Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timi3

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A srác úgy toppant a lány életébe, mint a fehér lovon érkező lovag, ám mégis tragédiával végződött a kapcsolat. Nem olcsó és drámai szakítás tette ki a pontot az együttélés végére, hanem még annál is nagyobb erő.   Sziasztok! Elmesélem, hogyan ismertem meg a…..
Timi3 2009.10.24 13:20:46
Nem lehet tudni, hogy az embernek mi van megírva. Én minden napnak örülök, 40 után (pár nap múlva 41).
@nikkel odeon:
Minden ember magányos. Az, hogy éppen kivel osztja meg pillanatnyi magányát szuverén ügy. Tovább kell lépni!
Valamelyik nap láttam egy filmet Sandra Bullock-al a főszerepben. Ez a tanulsága:
Egy életed van. Azzal kell élned.

Amikor az ember sajnálgatja/-tatja magát akkor még nem él.
Ilyen még nem volt: nyertest avathatunk végre. Na jó, még az év elején próbálkoztunk holmi kvízjátékkal, de az akkora bukta volt, hogy ahhoz képest ez semmi. Na jó, végül is nem volt akkora bukás, csak éppen senki nem küldött be megfejtést - még rosszat vagy hiányosat sem. Ez a…..
Timi3 2009.08.12 20:39:23
@szs.:
Szóval "annak idején". Forró a nyár és programos, de igyekszem amikor lehet, benézni és visszaolvasni az eseményeket.
+ a 2. kötetet ugyanúgy megvásárolom majd, mint az elsőt, és ha sikerül, legközelebb dedikáltatom.:)
(vesztesnek lenni sem az én műfajom:))
Timi3 2009.08.12 20:57:34
@szs.:
Nem baj az! Hol máshol éli ki az ember a grafomániáját, mint az írásban?:) Mostanában keveset írok, keveset olvasok, keveset vagyok neten..., de vannak mások és jól van ez így. Nagyon jól!:)
Annak idején sokat írtam, olvastam és tanultam. Akkor meg úgy volt jó!:)
Nahát! Hiába is magyarázom itt a bizonyítványt, hát engem is csak megérintett valami ebből a nyárból..
A dolog rendkívül egyszerű. Mondjuk ki a következőket: "Van egy váram. De leszarom."..
Timi3 2009.08.12 20:45:50
@Vinitor:
:) Jól van. Én meg másképpen örülök. Mikor hogyan. Mostanában kifejezetten optimistán és boldogságban úszva. Gyönyörű a nyár! Életem legteljesebb, legszebb nyara ez.:)
csak a politikai korrektség végett nem vagyok pesszimistaa pesszimista az a hülye frizurájú érzelgős bölcsész, aki az élet értelmetlenségén és a küzdelem hiábavalóságán fennakadva ezerrel sajnálja magát, a környezetét, a világbékét, májkül dzsexont (a pop degenerált…..
Timi3 2009.07.29 13:53:44
@Vinitor:
Szeretem a tiszta helyzeteket és most valóban tisztázódott, hogy nem akarsz a blogomba írni. Eddig erre nem feleltél.
Örülök, hogy nem bomlasztottam szét a közösséget.
Örülök, hogy elmondtad, a reklámra való kattintás pénzbevételt jelent.
Nem. Nem akarok egyetlen közösség tagja sem lenni. Az Ómagyarországban sokkal több lehetőség van, és megszoktam, hogy ezeket észrevegyem. Ennyi.
+ a mai bejegyzésem a Tiéd, remélem látod a gombákat. Amelyiken bogár van, amelyiket állat eszi, az emberi fogyasztásra is alkalmas.
Róma, Kr.e 240 / Átkerülés után 40 / A Város alapításától számított 514   Ómagyar Nagykövetség, Különleges Szerződéses Terület   - Nem hallottunk az Isztriai-válságról a hajón – nézett zavartan a maga elé tett csomagra Andor. - Pedig hallgattuk az adásokat.…..
Timi3 2009.07.28 13:36:27
@szs.:
Nem tudom, Sándor, nem tudom. Mikorra fogom én ezt a szintet produkálni? Vissza kéne vinnem a saját szerelmes páromat abba a városba és újra megmutatni az antik szökőkutat. Most talán másképpen csinálnám..

(Átmentem Operába és már láttam a lovast a lóval és a trikolort.)
Timi3 2009.07.28 22:04:12
@Vinitor:
Átmentem. Mert optimista vagyok. Ha maradnék lennék pesszimista.
És nem akarom, hogy haragudj rám, mert megpróbáltam maradni.
Miattad maradtam, Miattad megyek el. Ez az optimizmus!:)

"Disagreement-clouds immediately disappear, the moment harmony-sun bursts forth."
(Sri Chinmoy)
 Az előadásunk hanganyaga. Teljesen eredeti, vágatlan anyag, még a konkrét kezdés előtti bemelegítő évődés is rajta van, csak ínyencek számára. Az igazi előadás 1:36 környékén indul, de már előtte is fontos dolgok derülnek ki, pl. milyen eszközzel vettük fel a hangot,…..
Timi3 2009.07.27 19:52:31
@Vinitor:
Téged már fényeztünk alant közel s távol százon!:)
Timi3 2009.07.28 12:55:44
@Gador:
Ez így nem igaz, Te Játékos Ember, mert igenis én beszélek itt is, ott is, amott is. Most meg ugyanott tartok. A pulikutyánál.:)))))
De azért fölvettem kedvencekbe. Jellemző. Rám.
Timi3 2009.07.28 13:30:39
@T1GRIS:
Úgy gondolom, vannak itt legalább olyan erős egyéniségek, mint én, akik mellett nem tűnik ez a hibám olyannyira ki és van nálam türelmi idő is, amit a Tigris-eknek tartogatok. Ebben várakoztam.:)

Gador a blogjaiban is tartózkodik. Nem tudom, hanyadszor olvasom a Pulikutyát, de mindig elolvastatja velem!:)))))
Holnap 15.00 órai kezdettel a blog néhány szerzője beszélget interaktívan egymással és az esetleg odatévedőkkel a 2009-es Hungarocon találkozón, Salgótarjánban, a József Attila Művelődési házban. Természetesen megörökítjük.Bővebben itt.A Hungaroconról a blog két szerzője…..
Timi3 2009.07.25 20:59:33
@szs.:
Előre is köszönjük! Amúgy kifejezetten hideg idő volt nálunk, nem tudom, ott milyen, de nekem még pulcsi is kellett.
Gadornak gratula az esküvőjéhez (hanyadik?)! Így is szép számban voltatok jelen. HA jövő héten lett volna a program át tudtam volna ugrani Diósjenőről. Biztosan megteszem, HA úgy alakul a dolog, mert jól érezni magamat, annál nem kell több. Pont elég.:)

