hasonlítható pénzügyek, budget, GDP stb terén olyan nagy és sikeres szocialista országokhoz mint az északi országok - mégis hasonló arányban vállaltunk támogatást. Nos, ha azt akarjuk, hogy az ország valaha is felálljon az eladósodásból és a kölcsönökből, amiket pont azért vettünk fel, hogy költekezve támogathassuk a szegényeket - akkor sajnos, ebben a helyzetben azokat kell támogatni, akik képesek termelni és képesek az országot támogatni - azért, hogy később ismét bőkezűbben támogathassuk a szegényeinket! Abszolút szomorú ez a helyzet, de sajnos a realitás az, hogy most mindenkinek rossz, és igen, mint mindig, most is a leggyengébbeknek kell szenvedniük. Különben úgy elmaradunk, hogy évtizedekig csak bámulunk magunk elé, mint a Kádár-korszakban.
A jó vezető elsősorban nem a népszerű, hanem a fontos ügyek mögé áll oda. Orbán Viktornak az eddigieknél sokkal jobban fel kellene személyesen is karolnia a gyöngyöspatai ügyet. (Fotó: Guy Martin/WSJ) Valószínűleg mindenki egyetért vele, hogy a múlt hét óta a legjelentősebb…..
2011.április 24. Az egész év talán legszebb hete volt ez - a természet színeit tekintve mindenképp! Végre a magasabb régiókban is kitavaszodott, s a zöld megannyi árnyalatát vonultatta fel az erdő. A megszokottól eltérően most az útvonalat nem árulom el, csak annyit, hogy…..
  Egy velem egykorú ongai férfiember (konkrétan évfolyamtársam volt általánosban), valamikor a helyi temetkezési vállalkozó segédjeként dolgozott (vagy talán még most is): ő öltöztette a halottakat és rendezte el a koporsó- és egyéb ravatali díszeket. Egy ilyen alkalommal…..
bubastis2 2011.04.24 14:52:48
:DD
Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúhadház utcáin. A…..