Regisztráció Blogot indítok
Adatok
purutja

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már készültem erre a találkozásra . Több helyen kerestem az étlapon a kenguru húst , most végre megleltem. A Kék hegyekbeli kirándulás száz éves kocsma épületbe torkollott. Biztattak, hogy itt jól csináljak a kenguruk, csak bátran. Hát kollégák, ami jó, az jó. Enyhén szálas…..
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
Nemrégiben alkalmam nyílt kipróbálni a MÁV új szolgáltatását, melynek lényege, hogy az eddig is létező online jegyvásárlási lehetőség kibővült azzal az alternatívával, hogy most már otthon is kinyomtathatjuk jegyünket. A vásárlás tehát ugyanúgy bankkártyával…..
purutja 2012.03.24 17:50:15
Inda gépház Indamail mobilon! 2012.02.24 11:52:00
Elkészültünk az Indamail okostelefonra szabott felületével, így mostantól úton-útfélen, egyszerűen és kényelmesen levelezhettek, akár mobilról is!Mobil böngészőben jelenleg az m.indamail.hu címen éred el a mobil Indamail béta verzióját, ahol belépés után rögtön láthatod…..
purutja 2012.02.28 14:28:50
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
purutja 2011.10.31 14:40:44
Vajon nyilatkozna-e VV Alekosz a magánynyugdíj-pénztári tagsága fenntartásáról, ha tudna róla, hogy megteheti? És ha igen, miként?Amikor a Big Brother első magyar szériája indult, sok jogász a személyiségi jogok védelmében tiltakozott a műsor ellen. Született is Lenkovics…..
És tényleg olyan, mintha C. Ronaldo zseléje belecsapódna az arcodba? - próbálta megtudni Sixx, hogy milyen moziban 3D közvetítést nézni. Illetve, a portugált talán másként nevezte. Moziban nem láttam még meccset, így már eleve az is nagy élmény, hogy tűzfalnagyságban látom…..
purutja 2010.11.30 20:22:29
@jimmi: minek? ismétlésre is mennél? négyszer is??
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
purutja 2010.10.27 14:43:40
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
purutja 2010.05.08 18:16:02
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
purutja 2010.04.15 21:16:41