Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teddysnow

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem állítanám, hogy eseménytelenül telt ez az év. Rézmányival Kaliforniában jártunk, annyi dolgot láttunk, átéltünk, hogy azóta is folyamatosan jönnek belőlünk a sztorik. Voltunk garázsokban, műhelyekben, beszélgettünk Jay Lenoval. De mindezekkel együtt is az volt az év…..
Subba Boszorkány! 2012.08.23 13:35:23
Hogyan válasszuk külön a tojássárgáját a fehérjétől? ..
teddysnow 2012.08.24 10:21:55
Ki a legjobb vízilabdás csaj? A magyar női vízilabda válogatott hétfőn kezd a londoni olimpián. A csapatot most férfi szemel vizsgáltuk, de segítséget kérünk: ki a legszebb? NYERJ A BAJNOKOKKAL!Kövesd a Hajcsatok olimpiai vízilabda-tornát…..
ágy - asztal - tv Igen! - 4. rész 2011.08.31 10:15:00
Arra gondoltam, hogy az augusztust egy esküvősinspirációs bejegyzéssel búcsúztatom (bizony, ez már a 4. válogatás :), mert kifejezetten nem akartam ma búsongani a nyár vége miatt... ... ui. arra számítok, hogy szép, hosszú, napos őszünk lesz :) Hogy telt a nyár…..
Voltam én már az Arazban, sunday bruncholtunk egyet, ennek keretében tetemes mennyiségű arab ételt fogyasztottunk el a belvárisi hotel-étteremben. A poszt megjelenése után kaptunk egy levelet a hotelvezetőtől, amiben a forgalom érezhető növekedéséről számolt be, egyúttal…..
Több orvosi szaktanulmány állítja, hogy a szenvedélyes kerékpározás hosszú távon rossz hatással lehet a férfiak szexuális teljesítményére, és akár terméketlenséghez is vezethet. Egy spanyolországi vizsgálat szerint a triatlonisták között azoknak volt a legrosszabb a spermium…..
teddysnow 2011.02.16 13:07:57
Rengeteg félrefordítás volt már a Top Gearből, és tartok tőle, lesz is még. Mennyiségben is és minőségben is egyre jobban kezdi utolérni a Jóbarátok és a CSI fordításának szintjét, ami pedig nem kis dolog.Kezdjük Kovácsné nehezen megbocsátható beküldésével (milyen…..
Minden idők legnagyobb külföldre irányuló országimázskampányát indította Izland, hogy visszarántsa az országot az Eyjafjallajökull vulkán kitörése miatti turisztikai mélyrepülésből. „Néhányan azt hiszik, hogy az egész országot hamu borítja, és Izlandon…..
teddysnow 2010.06.04 09:41:30
teddysnow 2010.06.04 09:40:21
Reggeli Tiffanynál Ess eső ess! 2010.05.17 07:00:00
                        Megőrülök ettől az esőzéstől.Már két hete esernyővel járok egyfolytában. Fáj a fejem, a vérnyomásom a bokámban és ráadásul állandóan…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
 Lassan megrendül a birkatürelmű pedagógusokba vetett hitünk, ugyanis nagyon sok levelet kapunk, amelyben a pedagógusok fizikai eszközöket alkalmaznak a diákok fegyelmezésére. Pinty levelében egy elhasználódott idegrendszerű óvónéni a történet főszereplője, akire a levél…..
comment:com Ilyen egy junkie ősze 2009.10.07 11:00:00
Tegnap megírtam a véleményemet az idei pilottermésről, a mai nap azt veszem számba, hogy melyik nap, milyen sorozatot nézek meg az előző esti termésből, tehát a listában úgy szerepelnek a néznivalók, ahogy azt Jim bácsi küldi, értelemszerűen. Kommentekben szívesen böngészném…..