Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a.Nati

1 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőkeményen belefogok állni a témába, ugyanis olyan mértékű értékítélet romlás történik, ami mellett már nem lehet szó nélkül elmenni. A nívó zuhan, egyesek értékítélete pedig a Mariana-árok legmélyebb fenekét súrolja alulról és orral... Olvasom a cikket, miszerint…..
a.Nati 2015.08.02 18:48:17
A szerző és a cikkel egyetértők figyelmébe ajánlom: a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-dilemma Érdemes továbblapozni és megismerkedni a többi gyakori érvelési hibával is, így elkerülhetitek azt is, hogy benneteket "írjanak le".
Izabella Jones 3.0 földrész 2013.06.17 06:16:22
El kellene utazni. Tulajdonképpen úgy kellene, hogy azonnal, hogy vissza sem nézve, kis kézibőröndbe csomagolva néhány nélkülözhetetlen ruhadarabot, meg pár könyvet, de talán nem is, talán egy fogkefe is elég volna tényleg. Indultak már kevesebbel is neki a világnak. Azt…..
a.Nati 2013.06.18 22:23:38
a blogot nagyon nehéz megérteni...
a.Nati 2013.03.30 21:18:23
Izabella Jones 3.0 Szerda 2013.02.06 05:47:39
Egyáltalán nem akartam ma dolgozni menni, de reggel automatikusan felkeltem, csak most, a kávé előtt, jutott eszembe, hogy már nem is tudok nyelni. Se konkrétan, se elvontan. És van ez a tompa fájdalom a hátamban, amiről nehéz eldönteni, hogy mi; izomfájdalom, tüdőgyulladás vagy ...…..
Izabella Jones 3.0 Gerinc 2012.08.23 09:36:16
Munkanapot pótoltam tegnap. Az utolsó napi villányi borozásról ugyanis el kellett kéretőznöm Róma miatt, de régen is volt, édes Istenem! Szóval én pótoltam, aki még bent volt, azoknak volt valami dolga a javítóvizsgákkal, és különben is, őket szeretem. Meleg volt, fárasztó,…..
Megszületett hát ezen a feszten is az első versem megzenésítése :) Már nagyon kíváncsian vártam :)Varga Ilona zeneszerző, előadó a Diagnózis c. "opuszomat" találta erre méltónak, és fel is került már az…..
Te is értesültél már arról a szörnyűségről, ami hétfőn zúdult Kolontár  és Devecser lakóira. Azt találtuk ki, hogy egy különleges művészeti aukciót szervezünk az interneten. Festők, illusztrátorok, grafikusok  képeit és irodalmi művek általunk illusztrált…..
Figyelem! Mivel a szavazószofvert tartalmazó szerver több, mint egy hete nem elérhető, ezért új programot kellett keresnem. Sajnos az eddigi szavazatok elvesztek. Épp ezért a szavazás bővített határidővel újraindul. Nagyon sajnálom, elnézést a kellemetlenségért. Az új szavazás…..
Az Introrádión kaptam el egy Seek & Destroy feldolgozást, ami nagyon megtetszett. Akkor az előadó nevéről lekéstem, viszont kis nyomozás árán belebotlottam egy nagyon komoly 6 darabos feldolgozásprojektbe, aminek a része a Seek&Destroy. A Kedvenc altatódalaim névre keresztelt…..
retro gastro Cigirágó 2010.05.11 06:19:00
A cigirágó rózsaszín volt, és az összes, a '70-es, '80-as években fellelhető ragó közül a legrosszabb. Sem lufit nem lehetett fújni belőle, sem rágni nem volt jó. Viszont nagyon jól fel lehetett vágni vele: "Mivel még nem cigiztünk, de körülöttünk minden felnőtt igen,…..
Feldolgozás készítő verseny!!!  A Feldolgozás Alatt Blog meghírdeti 2010-es Feldolgozás Készítő versenyét. A verseny célja általatok készített zenei feldolgozások bemutatása, megmérettetése. A győztes zenekarok bemutatkozhatnak több népszerű online zenei magazinban.…..
A szentendrei koncert közvetett ötletgazdája a tízszeres Grammy-díjas zenei zseni:Bobby McFerrin, aki ismét Magyarországra látogat és a nemrégen alternatív Kossuth-díjjal kitüntetett Szvorák Katalinnal duetteket fog énekelni.Bobby McFerrin új albumának, a Vocabularies-nek hatására…..
Március 13.-án este 8-kor fellépési lehetőségre való hajlandóság iránti mutatás ténye forog fenn. Belépés díjtalan!..
a.Nati 2010.06.01 17:19:53
Sziasztok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani a hamarosan induló webrádiónkat:
introradio.fw.hu/
Örömmel vennénk, ha volna kedvetek csatlakozni a zenei közreműködőinkhez. Kapcsolat: posta.introradio@gmail.com vagy skype: szeifert.natalia
Köszönettel üdv!