Nagyon jó a könyv! Lehetne itt valamilyen kocka oldalt "Olvasói vélemények Ómagyarországról", ahol ki lehetne fejteni, hol, melyik rész tetszik az olvasónak és miért. Olyan rajongói és egyúttal ajánló hely. Én örülnék neki. Sok sort aláhúztam már, tegnap éjjelben olvadóan olvastam..
(Nagyon megérte az árát, a legjobb könyvemim egyike lett és jelentem: megtaláltam benne Boris Vian hasonmását, ami nem kis dolog!)
Finoman biccentettem egyet a lábfejemmel, mire a mutató felugrott négyezerig, a gerincemen pedig azonnal fel-le kezdett futkosni a hideg. Annyi endorfin tolult az agyamba, hogy abban a pillanatban kedvem lett volna egy nagy darabot kiharapni a bőrkormányból, és boldogan elrágcsálni, de…..
Timi3 2009.07.24 15:40:49
@teddybear01:
Talán mégis meg kéne várni az A1-et. Egyelőre tesztelés alatt, de nézetem szerint mégiscsak kellene egy Audi. Mégse traktorral hordjuk a gyerekeket, ha már megszültük! Emondó vagyok.
Vagy: szántóföldön persze traktorral, de városi közlekedésben semmi esetre sem!
A ponyvás UAZ-ban jól telepíthető a méh. Ötletnek nem rossz néhány méh-családot komplett kitelepíteni!! Mézünk lenne. Az már Vinitor szerint is luxuscikk. Eladjuk. (vagy tejes-vízes luxusfürdőt csináluk nekem belőle:)))
Erre vártunk, ezt akartuk, ezért jöttünk ide (oda). Ma végre megjelent az Ómagyar Krónikák - az Átkerülés lapjai című újság első száma az eRepublikban. Köszönhetően annak, hogy omagyar.blog.hu nevű citizenünk 8-as szintű lett. Bár még zöldfülű taknyosként kicsit…..
Timi3 2009.07.23 18:32:37
@szs.:
Hát én azt már reggel megírtam, hogy reggel! Elég hamar lebonyolódott a dolog és zökkenőmentesen, simán.
Igazad volt. Ez egy járható út.

(Jövő héten szombattól leszek Diósjenőn. De viszem az Ómagyarországot magammal és készítek jegyzeteket a szerzőkről. Nem tudom, mi fér bele. Próbálom úgy alakítani.)
Timi3 2009.07.23 18:48:23
@T1GRIS:
"Ha beleütközünk egy kelta törzsbe, megpróbáljuk őket a befolyásunk alá hajtani, akár fegyverrel, akár ajándékokkal, akár úgy, hogy a csillagokból leszállt isteneknek hisznek bennünket. És megpróbálunk új életet kezdeni."
Ami az írásodban van: humor, romantika, érzelem bőven, aztán cselekmény és olyan gördülékenyen fogalmazol, mintha abban semmi munka nem lenne, csak öröm. Olvasni is gyönyörűség!
Ahogyan az életről írsz, amikor keseregsz, abba bele lehet halni.

Tudnálak ám még dicsérgetni reggelig is akár! Akár holnapután reggelig...
"És még szerettem volna egyszer az életben egy óceánjárón átkelni az Atlanti-óceánon. Csak azért, hogy megnézzem a csillagokat egy olyan helyről..." Ezt meg kell tenned!!:) meg ám!
Mai posztunk megírásának édes terhét átadnánk kedves olvasóinknak: kíváncsiak lennénk arra, ki hogy került át, hogy talált rá erre a blogra, honnan, mikor, miért, mi volt az, ami miatt hosszabb-rövidebb ideig itt ragadt. De hogy ne legyen túl rövid a bejegyzés, levelezési…..
Timi3 2009.07.23 14:53:17
@szs.:
Én pedig a következő könyvet is szívesen megvásárolom. Vonzó a kiírásban az, hogy dedikált példányról van szó a nyereményben!:)
Timi3 2009.07.23 17:26:33
@bogesz001:
Mivel itt már személyemben is érintve vagyok Ómagyarország minél jobb ellátottságát illetően, bővítésében, növelésében, ezért kérlek, hogy szs. főszerk. urat keresd meg ezzel a 'boncolgatással', és akkor elénk tárva azt mi meg tudjuk vitatni!
Éreztem, hogy vannak ott lejtős pályarészek, és ha vannak!, akkor mi azon szállítmányozni tudunk. Bármit, amit Vinitor alant fölvetett. Akár fűszernövényeket, mellyel aztán kereskedhetnénk.
Előre is köszönjük!:)
Tanulmány az Átkerült területek növényi erőforrásairól (kivonat) Kapja: Agrár Koordinációs Bizottság, Esztergomi Központ MVB, Esztergom  A 20.-21. századi mezőgazdálkodás során az alkalmazott biológiai és genetikai tudományok sajnálatos helyzetet teremtettek az…..
Timi3 2009.07.23 15:04:40
@teddybear01:
Harmadik lehetőség nincs? Csak javíthatatlan optimistán a Gellérthegyről a Dunába zuhanni? Pláne úgy, hogy az ember úszni sem tud! Mit mondjak: nem nagy perspektíva. De legalább valami.

(Képzeld el, ha mindez mégis megtörténne, és kihúzna egy gyöngyhalász!:)
Timi3 2009.07.23 16:12:12
@bz249:
Amikor eljutok odáig, amikor már nekem döntenem kell valamiről, akkor már 'nem döntök', csak ugrok. Ott már nincs lehetőségem felmérni, hogy mekkora a távolság a Gellérthegy és a Duna között.
Ha én mindent felmérnék és még azok következményeit is, akkor valami gépezet lennék és az értelem adna értelmet az életemnek.
Akkor pedig mi értelme lenne??

Hivatalosan a mai dátumot jelölöm meg Az átkerülés időpontjának - az Ókorba.:)
Timi3 2009.07.23 16:45:30
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
Neve: Timi;
Sorszáma: 3;
Végzettsége: időseket és gyermekkorúakat ellátó főfőtudor;
Ért még: elvégzi a tábor körüli teendőket (latrina- és krumplipucolás, mosás, mosogatás, állatgondozás, kapálás, gyomlálás, metszés...);
Egyéb: tud még újságírni, ha lesz helyi sajtó;
Közlekedési eszköze: bicikli és saját láb;
Rokona: Sem utódja, sem boldog őse,/ Sem rokona, sem ismerőse/
Nem vagyok senkinek!


Igenis és értettem! Üdvözlet Ómagyarországon!
Ahogy azt jó előre beharangoztuk, vasárnap megejtettük az első, egyelőre a szerzők egy részére korlátozódó blogtalálkozót, amit egybekötöttünk az első évadból összeállított kötet megtapogatásával és szétosztásával is. A részletes beszámoló előszeleként következzen…..
Timi3 2009.07.21 12:45:10
@Vinitor:
Neked még azt is megengedném, hogy Társszerző legyél a blogomban!!:) ezentúl jobban rajongok, az biztos!!
Timi3 2009.07.21 21:07:02
@Vinitor:
Kétségtelen, a kép volt az előfutár!:) és aztán jött az, hogy engem is érdekelnek azok a dolgok, melyek Téged pl. gyógynövények, reiki, írások, és a fiam is agrármérnök lesz (nagyon növényes és mindet ismeri!). Ebből nem következtetünk arra, hogy matuzsálemi korban vagyok, hiszen mindössze öt évvel vagy fiatalabb nálam és az sem látszik.:)

Két társam van a blogomban. Elméleti társak, mert sem corpus, sem G.J. Sooky nem írnak, csak olvassák a készet.:) Persze hogy meghívnálak! Ilyen előzmények után. Naná!:)
Timi3 2009.07.22 11:56:48
@boibo:
www.blogger.com/profile/08132619714761241700
Itt a blogom, ellenben nem publikus. Hárman vagyunk benne jelenleg, de érdekessége, hogy egyedül írom.:)
A Lilli kiadó elkészült a könyv rendelési oldalával. Ómagyarország - Az Átkerülés napjai ( UPDATE: A kiadó lehet, hogy már nem fogad rendeléseket átalakulás miatt, a szerkesztőségben korlátozott számban (1 db :) ) még van a kötetből.)    ( UPDATE 2:…..
Timi3 2009.07.21 15:34:04
@szs.:
Én köszönöm! Remélem, még Diósjenő előtt ideér, mert velem mindent megígértettek, elfogadtatták a feltételeket, de hogy mikor szállítják, arról nem szóltak...

