Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magnat

0 bejegyzést írt és 347 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ukrán atomerőmű üzemeltető társaság Telegram csatornáján megjelent legfrissebb közlemény szerint ma (2022. szeptember 11.) hajnalban leállt a Zaporizzsjai Atomerőmű utolsó, még működő blokkja, ezzel nem maradt üzemben a telephelyen egyetlen egység sem. A lépést azt tette lehetővé, hogy…..
30 felett itt az ideje kevésbé figyelni a praktikusságra és jobban a dekoratív részletekre...
Az emberek nagy része egy oprendszer mellett teszi le a voksát, de mi most három hónapja egyszerre használunk Windowst és MacOS-t. Mik a tapasztalatok? Jobb valamelyik? Legújabb videónkból kiderül! ..
Magnat 2017.08.23 00:27:53
@Bambano: sztem ne fáraszd magad, ha valakinek abból áll a hálózat témakör, h fellép a wifire, annak felesleges ilyen mélységekbe menően magyarázni, úgyis annyit fog válaszolni, h "nálla" működik, szóval a hiba tuti nálad van...

Amúgy meg a másik kedvencem az, amikor vki azzal jön, h dehát a Windows biztonság szempontjából mennyire szar, bezzeg az Alma aktuális verziója micsoda csoda ... Aztán meg ha bedobsz pár linket, h kb 10 éve Windows messze a legbiztonságosabb desktop os, akkor megy a magyarázkodás...
Az az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy a méltán népszerű Hotline Miami receptjét vették alapul, miszerint végy egy felülnézetes játékot, pakold tele fegyverekkel, adj hozzá egy pár gallon vért, és körítésképp szerezz hozzá egy pár fülbemászó muzsikát, hogy ne csendben üld végig azokat a…..
Magnat 2016.02.02 10:40:37
Bevétele 2014-ben megduplázódott, és több mint háromszorosára növelte 2013-as mobileladásainak számát. Legújabb terméke a piacra dobás után mindösszesen 3 perc alatt kelt el az utolsó darabig. Nem, itt most nem az iPhone 6-ról és az Apple 2014-es rekorddöntögetéséről van…..
El tudja képzelni, mit jelent egy Tbit/s sávszélesség a vezeték nélküli hálózaton? Száz teljes filmet tud letölteni a telefonjára, mindössze három másodperc alatt. Angliai kutatók azt állítják, hogy ők már elérték ezt a letöltési sebességet az első 5G kapcsolatnak…..
A klasszikus Wellington bélszín nem véletlenül élvez kultstátuszt világszerte, ugyanis elképesztően jó étel. Egy óriási baj van vele, sehol nem lehetett ilyet kapni. Egészen mostanáig! Ez alapvetően egy ünnepi fogás, de az ünnepi fogások legfontosabb tulajdonsága az, hogy…..
Billy Bob Thornton 71 filmmel és pár tévészereppel a háta mögött vállalta el a Fargo sorozatverziójának főszerepét, amin csak az csodálkozik, aki nem ismeri karrierjét, hiszen Malvo figuráját mintha külön neki írták volna. Vadember hírében áll, nehéz embernek tartják, aki…..
Magnat 2015.01.29 16:21:26
  Közérdekű közlemény: innen se vásároljon, aki jót akar magának. Kedves Homár és Olvasók! Belefutottam egy termék megrendelése kapcsán a banggood.com honlapba, ahonnan karácsonyra rendeltem egy ajándékot, még novemberben. Utánanéztem az interneten a cégnek, amennyire…..
Lezuhant a legnagyobb ázsiai fapados légitársaság egyik gépe. Eddig a legnagyobb, legbiztonságosabb gépekkel repülő nagy low-cost cégek biztonsági statisztikája világszerte hibátlan volt, nagy kérdés, mennyire ijednek meg most az utasok a fapadosoktól. Lezuhant az Indonesia Air…..
