Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prím Letöltés

149 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Díjmentesen elérhető a három legnépszerűbb mobilos rendszerre a BKK új alkalmazása, amellyel élőben követhetjük a budapesti tömegközlekedésben résztvevő járművek pozícióját. A hasznos szoftver emellett magába foglalja a menetrendeket és útvonaltervező szolgáltatást is…..
Androidos eszközön teszteltük a G Data mobil védelmi megoldását. A sokoldalú program teljes körű védelmet kínál az Android rendszert használó felhasználóknak. Bár a program teljes verziója nem ingyenes, cserébe számos módon védi eszközünket. Néhány funkció tekintetében…..
A legtöbb mobileszközök ellen irányuló rosszindulatú program az Android platformot célozza, és lopás, elvesztés esetén is fennáll az esély, hogy az adatok rossz kezekbe kerülnek. A Kaspersky Internet Security Multi-Device megoldása azonban számos olyan védelmi megoldást kínál,…..
A Ubiquitous Player egy ingyenes (freeware) médialejátszó program, mely képek szerkesztése mellett képlopásra is alkalmas. Ezen kívül internet böngészésre, fájlkezelésre és szövegszerkesztésre is használhatjuk, sőt integrált játékokkal, valamint virtuális billentyűzettel és…..
Ingyenes program, mellyel látványos animációkat csinálhatunk képeinkből. A szoftver segítségével rázoomolhatunk a fotóra, torzításokat csinálhatunk rajta és egyik képből a másikba alakíthatjuk. Az internet tele van olyan programokkal, melyekkel különböző átalakításokat…..
Prím Letöltés 2010.09.12 08:24:56
@zoleeka93: Szia!

Kitettem az oldalra a legfrissebb verziót, ezzel már nem lesz gond;)
Prím Letöltés 2011.03.25 15:17:38
@Bumbass: Szia!

Feltettem a legújabb verziót az oldalunkra, ennek elvileg működnie kell már.