Hintaszék Ki kicsoda 2010.04.22 12:58:00
Van ugye egy iwiw nevű közösségi oldal, ahonnan csupán azért nem jöttem el végleg még, mert nem hagyom veszni az ismeretségeket - ha csak arra gondolok, hogy legutóbbi osztálytalálkozónk is ennek segítségével szerveződött, kár lenne, ugyebár. No, de ritkán járok fel,…..
Most pedig érkezzünk el a csúcsponthoz. Ha van a különlegesek közt is különleges, akkor ez a Rodenbach Grand Cru, amely egymagában egy önálló kategória. Mármint a Rodenbach sörök, hisz a Grand Cru a típus hosszan érlelt, és friss sörrel nem, vagy csak kis mértékben kevert…..
A legjobb filmzenék Kérdés 2009.12.07 04:30:00
Kérdés, mindenkinek... (kivéve akivel épp erről beszélek).Mi a közös Jack Nicholson-ban, Tommy Lee Jones-ban és Arnold Schwarzeneggerben? Még lehetne neveket mondani, de akkor könnyebb lenne. Viszont extra pont annak, aki elmondja a többit is (két (közben rájöttem, hogy van még egy)…..
Déli pu. környéke ma este: egy pufi, negyvenes férfi narancssárga zokniban ült a bkv-sárga villamoson, és citromsárga lapszegélyű (!) Bibliát olvasott, amelynek a két beépített könyvjelzője is sárga volt...(a jobboldali kép csak illusztráció pojén…..
a.Nati 2009.12.03 08:52:08
Tabán, tegnap kora este. Ahogy mondani szokás, jól szituált idősebb férfi. Leül előttem az ülésre, elegáns sál, ápolt, minimum diplomás, korra úgy 50-60, már erősen kopasz, tonzúrája lassan felemészti minden maradék haját - de ez mindegy. Szóval leül, és elővesz egy…..
mit olvas az utca embere? Elsőm 2009.09.30 12:51:00
Egészen Budapestig, sőt, a 168E-ig kellett mennem ahhoz, hogy először írhassak ide.Említett járaton tegnap délután fél kettő körül nem tudtam nem észre venni az ötvenes szemüveges hölgyet (plusz nem tudtam tőle rendesen leülni) kezében A kettes lakosztállyal.Középtájon járt…..
Azt hiszem, 20 éves koromban pontosan érettem volna azt, amit most csak kapiskálok. Rendkívül érdekes cikket olvastam egy logikai és valószínűségelméleti paradoxonról, amelyről érdekes módon korábban nem is hallottam.  A paradoxon lényege a következő. Két boríték közt…..
bdk blog archívum Mást - SMS-hír 2009.09.04 18:33:00
Valami        VALAMI egészen mást     egészen mást kellene csinálni. ____________   Mobilmarketing szolgáltatás - sms üzenetek továbbítása magyar és külföldi mobilhálózatokra, marketing kampány lebonyolítása kis- és nagyvállalatok, intézmények megrendelésére: tömeges sms-küldés, Gateway SMS:…..
GoldenBlog 2009 végeredmény Komplex blog kategóriában itt: zolivagyok http://zolivagyok.blog.hu/ this is normal http://gus.hu Kihasználatlanul http://kihasznalatlanul.blog.hu Balla D. Károly / BLOG http://bdk.blog.hu Szakács Béla…..
a.Nati 2009.09.04 09:49:58
"Házimozinkban" Almodóvar-napokat tartottunk - megnéztük, illetve részben újranéztük a spanyol mester több filmjét, így most már az életműnek egy nem jelentéktelen részét ismerjük. Az én nagy kedvencem továbbra is a Beszélj hozzá! (így írtam róla, amikor friss…..
Kaja, pia: A Fészek galériáján álldogált két kedves néni egy kis asztal mögött, és meglepődtem, hogy már rögtön lehetett kajálni. Fehér és vörös bor volt műanyagpohárból, a vörös kicsit jobb, házias jellegű. Pogácsából három fajta, sima sajtos, egy kicsit hullaszínű…..
a.Nati 2009.08.14 10:34:14
Az ember elutazik nyaralni, hogy végre kikapcsolódjon, és lám, vannak olyan funkciók, amiket akarva sem tud csak úgy takarékra állítani. Értsd ezalatt, hogy még olaszországi vakációnk alatt is megszállottan figyeltem az olvasó társadalmat. Ez most azért is volt különlegesen…..