Tegnap volt 21 éves a Doom. Nagy megemlékezést nem tartottam, mert már rengetegszer írtunk a játékról - nyilván több cikket a húszéves évfordulóra is -, de 21 Amerikában nevezetes szám, ugye a törvény szerint innentől kezdve szabad alkoholt inni. Ebből az alkalomból maga John…..
Magnat 2014.12.12 13:38:48
Ennél jobb hírt nem tudunk mondani, még VV Fanni pöckének kalandjai is eltörpülnek az USA-ban eredetileg az FX-en vetített Fargo érkezése mellett: sorozatot ugyanis megvette az AMC, és január 28-tól már vetíti is. És ha ez nem lenne elég, az éppen most forgatott második évad…..
Nagy Gergő Zoltánnal alig pár hónapja ismerkedtem csak meg, aztán úgy alakult, hogy pár hétre szinte összenőttünk. Ő lett ugyanis a Brutális Kémia sorozat szakértője és ez - kombinálva meglehetős kíváncsiságával - azt eredményezte, hogy meglehetősen maró, hangos és…..
Magnat 2014.11.09 13:10:46
A Blikk azt írja, hogy Berki Krisztián tévés fizetése a duplájára nőtt egy 12 hónap alatt és most már egy év alatt 40 milliót kaszál, amiből legalább egy fasza autó kijönne, de legalább párezer nevetséges mackónadrág. Merthogy kap pénzt a FEM3-tól és a TV2-től is. A…..
2012. telefonadó: „A telefonadó melletti érvként hozta fel Matolcsy György, hogy az adórendszerben a forgalmi és fogyasztási adók szerepe növekedjen.” 2014. internetadó: „Az indoklás – Varga Mihály szavaihoz hasonlóan – azt is elismeri, hogy azért terjesztik ki a…..
Az adás egyből azzal indul, hogy Janit lebasszák, hogy ne beszéljen annyit a kamu facebook oldalakról, mert kifutnak az adásidőből, hisz olyan prémium tartalmak váltják egymást, mint amiben Tündi távozása után mindenki szünet nélkül hozsannázik; Aurélió izmozik... A minek és a…..
Tegnapi napon mutatta be a Sony a berlini IFA szakkiállítások az új csúcstelefonját, az Xperia Z3-at, és annak csak fizikailag kisebb testvérét, az Xperia Z3 Compact készüléket.  Úgy tűnik, támadt némi zavar a Z3 körül, hiszen az elődjéhez képest nem nőtt a képernyő…..
A cím igazságtartalmáról rögtön meg is győződhetünk, hiszen a Rich Kids az Instagramon előszeretettel tárja a „pórnép” elé életét, így most azt is, hogyan telt a nyári szünet. Kell hozzá gyomor. A rongyrázás magasiskoláját mutatják be a dúsgazdag papával és…..
Magnat 2014.08.28 10:27:48
@geriszab: zsebből kivesz, felébreszt, időt megnéz, elaltat, zsebbe vissza vs csuklót szem irányába fordít, időt megnéz, csuklót eredeti irányba fordít.
A Swype, az eredeti csúszkás billentyűzet korlátozott ideig 0.99$-os áron kapható a Play Áruházban. Nem világos, meddig él az akció, úgyhogy jó minél hamarabb lépni.  Ha valaki nem ismerné, sokak szerint a Swype nem csak hogy a legelső, de egyben a legjobb prediktív…..
A WhatsApp alapítói tudják, hogy a következő 1 milliárd felhasználójuk már nem biztos, hogy a napon fog aszalódni órákig, hogy önkívületi állapotban vegye át a legújabb iPhone-t. Az egykor nincstelen ukrán bevándorló srác erős csapatot alkot Zuckerberggel.  Imádtam a…..
Nagy várakozás előzte meg a 82. Le Mans-i 24 órás autóversenyt, melyen a Porsche visszatérésének köszönhetően három gyártó küzdött az abszolút diadalért. A klasszikusokat idéző küzdelmekről álmodoztak az Audi dominanciájába kissé belefáradók, és ha más formában is,…..