Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrBala

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk róla, hogy a Netflix The Crown című sorozatán, a címszereplő II. Erzsébetet alakító Clarie Foy jóval kisebb fizetést kapott, mint a férfi főszerepet játszó Matt Smith...
Úgy tudjuk, nem minden stimmel az 1/1 című műsorral, amivel Azurák Csabát tulajdonképpen tavaly március óta hitegette a TV2. Az egykori hírigazgató a Tényekből is kiszállt azért hogy kaphasson egy politikai-közéleti háttérműsort, de elég sokáig tartott, mire ebből lett is valami. Az 1/1 nem mai…..
DrBala 2017.01.06 10:36:56
@szekőcei: Én amúgy tudatlan voltam egészen addig, amíg sixx ki nem írta, hogy mi is a Mély Torok valójában. Előtte végig azt hittem, hogy az "Iparági mélytorok" azt jelenti, hogy valaki masszívan felül a szopórollerra. És mindig volt értelme ilyen módon is a cikkeknek. Persze így, hogy már felvilágosult lettem, így is jó, csak másképp. Szóval érted na. :)
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
comment:com A nap képe 2016.01.13 11:00:00
Pataky Attila Demcsák Zsuzsa fájós lábát gyógyítja besugárzással...
  Ha az ősz-tavasz rendszerű sorozatnéző most rápillant a téli kínálatra, rájön menten, hogy lőttek a kétségkívül jól hangzó, “januárban és februárban majd darálom, amit ősszel kihagytam “-tervnek, mert annyi jó újdonság lesz (meg van is), hogy pontosan ugyanannyi sorozatot kell majd követni, mint…..
DrBala 2016.01.06 14:16:26
@kószák egyike: +1. Azonnal megörültem, de rögtön az első sor kiábrándított....
Bejött a muki, leszaggatta a gatyát a hímtagról, és nekiesett a vászonnak, mint az internet népe a konzervatív dalnoknak. A végeredmény egészen elképesztő, EZ a magas művészet, kérem szépen. ..
DrBala 2015.12.18 11:54:44
Marton Csokas az a színész, akinek az arcát sok filmből ismerjük, de a nevét nem biztos: kiváló karakterszínész, aki nagyon sokszor alakít rémesen genyó alakokat. Az Into the Badlandsben egy nagyhatalmú férfit hoz egészen elképesztő erővel és kisugárzással, amikor a képernyőn…..
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
DrBala 2015.11.10 09:23:11
@Territory: Nem érti. De semmi baj.

@bovorac: Nem a hangnem a bajom. Még egy próbát teszek, hátha megérted. Szóval ez olyan, mintha a TV-ben hívnám fel a figyelmed, hogy megcsal a párod és abban bízom, hogy csak te látod a felhívást... Ugye elég vicces.

Persze ha ez volt Sixx célja, akkor megértem.

@sixx: Gondolom a célotok továbbra is a hírközlés, hogy ez és ez történt.

Ha ezek után kiesik, akkor azt persze magának (és a stábjának) köszönheti. Meg kicsit az Indexnek is :) Simán eltudom képzelni, hogy valaki már elküldte innen a képet az amerikai szervezőnek, hogy HOPPÁ!

Kicsit jó lenne büszkének lenni arra, hogy jó helyezést ér el, és annak is jó lenne örülni, hogy senki nem árulja el, hogy mit tett. Naiv vagyok?
DrBala 2015.11.10 09:44:17
@bovorac: Látom kicsit értetlen vagy. Pont nem érdekel, hogy csalt-e. Tényleg. Amúgy utálom, hogyha valaki csal, mélységesen elítélem ezt is, meg azt is aki hazudik.
A hasonlattal pedig az lett volna a célom, hogy megértsd, hogy a cikk elvileg segíteni akart (lásd az a sor, amiben felhívják a csalás súlyosságára a figyelmet), de maga a cikk megléte pont az ellenkezőjét szolgálja? Érthető?

Igazából egyedül az a mondat zavar, hogy "Szóval tessék inkább ezt levenni, de gyorsan. Nem érdemes a továbbjutást kockára tenni pár száz hazai szavazatért."...

Utána meg büszkén jön az UPDATE, hogy levette, mert fasza csávó voltam, hogy szóltam neki :)

Nah de hát elnézzük neki, mert újságíró, és itt le is zárom a részemről.
DrBala 2015.11.10 10:07:17
@sixx: :) Időközben megértettem, hogy mi volt a célod. Ez viszont az egész érvelésem vágta tönkre.
Podcastünkkel fantasztikus pontossággal tartjuk a kétheti adást, de profizmusunk nagyjából ki is merül ennyiben - legalábbis a mostani részben van pár elég amatőr hanghiba. Vagy egy mikrofon gerjedt, vagy valamelyikünk piszkálgatta az egyiket, de pár helyen van némi háttérzúgás,…..
DrBala 2015.06.15 14:26:42
@Stöki: Mikor lesz Heti Retro? Valami jó kis cikket már rég olvastam. Nem is emlékszem, hogy mit szavazott meg a banda legutoljára.
comment:com A nap képe: ki ő? 2015.06.05 09:30:00
Via rajosbébike. ..
DrBala 2015.06.05 14:07:50
Az első évad után úgy voltam vele, hogy a Vikings egy kurva jól megcsinált, egységes, láthatóan tudatosan alakított, és nem ad hoc összedobált ötletekből építkező, pszeudotörténelmi sorozat, amiben vannak ugyan valós karakterek, meg olyanok is, akik olyan neveket kaptak, mint…..
A PC Gamer cikkei között akadtam rá az Air Control nevű csodára. A cikk szerzője azt állítja, hogy ez a legrosszabb játék a Steamen, és egyáltalán nem túloz. A játék Steam-oldalán az áll: "ez a legjobb repülőszimulátor a mai számítógépes játékok történetében", de aki…..
DrBala 2014.06.02 11:49:42
DrBala 2014.06.02 12:19:11
@Stöki: Zsír! :)
Elmúlt a hétvége, és vele együtt az 5. Szegedi retro számítógép, video- és kvarcjáték kiállítás is. Hatalmas siker és nagy számú látogatósereg a bizonyíték arra, hogy rendezvényünkre van igény, minden évben legalább egyszer. További szószaporítás (és időhiány miatt)…..
comment:com Jön Jason a tévébe 2014.04.29 12:30:00
A "hogy állunk a minekkel?" kategória idei médiás nyertese a Péntek 13 tévésorozat ötletét elővezető kreatív producer, aki vélhetően állása megőrzésének utolsó, kétségbeesett húzásaként, a KI VAGY RÚGVA HA NEM MONDASZ VALAMI ÖTLETET üvöltésre válaszul rebeghette el,…..
Régen volt már toplista, gondoltam, a Flappy Bird kapcsán összeszedem azokat a játékokat – hovatovább kazuárságokat –, amik jellemzően picik, nagyon egyszerű szabályai vannak, viszont olyan addiktívak, hogy bármikor el lehet tölteni velük öt-tíz percet (órát, hetet,…..
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
IDDQD A THQ csődje jó 2013.01.08 11:41:25
Pontosan fogalmam sincs, hol tart épp a végjáték a THQ ügyében, de mondok valamit: én örülök, hogy a földbe állt az a szar cég. Hopp, pillanat, mielőtt nagyon belemelegszünk abba, kinek és mit csináljon az anyja, elmondom, hogy nem a játékokat összehegesztő fejlesztőcsapatok…..
Az amerikaiak egyik leghíresebb humoros műsora, a Saturday Night Live 2000-ben mutatta be egyik leghíresebb szkeccsét, a More Cowbellt. Ha valaki esetleg kimaradt volna belőle, itt pótolhatja, elég vicces. Christopher Walken mint nagymenő zenei producer éppen a hetvenes évek egyik…..