Regisztráció Blogot indítok
Adatok
privateer

2 bejegyzést írt és 433 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
privateer 2014.04.26 09:14:53
@Könnyen elkaptuk, uram!: Mivel itt lakom, tudom milyen a kereszteződés. Nem piroson jött át. Hanem az Etele - Hengermalom tengelynek egyenesen és egyidejűleg balra is zöld van. Sok ám itt a baleset. Engem is szoktak letolni a zebráról az autósok, mert félnek hogy az egyenesen jövők hátulról meghúzzák őket.
privateer 2014.04.26 09:38:01
@szgy: Egyszerre zöldül be a balra menőknek is. Csak tudom, mert itt lakom a kereszteződéstől 50 méterre. Ha kell, le is filmezhetem az ablakomból a lámpákat. Persze lehetséges, hogy 1-2 napja áthangolták a lámpákat. Na de megyek úgyis a dolgomra megnézem, és beírom, hogy van ez.

Az autós volt a hülye túlbuzgó. Ráfázott. Persze zebrán nem bringázunk át, hanem toljuk. Főleg ha van más gyalogbéka is ott.
Nem is olyan régen még a sci-fi birodalmába soroltuk azokat az elképzeléseket, hogy hamarosan árulni fogják a tiszta levegőt a légszennyezettség miatt. Nos, nem vagyunk már messze tőle, legalábbis Kínában már egészen biztosan nem. A hatalmas gazdasági fejlődés elég komoly…..
A földtörténet távoli messzeségében, annak mindent elfedő homályában számos, mindeddig megoldatlan rejtély lakozik. Az ember a modern technika fejlődésével, és ismereteinek felhalmozásával az egykor megoldhatatlannak tetsző rejtélyeket is képes volt megfejteni. A rejtélyek…..
privateer 2014.02.27 00:04:39
@wmiki: Nem írnál ilyen ökörségeket, ha picit is tájékozottabb lennél. Hallottál a radiocarbon és egyéb izotópbomlás méréses kormeghatározás módszeréről? Nézz csak utána a googlen. Lesz pár érdekes tény, róla. Egy biztos, pontossági megbízhatósága nem túl magas. De közelítő becslést lehet kapni.
Ha megnézted a videót és elolvastad ezt a cikket, soha nem fogsz angóra pulóvert vásárolni... A videó csak erős idegzetűeknek! Az angóra nyúlszőr termelésének kegyetlen igazságáról készültek ezek a durva felvételek nemrég egy kínai műhelyben. A nyulakat megkötözik és…..
privateer 2013.11.22 13:23:52
@HgGina: Epilálást ne keverd össze. Ott te magad dönthetsz a magad sanyargatásáról. Azonban, ha pl hajad tépkednék ki anélkül hogy megkérdeznék, mehet e? Máris más lenne a helyzet.
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..
privateer 2013.10.27 22:53:54
@Gyevi bíró: Az a baj, hogy a fodrász rémes frizurákat kreál. Srácoknál egyszerűen hányinger az a felnyalt séró. :-(
Ismét a föld alól jelentkezik a Fővárosi Blog. Ezúttal a Rákóczi téren mentünk a felszín alá. No, nem meghalni, hanem megnézni, hogy hogy áll a 4-es metró állomásának építése. A 4-es metró a 2-es és a 3-as vonalat is felülről metszi, a vonal jellemzően 16-20…..
privateer 2013.07.23 16:50:20
@fovarosi.blog.hu: Moszkvai metró is pont ettől lett híres. