Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloginterju

19 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E heti interjúnkban, a sikeres Autózz! blog szerkesztőjével a 26 éves Lászlóval készült interjú. Rengetegen támogatják munkáját, szponzorok, rendőrség, Legutóbb például élőben tudósított autóvadászat közben, amire a a Zsaru-car és a rendőrség hívta meg. <<IWIW…..
bloginterju 2009.11.09 21:20:28
@danaz: Köszi, javítva. Bocsi a pár hibáért, de hosszú a szöveg és reggel 2-3 fele készítettem a posztot :)

Üdv.
bloginterju 2009.12.04 21:44:41
@Droli: Szia! Örülök, hogy szeretnél új interjút, de valószínűleg egy darabig nem lesz elérhető friss tartalom.
Egészen más elképzelésem volt az index és a blog-hu val. Szerettem volna egy hivatalos tartalmat kialakítani, amiben interjúkat készítek hetente frissül kimaradások nélkül, rengeteg kérdéssel A-Z-ig. Rengeteg új blogot és szerzőt meg lehetne ismerni. Sajnos ez amit a mellékelt ábra is mutatja nem jött össze. Persze nem azt mondom, hogy velük volt a baj, mert Eszter tényleg nagy rendes volt, segített minden szó nélkül, de valahogy nem igazán akaródzott a közös munka. Szerettem volna az interjúkat minél több emberhez eljuttatni, hogy minden egyes bloghus olvasó megismerhesse az összes bloggert, és egy kicsit közvetlenebb legyen az egész blogolás, hiszen itt rendesen "kivallatjuk" az embereket :-)) Fél év alatt 27000 látogató 60000 oldalletöltés az kevés nagyon kevés, főleg a rengeteg munka mellet, amivel ez jár... (nem sorolnám fel, de már a kérdések összerakása is több óra, nem beszélve a sok-sok utánajárásról, hogy minden időben és gördülékenyen menjen. Pár hónap alatt több mint 400 levelet írtam, csak azért hogy ez a 15-20 interjú elkészülhessen, ez viszont sok) Szóval én szívesen készíteném az interjúkat, de ilyen kevés látogatás és támogatás mellet, nem éri meg, mert nem tudom a célomat elérni vele.
Ha az indexesek-bloghusok úgy érzik, hogy készek a közös és precíz munkára, akkor bármikor örömmel folytatni fogom, de napi néhány ember mellet aki néha-néha idetéved, nem érzem azt, hogy naponta több órát érdemes lenne az oldalra szánnom.

Üdv. :)

Ui.: Azért még egy levelet, lehet hogy megejtek, hátha benne lennének. :)
Következő interjúnkban az Optikai Csalódások blog szerkesztőjéről, a 26 éves Vincze-Nagy Andrásról olvashattok. A blogger álma, hogy egy helyen összegyűjti a létező összes optikai csalódást.Következzen az interjú: bloginterjú: Miért fogtál bele a blog írásába? Miért…..
bloginterju 2009.10.31 15:22:37
@/ms: Szia!

Tökéletesen igazad van, volt is rajta link, sajnos a bejegyzés szerkesztő nekem rendszeresen ledobja a linkeket és egyéb problémák is néha vannak vele. Nyelvész Józsi is rengeteg linket rakott bele, azok is elvesztek, végül html szerkesztővel raktam vissza őket. Azzal célszerűbb szerkeszteni, csak sajnos ilyen hosszú szöveg mellet mint például a mostani interjú nagyon nehézkes lenne. Tehát teljesen jogos az elvárásod, sajnos nem tehetek róla. Köszönöm a figyelmeztetést, visszatettem őket, remélem többet nem fog előfordulni.
De majdnem mindenki átment az oldalára, hiszen ott is van egy számláló amin végig követtem, és ott is rengeteg olvasó van és szerencsére a második sorban, így nevezte meg az oldalát András: opcsal.blog.hu így ezt bemásolva a címsorba könnyen átmehettek ahogy ezt meg is tették. Egyébként ez csak egy néhány perces hiba volt.

És köszi, de tudom mi az a hypertext, de azért örülök hogy elmondtad =)

Egyelőre nem szeretnék többet elárulni, de elég valószínű hogy nemsokára többet is megtudhatsz rólam, ha kíváncsi vagy :) De a névtelenség egyelőre marad, remélem nem okoz problémát.