Hát Vinitor helyett jól beígérted!:))
Timi3 2009.07.21 21:12:59
@szs.:
Rendes vagy! Köszönöm.:)
az élet nagy dolgai ... 2009.03.03 16:16:27
selfblog? lófaszt! (mert néha nem kellenek nagy szavak)..
Timi3 2009.07.21 12:49:38
 Egy teljesen friss hír: vasárnap (07.19) délután négy órától Budapesten, a Nyugati térnél lévő Donna Lelle pizzázóban történelmi eseményekre kerül sor: - az omagyar.blog.hu szerzői első alkalommal találkoznak interneten kívüli valójukban, ami nagy élmény lesz…..
Ómagyarország Epilógus 2009.07.17 08:30:00
Az ember akkor érti meg az élet lényegét, ha már elvesztett azt a valamit, ami a lényege lett volna. Mind, akik itt élünk a hajdani Esztergom környékén, mind elvesztettünk valakiket. De ma már tudom, csak az az énünk, aki átkerült ide. Az a másik, aki ottmaradt, az nem érzi meg…..
Timi3 2009.07.17 10:48:37
@szs.:
Ez volt az első ilyen netes élményem, hogy innen olvassak végig történetet és várjam napra-nap az eseményeket.
Hihetetlenül jó volt és hálás köszönet érte Neked!:)

Amit itt csinálsz az olyan, mint amit A.J. csinál, amikor teret ad, szerkeszt és összefog embereket. Ezekben az időkben ez különösen fontos. Dupla köszönet.:)
Szerettem itt lenni.
Ómagyarország Shira 2009.07.15 08:30:00
Miután Shira életét megmentettem, Sandru barátként kezelt, és tisztelt. De Kar más volt. Bár az ő életét is megmentettem, elég súlyos székrekedése volt, mert állítása szerint hét napig nem tudott nagydolgozni, és ez bizony veszélyes dolog volt akkoriban, ő ebben inkább…..
Timi3 2009.07.15 11:01:19
@drazsé:
De jól tájékozott itt mindenki!!!:))) Csak én nézek ki a fejemből hülyén..
Timi3 2009.07.15 11:25:54
@drazsé:
Látom!:) De most benne vagyunk egy másik világban és nem tudom, minek idehozni Csentőfát? Mondom: lehet, hogy egyedül én nem tudom...
Timi3 2009.07.16 13:17:17
@drazsé:
De ennyire...?:)))
Három nap múlva elértük a Krasznát. Gerrdin is más nevet mondott rá, Shira is. Nem olyan volt, amilyennek én ismertem, apró, nyugodt vizű folyócskának. A túlsó partja beleveszett a végeláthatatlan, zsámbékokkal és nádassal tarkított víztükörbe. Az Ecsedi láp. Már majdnem a…..
Ómagyarország Szorult helyzetben 2009.07.14 08:30:00
Ha a hatalma nem is, a tekintélye biztosan oda lett volna a nagy Kar kagánnak, ha népének apraja-nagyja így látja. A díszes jurta egyik elkerített részében guggolt, és az arca legalább olyan vörös volt, mint a kaftán, amelynek két szárnyát görcsösen markolta maga előtt.…..
Timi3 2009.07.14 13:16:03
@corpus:
Igenis!:) még két hetem van és megyek Diósjenőre. Nem viszek magammal gépet és ott sem ugrom rá..:))
Timi3 2009.07.14 13:32:42
@corpus:
Tartson örökké!! Majd visszaolvasom. Olyan nekem, mint gyerekkoromban az Esti Mese volt. Valami, ami biztos pont ebben a bizonytalan és reménytelen világban. Csak 3 nap??
Az egész regényed mehetne itt, napi töltéssel, én azt is kommentálnám és sose unnám meg!:)
Köszönet érte.
Timi3 2009.07.14 13:54:07
@corpus:
Én tegnap hittem, hogy megsértettelek.
Ómagyarország Orvosságos ember 2009.07.13 08:30:00
Fogalmam sem volt, mi baja a lánynak. Azt éreztem, nincs lefogyva, és ezt jó jelnek gondoltam. Talán csak meghűlt, az ókorban ez is könnyen halálos lehetett. Lesz, ami lesz alapon a szájába gyömöszöltem egy tablettát, majd elmutogattam Sandrunak – aki végig ott figyelt a…..
Timi3 2009.07.13 12:40:09
@corpus:
Nagyon sok nő volt itt korábban is "no, nem olyan sok". Nekem csak a Tsz-elnök lánya ugrott be, de itt van most ez a gyönyörűséges hajadon is, akiről biztosan azt sem tudjuk, megtartotta-e az érintetlenségét... megtartotta?:)
A szénaboglya tövében a csillagokat néztük. ...?
Timi3 2009.07.13 14:37:21
@corpus:
Én találkoztam egyszer egy olyan Rákkal, aki MERT! Szembeszállt értem mindenkivel és aztán a legnagyobb nyugalomban néztük a csillagokat. Pisztolya is volt és aztán tudtam mondani, hogy ha engem bántani mertek, akkor jön ám és lelő benneteket!:)
„…hiába keresem, nem találom mását..” Ellenben mondom: az ilyen szerelemért éri meg élni!
Amikor megismertem egy kislánya volt, akkora, mint az én kisfiam és felesége..
Ómagyarország Sandru 2009.07.10 08:30:00
- Nem, nem – rázta a fejét, mint már annyiszor. - Nem lehet menni oda. Varázshely. Keltek, drudák. Veszélyes. A jurta közepén ültünk a földön, körülöttünk a népes család. Az asszonyok tettek, vettek, az öregek aludni próbáltak, a kölykök pedig bennünket bámultak, és…..
Timi3 2009.07.10 22:16:26
@triumphator:
Úgy tűnik, hogy itt csak nekem új minden.. Szép kis társaság!!!:)))
Timi3 2009.07.12 14:33:32
@bz249:
Jellemző különben, hogy mindig a legvédtelenebbek vannak kifigurázva!! Lásd. kis sün.
Timi3 2009.07.12 14:38:53
@bz249:
... mert ezek a sünök NEM azok a sünök!
Hajnal felé a hörgés már elviselhetetlenné erősödött. Felálltam, és odaléptem a rómaihoz. A tűz fényében ijesztő volt az arca. Leguggoltam, és belenéztem a szemébe. Mondani akart valamit, láttam rajta. Moccant a keze, az enyém után kapott. Előbb nem értettem, mit akar. Aztán…..
Ómagyarország Sörény 2009.07.08 08:30:00
A húszas éveim elején sokat jártam a természetet. Egyszer nekivágtunk a Kék túra útvonalnak is, gyalog. Vagy tízen, fiúk, lányok, vegyesen. Visszafelé haladtunk a Kék ösvényen, Sátoraljaújhelytől nyugat felé. Élveztem nagyon, nomád körülmények, rengeteg idő a szabadban. De…..
Timi3 2009.07.08 12:28:33
@corpus:
Nagyon női gondolkodás, ha első körben az álló dolgokra koncentrálunk?:) pl. bizonyos magvak. Mondjuk ezek veszélyesek, mert nem ismerem én sem melyik mérgező és szóba jönnek még a gombák annak, aki ismeri és szereti.
"Ledobtam hát mindent, és a nyomába eredtem. A szerencsétlen nyúl, vesztére, berohant egy ligetbe. Talán egy bokor alatt akart meglapulni."
Bár az is igaz, hogy laktatóbb, mint a bogyók meg a gombák, gyümölcsök... fél víz+fél vörösbor+babérlevél+pirosarany, fok- és vöröshagyma, bors..
Timi3 2009.07.08 13:02:04
@corpus:
Nyúl megy. Távol vagyok a 'tudok főzni' fogalomtól. Rendelem a kaját. Ez az igazság. És járunk lovagolni, ezt is akkor már itt mondom, sokban van most is... Mondjuk énszerintem büdös, csak nézem a lányokat, de nem tudnám megtagadni Tőlük!
Soha, semmit nem tudtam megtagadni a gyerekeimtől, rosszabb körülményekben sem. Nekem ők a gyengéim.:)
A fiamnak ilyesmi luxusa nincs. Hanem a vörösboros nyúl. Pont az. Ő viszont ismer minden zöld növényt, latinul is, csak inkább húsevő.
Timi3 2009.07.08 13:55:20
@Harkaly:
Nagyon szeretem a vadas mártást. Nekem az az Ételek Étele.
Nyúl sem kell hozzá, hanem a krumpligombóc jöhet!:)
Nem tudom elkészíteni. Nekem ez már bonyolult. Kelt tészták sem kelnek meg nálam semmilyen trükkel! Csak illatokat gyártok, ahhoz értek...

"Szomjamat a pocsolyák vizével oltottam. Kaptam is olyan hasmenést, hogy csak na. Vagy a babtól, vagy a víztől."
Egyértelműen a víztől. Hanem: "meztéláb tapickolni a sárban egyenes út az alapos megfázáshoz." Nagyon megéri viszont! A legjobb mulatság a világon!:)
Ómagyarország Vékony bá' 2009.07.07 08:30:00
Apámra emlékeztetett. Alacsony, zömök, határtalanul szívós, és eszméletlenül találékony emberke volt. ...valamint istentenül szabad szájú. - Szerencséje, hogy beszart a karburátor, hogy rihadt volna bele még az édesapjába! – morogta. Én a tűz mellett dideregtem a…..
Timi3 2009.07.07 17:01:41
@corpus:
Szóval akkor hiába is reménykedünk, hogy jó vége lesz a dolognak? Szeretném legalább a végére ha a Főhös rátalálna a saját útjára. Sok-sok tévelygés és kaland után végül jó volna, ha ez összejönne!:)
Timi3 2009.07.07 17:25:12
@bz249:
Na ez az! Itt van a kutya elásva. Ha valakinek ilyen szép életútja van, akkor mi az a több vagy más, amit még az élettől szeretne?
"neveletlen lelencgyerek büszke pótapja" ezt nem értem.

Aztán pedig: nem biztos, hogy ezúttal a saját életéről ír, hanem kitalált helyzetekre is számíthatunk. Jönnek vad dolgok...nem lehet?:)
Timi3 2009.07.07 22:17:38
@bz249:
Kérdem én: ha pl. ez a "Testnevelési Bizottság elnöke" is egy fikció és csak a történet kedvéért van beleszerkesztve??:)) Mit lehessen tudni... ez nem életrajzi kisregény, még akkor sem, ha vannak benne életrajzi ihletésű momentumok. És ha a testneveléshez egyáltalán semmi köze sincs? Nem is igazgató? Hm? Ez is egy megközelítés. Gyilkosság is lesz benne. Az is kitaláció.

Nem ismerem a szerző életét szinte egyáltalán. Mert az írás az írás és az írás az játék! Nemigaz?:) Jó itt a társaság! Nagyon jó.:)
Ómagyarország In medias res 2009.07.06 08:30:00
Mennyire időszerű ez a szállóige! Talán pont most, ebben a pillanatban születik meg valakinek a fejében néhány száz kilométerrel odébb, lent délen. Most, amikor leírom. És én már tudom, s használom, legalább harminc éve. És előttem használták már, évszázadokon,…..
Timi3 2009.07.06 19:32:08
@Gador:
"Amikor kiszálltam láttam, a kis Suzuki Swift pályafutása örökre véget ért." Ebben van valami emberi - szomorú.
/Nem olyan vicces, mint az Audis pasi + a Pulikutya!:)))))) szörnyű vagy!!:)))))))))/

Szóval az ember útkereső, vagyis vannak nyughatatlan, útkereső fazonok, mint például én, és szeretek beleolvasni mások útjába.:)