Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iustizmord

2 bejegyzést írt és 6203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves barátaim, Lemilblog-olvasók!A mai búcsúposztommal kapcsolatban szeretnék egy körkérdéssel egybekötött szavazást javasolni. Röviden arról van szó, hogy a Lemilblog egyik szerkesztője nehezményezte, hogy a búcsút követően miért nem mondtam le azonnal az admin-jogaimról…..
A Samsung már megnevezte a következő telefont, amely nagy érdeklődésre számít. Ez a sikeres Galaxy S sorozat következő darabja, a Galaxy S és S II utódja, a Galaxy S (GT-I9300) III.  Sokan, jómagam is, nagyon várjuk, hogy láthassuk ezt a telefont, de az már most biztos, hogy erre az…..
Előzmények:E-mail 12000 szcientológusnakAz "egyház" pert indított titoktartási megállapodás megsértése miatt Debbie Cook ellen (lásd a belinkelt bejegyzést), és 300.000 dollárt kártérítést követel.Az eredeti megállapodás itt megtekinthető. A lényege az, hogy 11 (!)…..
Iustizmord 2012.02.10 18:47:40
@Dr. A. Nordenholz: milyen "bűncselekménybe hajló"? mondjak úgy párat? ami mindenhol bcs?
Nem tudjuk, hányan nevettek nagyot Orbán Viktor tréfáján az egri frakcióülésen, amikor Pósán László felvetésére, hogy hiba volt mindössze évi százban megállapítani az ingyen képzett jogászok számát, azt válaszolta, hogy tényleg nem volt helyes. Aztán hozzátette: le kellett…..
            A Fővárosi Ítélőtábla tegnapi tárgyalásán azt számolgattam, mennyibe is kerül majd ez a magyar államnak? Mármint az, ha kilencedik éve folyó ügyben a vádlottak (bűnösek, vagy sem, az mindegy), a strasbourgi, Emberi Jogi bírósághoz fordulnak, mert…..
Oda a Malév, jaj most mi lesz.Egyrészről oda egy csomó kedves legenda, nagy tudású, elfogó vadászgépről politikai okból utasszállítóra áttért, stramm, jóképű, doktori címet szerző pilótákról, a világ legszebb utaskísérő lányairól és asszonyairól. Aztán odavan persze…..
A HMS Victory fedélzetén lévő arany és ezüst értékét 500 millió fontra becsülik. A baj csak az, hogy mindez a tenger mélyén fekszik a Csatorna-szigeteknél.  Most azonban felszínre hozzák. A gyönyörű, monumentális vitorlás megszólalásig hasonlított Nelson admirális…..
  A napokban többször eszembe jutottak azok a felkészületlen, pózoló, rikácsoló politikusok az EU parlamentben. Nyilván felkészületlenek voltak, nyilván a saját köreiknek szónokoltak. De amit mondtak, ahogy mondták, az gondolkodóba ejtett. Politikusi panelek hangzottak el,…..
az éjjel véletlenül írtam egy gasztronómiai témájút a modorosblog kommentjei közé, noha már többször megfogadtam magamnak, hogy abbahagyom az olcsó poénkodást a konyhasznobérián. ...az úgy volt hogy Alvaro Gonzaga Buzierrez y Mendes, röviden Paco, aki a Fény utcai piac…..
Hát nem úgy, hogy a csinos HR-es időpontot egyeztet Pali bácsival, a cég (valamiben) megőszült szenior alkalmazottjával, átnyújtja a felmondást, kitöltik a humános papírokat, illetőleg Pali bácsi kap egy szép színes magazint, arról, hogyan is folytassuk életünket, ha kirúgtak…..
Eddigi életem egyik meghatározó élménye egy felső-középkategóriás amerikai egyetemen ért, ahol üzleti tanulmányokat tanulmányoztam. Ennek a kurzusnak az egyik reklámarca volt a számvitelt okító professzor, aki márkás egyetemeken tanított korábban.A márkás professzor…..
Iustizmord 2012.01.10 19:41:51
@paranoid T.R. marcipan: látod a kezemben az eszközt. szerinted az sokkoló?
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
Olvasom, hogy a válság legsötétebb óráinak egyikén Angela Merkel felhívta Napolitano olasz elnököt, és diplomatikus virágnyelven (na nem strongly advise és urge, ez tényleg virágnyelv volt) megkérte, hogy tegyen meg mindent Olaszország érdekében. Magyarul hívja össze a politikai…..
A Gergővel, aki itt ilyen jogász, mert Viktor kitalálta, hogy az Frankó meg hogy söralátétre kell minden jogszabálynak ráférni, meg mert kurvára elegünk van a sok okoskodó jogászból, szóval meg mert olyanunk van, na értitek, megalkottuk Magyarország…..