További kellemes időtöltést, és olvassátok az interjúkat! :)

Üdv.: Bloginterjú
bloginterju 2009.11.02 20:03:50
@Njugi: Természetesen készült vele is interjú, ő volt az első aki megnyitotta az oldalt:)

bloginterju.blog.hu/2009/07/24/a_2009_es_goldenblog_gyoztese_oveges_professzor_utodja_zsiros_laszlo_robert
Mai interjúnkban, a Modorosblog szerzőivel készített interjút olvashatjátok. A két szerző nem más, mint a  Szlengblog írója Nyelvész Józsi és Modor Tibi. Egyébként nem csak az interneten, hanem a valóságban is jó barátok, de inkább olvssátok el! Józsi már volt nálunk…..
bloginterju 2009.10.24 14:35:53
@Angool: De van olyan, még most is. ahetbloggere.blog.hu/
bloginterju 2009.10.24 18:13:23
@Nyelvész Józsi: Javítottam, bocsi :-)
 Ezen a héten Zubreczki Dáviddal, az Urbanista bloggerével készült interjút olvashatjátok. Dávid 35 éves, házas. Szeret zenélni, nevelni a gyermekeit és természetesen blogolni is! << IWIW Adatlap >> Következzen az interjú:  Mikor, és miért indítottad a…..
A 2008-ban megrendezett Goldenblogon is győzedelmeskedő, Berényi Konráddal (marketing tanácsadó és blogger) készült interjút olvashatjátok a héten. <<Iwiw adatlap>> E heti interúnk: bloginterjú: Manapság nagyon divatos témával foglalkozó blogot kezdtél el írni.…..
bloginterju 2009.10.10 10:21:49
@FreeSMS: Sajnos nem kaptunk képet, viszont az iwiw adatlapon található képeket, amin a gyermeke is rajta van, nem akartam kitenni, mert valaki nem szereti. Viszont ha ellátogatsz az iwiwes profijára, akkor ott további képeket is találhatsz. :-)
bloginterju 2009.10.13 20:22:28
@[nev]: "szerintem minden blogger hülye" -> Köszi :)
Egyébként marketingre a mai világban "sajnos" szükség van, ezt el kell fogadni...
Bloginterjú Mi is a bloginterjú? 2009.08.04 18:31:00
Kedves olvasó! Ebben a bejegyzésben az oldal céljáról, létrejöttéről találhatsz információkat. Az oldal első bejegyzését 2009.07.24. 11:21-kor publikáltam. Szerettem volna egy saját blogot, de nem tudtam az elején, hogy milyen témában hozzam létre. Photoshop? Valami IT-s hírek?…..
bloginterju 2009.10.12 15:36:18
@grgrgr: Szia:) A kérésed teljesen jogos lehet, igen, valóban nincsenek infók, egyenlőre névtelenül futtatom az oldalt.
Öninterjú majd egyszer biztosan lesz, csak még szeretnék várni egy kicsit vele. Nem vagyok szakmabeli inkább, csak egy olvasó aki nem talált hasonló oldalt, és ezért elkezdett írni egyet, és szerencsére sokaknak tetszik. Örülök hogyha tetszik.