Ha mégis lenne vele bármilyen probléma, nyugodtan írj, és utánanézek;)
Ingyenes, magyar nyelvű program mellyel egy alaprajz alapján megtervezhetjük virtuális házunkat, a bútorokkal és nyílászárókat rakhatunk be, lekövezhetjük a padlót, majd végül virtuális sétát tehetünk a kész házban. A programnak Windows mellett még Linux és Mac változata is…..
Prím Letöltés 2011.02.27 18:57:27
@vero98: sajnos hivatalosan nem lehet, de itt van egy leírás, ami segíthet www.sweethome3d.com/multiLevelHouseGuide.pdf
Onlinemarketing blog Elédtolom! 2011.01.03 19:19:03
Egy bő hónapja írtam arról, miért láthatunk olyat, hogy ugyanaz a kreatív (hirdetés) egy oldalon többször is szerepel. Nem a béna médiatervezés miatt, hanem mert a CT-re történő vásárlásnál úgyis mindegy.Ezzel a gyakorlattal persze két nagyon nagy baj van: egyrészt jelentős…..
Prím Letöltés 2011.01.04 18:01:19
@ern0: @Konrad: Minden felhasználónk számára elérhető a banner, terv, kampány, hirdető, konkurencia kizárás, szóval tényleg csak beállítás kérdése. Amíg ez a funkció nem készült el, addig általában különböző órákban futtatták a konkurens bannereket, így kerülték el az ilyen helyzeteket.
Miközben a böngésző fejlesztők sorra jelentetik meg az újabbnál újabb képességekkel rendelkező programjaikat és küzdenek a felhasználók kegyeiért, addig ők nem feltétlenül törik magukat azért, hogy a frissítés gombra nyomjanak. Természetesen nem csak a pár ezredmásodpercet…..
P2P megosztó szoftver, mellyel elsősorban zenéket és videókat cserélhetünk, de lehetőség van képek, programok és dokumentumok nagy közönség elé tárására is. Az 5-ös verziótól már barátainkra is szűkíthetjük csere-berélők körét. A LimeWire Java-ban lett megírva,…..
Onlinemarketing blog Mészapi 2010.11.04 23:48:22
Ma megint aktiválnom kellett a hirdetésblokkolót az egyik vezető hazai oldalon. Most nem célom sem a portált sem a hirdetést fikázni, maga a jelenség az, ami miatt azt gondolom, érdemes erről írni.Tehát az történt, hogy az én böngészőm valamiért nem úgy kezeli a sütiket, mint…..
Videó, plakát, microsite, a leggyakoribb formátumok melyek víruskampányok eszközeként a szóbeszéd marketinget kihasználva örvendeztetik meg a fogyasztókat. Az ismerőseink ajánlása alapján terjedő hirdetések elsősorban az interneten virágzanak, ennek ellenére a klasszikus webes…..
Tájékoztatás. Jelenleg ebben látják az online piac szereplői a megoldást a viselkedés alapú célzási módszerekkel kapcsolatos felhasználói aggodalmak leküzdésére. De mi van akkor, ha ezzel pont ellenkező hatást érnek el, és még jobban megrémisztik a usereket? …..
Az online hirdetések egyik legnagyobb előnye a többi médiummal szemben, hogy a reklámozó pontosan láthatja, hogy hányan találkoztak a bannerével, a kattintásokról, az egyedi látogatókról, a kampány hatására vásárlókról (post-view, post-click) pontos számot kaphat és ennek…..
Ingyenes, Chrome alapú böngésző, mely több web2-es eszközt is integrál magába, hogy minél jobban megkönnyíthesse a virtuális életünket. Ha munkánk/hobbink/életünk a számítógéphez köt és a különböző közösségi oldalakkal is jó barátságban vagyunk, akkor egy idő után…..
Ingyenes iTunes alternatíva, mely beépített amazonMP3 keresőt tartalmaz, számos mobil platformot támogat, és teljes multimédiás szinkronizációt biztosít a telefonunkkal. A szoftver ráadásul nem csak a számítógépünkön lehet hű társunk, hanem a mobilunkon is helyet foglalhat. A…..
Vértes János a Media Hungary-n a viselkedés alapú targetálásról, a hagyományos célzáshoz képest a hasonlóságokról és különbségekről, a cookie-ra épülő technológia korlátairól tartott előadást. A prezentációban bemutatta az Adverticum új technológiai megoldását a…..
Az online reklámok egyik legnagyobb előnye, hogy pontosan mérhető a hatékonyságuk, a hirdetők pontos visszajelzést kaphatnak arról, hogyan teljesít a kampányuk. Ugyanakkor ennek az erősségnek megvan az árnyoldala is, hiszen számos mutatószám alapján meghatározható a kampány…..
A Prim oldalcsaláddal együtt új ruhát kapott a Letöltés.com is. Az új design nem csak egy modernebb külsőt jelent, új funkciókkal is bővült az oldal.Minden oldal megkapta a ma már sztenderdnek számító web2-es megosztási lehetőségeket, így egy kattintással hívhatjuk fel…..
Gyakran felmerülő kérdés, hogy az adserverből indított kampányok esetén miért van eltérés a hirdetéskiszolgáló által adott statisztika és a webanalitikai szoftver mérése között. A válasz röviden: a látszat ellenére nem ugyanazt méri a két rendszer. Lássuk ezt egy ábrán:…..
Mit, mivel írjunk, ingyenes megoldások, howto fogások, kommentekre reagálva további fejtágítás. A postban előkerül egy piromániás császár, démont idézünk és alkoholmámoros sampon sem maradhat ki.   Achiválás, megosztás, biztos helyen tudás, csillogás…..
Prím Letöltés 2010.01.24 15:27:24
@cousin333: utánanézünk, hogy mit tud, aztán bekerülhet az összeállításba. kösz, hogy mondtad;)
Prím Letöltés 2010.05.03 13:50:49
@soramay72: elméletileg a psotban szereplő bármelyik szoftver használható külső-íróhoz is. Ráadásul ezek ingyenesek is, így nyugodtan kipróbálhatóak.
  Fogalmam sincs, hogy olvassa-e egyáltalán még valaki ezt az oldalt, de mivel született optimista vagyok, úgy döntöttem, írok, hátha valaki arra vetemedik, hogy mégiscsak elolvassa egyszer.   Ez a hét eléggé őrültekháza módjára telik, a fél reservations csapat…..
Ingyenes, online útifilm készítő oldal, mellyel pillanatok alatt tudunk egy látványos és szórakoztató filmet csinálni utazásunk fotóiból.    Sokaknak nagy örömöt okoz, ha hetekig színezgethetik a nyaralás alatt készült képeiket, mozgásba lendíthetik őket,…..
 Vajon hazajutok-e a hétvégén? A helyesen válaszolók között kisorsolunk egy felbecsülhetetlen értékű személyes találkozást velem, szombat este. Katt ide.  Együtt sikerülhet! :) ..
Ingyenes TV-s műsorújság, melyben közel 100 csatorna programját tartalmazza. A szoftverben megadhatjuk kedvenc műsorainkat, különböző bontásokban nézhetjük a következő programokat. A régi szép időkben még a Tv-újságot lapozgatva, bekarikázva kedvenceinket próbáltuk észben…..