Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigManRay

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
f1 Schumacher feladta a szezont 2010.06.11 11:14:00
A német elismerte, hogy az idei Mercedes nem elég jó, és nem is lesz az, már 2011-re koncentrál. "Mindig a bajnokság a cél, de egy bizonyos ponton rájössz, hogy ennyid van. Az év még hosszú, de nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy vb-t nyerjek, vagyis a szezon inkább már…..
BigManRay 2010.06.11 12:43:09
Legalább harmincezer fontot, több mint tízmillió forintot ért az a kormány, amit a brazil kidobott autójából monacói balesete után. Az érkező Karun Chandhok ha akarta sem tudta volna kikerülni, átment rajta, sőt, magával is sodorta, nem valószínű, hogy a kocsi egyik…..
BigManRay 2010.05.18 13:20:35
@Csé: birom azt hogy mindenféle szedett-vedett VIP kezébe adogatják a kormányt... és még az árával is sokkolnak....
Érdekes dologra bukkantam ma délelőtt."Stílusikon érkezik. 2010.03.25. 18h" felirat egy leragasztott Andrássy úti kirakaton a Vertu és a Művész között.Tekintettel arra, hogy a környéken jó pár nagyon neves olasz cég, például a Dolce&Gabbana is megtelepedett, remélem…..
Jó kis hiszti volt a Homáron, hogy lesz Starbucks kávézó Bp-en. Volt aki sznobizmusról, volt aki az árakról írt, volt aki védte. (És van, aki okosan írt róla)Elmondom, hogy én azért szeretem, mert 20 évig mindenki értetlenül nézte, amint reggelente valami furcsa löttyöt iszom.…..
addict A világ legjobb segge 2010.02.02 11:45:00
Van aki a szálkás izmosat és van aki a kerek párnázottat kedveli. Mindenkinek más fenékpreferenciája, de abban mindenki egyetért, hogy női fenekeket nézni jó dolog. Azok, akik szívesen hódolnak e szenvedélynek, most tobzódhatnak az élvezetekben, mivel az American Apparel…..
BigManRay 2010.02.02 18:59:51
Kiefer Sutherland, a 24 című sorozat kőkemény főszereplőjét, a világot eddig legalább hétszer megmentő Jack Bauert megszemélyesítő színészről azt hittük, hogy legalább annyira racionális és kemény faszi, mint sorozatbeli alteregója, bár a sorozatos ittas vezetések és/vagy…..
BigManRay 2010.01.28 17:33:05
Nem akarok nyavalyogni, pláne nem így az év elején, de elképesztő milyen távolságban vagyunk gondolkodásban a nálunk néhány száz kilométerrel nyugatabbra fekvő országoktól. Amíg nálunk az önszabályozó reklámtestület tésztaszűrővel, a MAKSZ önfényező és zavaros…..
Egy szaftos kis pletykával szolgálhatok nektek még szenteste előtt, mi másról is lehetne szó így év vége felé közeledve, mint a várva várt tabletről. A Financial Times szellőztette meg, hogy az Apple lefoglalta a San Francisco-i Yerba Buena Center for the Arts színpadát néhány…..
BigManRay 2009.12.24 17:34:17
Drogriporteren olvastam, hogy a csehek nem csak a gyógykender-termesztést szeretnék enyhébben büntetni, de a csekély mennyiségű cuccot birtokló fogyasztókat is. Aszongya: A csekély mennyiség határa 20 marihuánás cigaretta, 3 kannabisz növény, 1 gramm hasis. Az új szabályozás…..
BigManRay 2009.12.13 19:39:17
A budapesti piacokat bemutató sorozat második részében a Fővám téri Nagycsarnokot jártam be,  a szavazás továbbra is folytatódik, a cikk végén lehet választani, melyik a legjobb hely a bevásárlásra a fővárosban. Ha az angol főzőműsorokhoz hasonlót (Gordon Ramsay, Jamie…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
BigManRay 2009.10.03 01:04:46
A szerelem annál szebb, minél szövevényesebb. Az alábbi történet mintha egy regényből származna, pedig minden sorát az élet írta.   Az én sztorim nem kimondottan vicces, sőt…de ezt inkább ti döntsétek el. Adott egy lány, akit nevezzünk Júliának, s adott egy fiú,…..
BigManRay 2009.08.21 11:05:54
A Times online kiadása leleplez: a Nagy-Britanniában nemzeti ételnek számító fish and chips nagyon sokszor nem az egyre drágább és ritkább (durván túlhalászott) atlanti tőkehalból, hanem egy vietnámban tenyésztett, mekongi harcsaféléből, a Pangasius hypophthalmus nevűből…..