@Mademoiselle: Köszönöm az elismerést, jól esett olvassatok továbbra is :)
Ezen a héten a Megint Állunk Vazze blog szerkesztőjével, a 29 éves Zsibrita György-gyel készített interjút olvashatjátok.      <<IWIW adatlap>> Az interjú:   bloginterjú: Mikor és miért indítottad a blogodat? Miért ezt a nevet adtad neki?…..
A Bestofsemmi bloggerével, Buda Barnával készült interjút olvashatjátok. A blogot 2009-ben a legjobb fotóblognak választoták a Goldenblogon.   Következzen az interjú:   Bloginterjú: Mikor indítottad a blogodat? B.B.: 2009. január elsején.   Bloginterjú: Miért…..
Ezen a héten, a Malackaraj blog mesterszakácsával, a 31 éves Péter Annával készült interjút olvashatjátok!   Az interjú: Bloginterjú: Mikor indítottad a blogodat? Miért gasztroblog témában? P.A.: 2009 márciusban, sokat főzök, van mondanivalóm a témában.  …..
Az interjúban, a BuheraBlog 23 éves szerkesztőjével készült interjút olvashatjátok. Iwiw adatlapja nincs, Facebookon pedig sajnos nem lehet elérni, viszont cserében néhány jó tanáccsal fog ellátni, hogyan óvhatod meg gépedet az esetleges támadásoktól :-) Íme az interjú:…..
Egy teljesen új, egyenlőre még csak béta állapotban elérhető "szolgáltatás", ha szeretnéd hogy jobban megismerjenek, akkor feltétlenül próbáld ki, hiszen veszteni valód nincs. Ha egy ilyen blogger vagy, akkor feltétlenül ki kell próbálnod. Küld tovább ismerős…..
Az e heti interjúban a Zolivagyok nagy sikerű énbloggerével készítettünk interjút. Igazi nevét egyenlőre neki sem sikerült megtudnunk: "A következő a helyzet: nincs olyan célom, hogy saját néven valamiféle „celeb” legyek, nem szeretnék privát megkereséseket, és…..
Ezen a héten a filmdorid szerkesztőivel készítettem egy kiadósabb interjút. A 3 szerkesztő közül 1 sajnos nem vállalta kilétét.   Az oldal főszerkesztője Rántó Péter (Kombira). A két további tag, akik nem rendszeresen szoktak posztolni, ám teljes tagjai az oldalnak:…..
Bangkok Charlie 3 éve írja blogját Thaiföldről, a legkülönbözőbb témákban. Hírek, információk, hasznos vagy érdekes apróságok, mítoszok, tévhitek és cáfolatok. Gazdagon illusztrált, friss posztjait idén tavasszal rendszeres viszontláthattuk az Index.hu címlapján is.Tudja-e…..
Több millió oldalletöltés, rengeteg játék, poénok, és kritikák: Igen, ő freddyD a rosszpcjatekok.blog.hu szerkesztője! Ezen a héten a vele készült interjút olvashatjátok. Igazi nevét eddig sajnos nem tudjuk, viszont ha azt mondom freddyD mindenki tudja kiről beszélek.   És…..
bloginterju 2009.08.23 10:33:15
@FullMoonDog: Szia! Erre őszintén kíváncsi lennék :) Mert ha Hrutka Pál-ra gondolsz akkor nagyot tévedtél :D
Mostani interjúnkban a szlengblog szerkesztőjével, Nyelvész Józsival készűlt interjút olvashatjátok. Rendszeresen megjelenik a címlapon, múlt évben a  A sas leszállt című műsorban hallhattuk a Tiloson, 2009-ben pedig a Goldenblog kultúra kategória díjat is besöpörte!…..
bloginterju 2009.08.15 13:33:53
@Nyelvész Józsi: Ez jó:)

Egy kis elriasztás, nem szeretném, hogy csúnyákat írogassanak, ha nem szégyelli akkor írja le nyugodtan:)

Azért remélem annyira nem zavaró, aki pedig "ide nem illő, csúnya hozzászóláson törné a fejét" azt meg zavarja nyugodtan, hiszen ez a célja :-)

UI: Nyugodtan írjon mindenki a szabályok figyelembe vételével. Szívesen olvasok visszajelzéseket!
Kedves olvasók, ezen a héten egy méltán híres blog nagyszerű íróival készült interjút olvashattok. Akár ikrek is lehetnének... Hiszen csak alig egy nap korkülönbség van kettőjük között. Mi több, ebben a hónapban van a születésnapjuk is. Ezúton is kívánunk nekik boldog…..
Az e heti bejegyzésben a 28 éves, vicces kedvű fizikussal, Lászlóval készült interjút olvashatjátok. Az iwiw adatlapját ide kattintva nézhetitek meg. A blogger Budapesti Corvinus Egyetem és a Miskolci Egyetemen hallgatója, továbbá a Csodák Palotájának munkatársa.   Íme az…..
Ezen a héten, az Uccaszoc nevű blog szerkesztőjével készült interjút olvashatjátok. A blogger sajnos nem vállalja a kilétét, persze ez semmiben nem jelent hátrányt! Nézzük az interjút: bloginterju: Mikor, és miért hoztad létre a blogot? Milyen céllal? Mi a lényege a…..
Talán fogalmazhatunk úgy is, hogy a következő interjúnk egy igazi "siker sztori" alanyát mutatja be! Ezen a héten, a 19 éves Gál Mihállyal készült interjút olvashatjátok! Mihály tanulmányait a Bolyai János Általános Iskolában kezdte meg majd az érettségit a…..
Bloginterjú Bloginterju? 2009.07.24 11:21:00
 Az oldalt azért kezdtem el fejleszteni, létrehozni, hogy a Blogolás mestereivel kicsit jobban megismerkedjetek.Az oldalon, a legjobb oldalakat fogjátok megtalálni, a Blog készítőjének interjújával együtt. A Blogomat heti rendszerességel szeretném frissíteni. …..