Iustizmord 2012.01.04 00:22:51
Férfiként nehéz ha nem egyenesen lehetetlen elképzelni, milyen lehet nőként arra kényszerülni, hogy prostitúcióval keresse meg valaki a kenyerét. Ez a kifejezetten merész, sőt szándékosan botrányos kampány épp ebben próbál segíteni, és a perspektíva megváltoztatásával, egy…..
Ez itt egyfajta rovatindító is akar lenni, ahol összeszedegetnénk azokat a helyeket, ahol a blog szerkesztői, rendszeres és rendszertelen itt publikáló, vagy olvasó közönsége, fegyvertársaink és más környezetbarát elemek jártukban keltükben megtekintettek és arra jutottak, hogy a…..
A mai napon indul egy kedves barátunk, a Lemilen korábban már publikáló Atrox tollából származó vendégposzt-sorozatunk, mely a keresztes háborúk, és háborúk forgatagában született lovagrendek történetét meséli el, a közvetlen előzményektől egészen az utolsó lovagrendek bukásáig...
Van egy sorozat a tévében, Fringe (rejtély) a címe. Arról szól, hogy vannak párhuzamos univerzumok, és az őrült tudós, akinek meghalt a fia, a párhuzamos univerzumbeli másának a fiát átragadja ebbe az univerzumba. Van univerzum-közi maffia, illetve fontos cselekményszál még, hogy…..
Lezárult a 9 évvel ezelőtti móri mészárlás utolsó pere is. Weiszdorn Róbert, a  bankrablás és vérengzés társtettese rossz stratégiával készült a Legfelsőbb Bíróság előtt folyt felülvizsgálati eljárásra: nyilvánvaló előnyökről mondott le és alkalmatlan érveket…..
Az nem baj, sőt tökmindegy, hogy mi van a boltra kiírva. Az a lényeg ugyanis mit árulnak. A Cora (match) például értékelhető camembert sajtot normális áron és jó tonhalkonzervet és még jó pár alsó kategóriás francia élelmiszert amelyek alig öt-hat fényévvel előzik meg a…..
Louie the purple horse Kritika 2011.11.07 20:51:00
Kedves olvasók, én most átmegyek művészettörténészbe. Azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy afféle kardigános, könyvespolc előtt interjút adó bácsikának, vagy skinny farmert, puhakalapot és világoskék zsakettet viselő bicajos pesti nyikhajnak képzel el magában, de most…..
Iustizmord 2011.11.08 01:07:45
A kommunista pártállami vezetők nyugdíjainak csökkentése a Galamus szerzője szerint a rendszerváltás presztízsének lerombolása: „Orbán Viktor – a rendszerváltás lényegének meggyalázásához érkezett el, kizárólag a maga hatalommániájának érvényesítése…..
Iustizmord 2011.11.07 18:50:34
@Gabrilo: thx , ezen most jót nevettem. ballib kurucinfo... ha saját költés akkor jár a pacsi. milyen ott a melegedőben menza? az ott dolgozó többi barátom dícséri... már nem mentél hiába
Iustizmord 2011.11.07 18:51:25
@Silcon: lassan nekilátok... de lesz egy project amiben részt veszek és a khmmm tapasztalatokat beépíteném (nem, nem engem zárnak be :-) )
Iustizmord 2011.11.08 00:37:38
@Gabrilo: hehe kis muskétás, én nem állami pénzből vitézkedek ergo nem is magyarázom. ez a magázódás meg... én vagyok az öregebb, tegezz vissza bátran. s tán szégyelled hogy gabrilo = ki? de mért? legyen coming out... úgyis aki itt olvas kb tudja. de azért zsívesen megnézném mi a kedves G nick napi feladata ott a nagy házban :-) majd ha arra járok GAL-t megkérdem :-D

@dobray: na, komolyság on, szvsz az ötlet hüjjeség. morálisan védhető sőt tán indokolt is, de múmiákat hagyjuk mán.... ez is egy töketlen lényegtelen mellékzönge. tá élénkíccsük a gazda(g)ságot, matolcsysan. vagy ahogy kijön. de nem pótcseleedjünk mán
A Zugügyvéd számára is elég bizarr az alábbi történet, mindenesetre ezentúl messze elkerüli a motorkerékpározó tanoncokat.Tisztelt Zugügyvéd! A kategóriás jogosítványt készülök szerezni. A hétvégén gyakorlati oktatás közben kisebb balesetet okoztam, az anyagi kár kb.…..
  Megtekintettem tegnap az új retorikai magasiskola egyik első politikai orgazmusát tegnap, a Szabad Sajtó útján. Unalmas, közhely-pufogtató tüntetés volt, alulmúlva talán az eddigi összes demonstrációt, amin jártam. Annyi kiderült: szabad országban élünk, ahol szabad…..
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..