pHérték

Aktivitások

Hírcsárda - Pusztán hírek Breaking! Németh Sándor lett a Pápa! 2013.03.08 08:30:00

Vatikánban felszállt a kénes, néhol szalontüdős füst. A svájci gárdistának öltözött, átfésült sisakú Pajor Tamás közölte a jó hírt a média képviselőivel. „Megvan az első magyar pápa, halleluja! Ünnepeljük együtt Németh Sándort, azaz MLM. Alexandroszt, az első…..

pHérték 2013.03.10 08:57:25
@Vicc Elek: Minden nacionalista gyűlöli a más nemzethez tartozót, pláne ha az nacionalista! (Ez az igazi gond a rossz értelemben vett nacionalistákkal.) :)
pHérték 2013.03.11 08:10:37
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Nincs olyan nap, hogy ne végeznének ki, vagy terrorizálnának védtelen magyarokat (és védtelen egyéb nemzetiségű embereket is). Az agresszió nációtól független jelenség. De ha már listát kértél, írok egyet, amiből talán látszik, hova vezetett a nagy befogadás. Oda, hogy nemzetünk tagjai a Horváth Tibik, a Tóth Lacik, a Német Erzsik, az Orosz Anikók, a Görög Nórák, a Török Ádámok, a Lengyel Sanyik, a Székely Tibik, a Kun Zsoltok és a Besenyő Pistik. :)
pHérték 2013.03.11 09:52:03
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Ejnye no! Hát mióta zavarja egy jobbikost a "dicső régmúlt" emlegetése? Tán még az árpádsávos zászlót is idejét múltnak tekintitek egyszer?! Nem szerencsés ám a szelektív emlékezet! A Horváth Tibik és társaik pedig épphogy nem a múlthoz, hanem nagyon is a jelenhez tartoznak.
És az "édes bogaramozás" se szerencsés. Az ember nem válogathatja meg se a rokonait, se azokat, akikkel egy nemzethez, egy fajhoz (emberiség) tartozik. Nagy a világ, elférünk benne mindannyian békében, főleg ha nem piszkálódunk.
Örülünk, Vincent? Nevem: Senki 2012.09.20 15:56:15

Lelkesítő olvasmányra bukkantunk ezekben a pillanatokban. Illetve csak olvasmányrészletre, állítólag a Magyarországon világhírű filozófus, név szerint Lánczi András a Heti Válasz nevű hetiválaszban mondanivaló híján velünk foglalkozik: "Ki az a Vincent? A névtelenek senkik…..

pHérték 2012.09.21 08:55:07
pHérték 2012.09.21 12:18:20
@ijontichy: Hol látsz te itt úriemberrt? Úriember a blogszférában engem már lenyomozott, hogy legalább én ne legyek névtelen senki...
pHérték 2012.09.21 13:26:24
@maroz: Ha viszont bátran és nyiltan az "illetőhöz" fordulnál a kérdéseiddel, akkor nem kéne alattomos eszközökhöz folyamodnod.
Névtelen senkiként.
Különben hízelgőnek is tarthatnám a személyem iránti érdeklődésedet, ha nem rosszindulat motiválná. Szóval nem örülünk, Vincent!
(És még valami, ha már ennyire bököm a csőrödet: én mindenkor törekszem arra, hogy az ismeretlenség szemtelenségre csábító csapdájába ne lépjek bele és ne személyeskedésre tereljem a szót. Mert ilyen egy "úriember a blogszférában".)
Egy a ház Kinek kínos a muszlim-gyalázó film? 2012.09.13 21:32:51

Már megint előkerült egy olyan alkotás, ami a keresztyén világban jelent meg és sérti a muszlimok vallási érzékenységét. Még emlékezhetünk a dániai esetre, amikor Mohamed prófétáról jelentek meg gúnyos karikatúrák. A muszlim világban az is viharos felháborodáshoz vezetett.…..

pHérték 2012.09.14 18:41:50
@erdelyik: Értem én amit mondasz, de a szégyennél mégiscsak erősebbnek kéne lennie a szülői szeretetnek. És erősebb is annál. (Annál is inkább, mivel a gyermek miatt érzett szégyen lényegében a szülő kudarca. Ezt pedig nem a gyereken kéne megtorolni.)A vallási parancsnál és a közösségi elvárásnál nem tud csak erősebb lenni.
pHérték 2012.09.15 08:50:18
D@erdelyik: Nem hinném, hogy nekem, itt (itthon), Európában felróható lenne, hogy európai értékrend szerint gondolkodom. Sőt szerintem az sem felróható, ha elvárom, hogy aki itt Európában kíván élni, vegye tudomásul az európai értékrendet és alkalmazkodjon hozzá.(Ne önbíráskodjon és egyebek.) Különös tekintettel arra, hogy (finoman szólva) tőlem se vennék jó néven, ha egy iszlám országban európaiként viselkednék (öltözködnék, szórakoznék, imádkoznék Jézushoz...) De az már mindennek a tetteje, hogy itt is ott is az iszlám fölfogáshoz alkalmazkodjon mindenki, különben vessen magára, ha halálra üldözik.
pHérték 2012.09.16 19:14:15
@erdelyik: Nem igaz, de mondhatnám azt, hogy nem érdekel mi zajlik a muszlim világban. Annál inkább érdekel, hogy mit művelnek a muszlimok itt, nálunk, a nyugati világban!
Elvileg mi nyugatiak annyira, de annyira bűnösök meg gonoszak vagyunk a szemükben (lásd Nagy Sátán), hogy nem is szabadna nekik nyugati, szellemi termékekek fogyasztani. Minek nézik a nyugati filmeket? Minek figyelik, hogy itt ki mit rajzol, ír, mond, beszél? Mi közük hozzá?
Arról, pedig, hogy "nekik már itt van otthon": aztán nekünk majd hol lesz otthon, ha itt is ott is a muszlim fölfogáshoz kell alkalmazkodni ahhoz, hogy ne robbantsanak föl?
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz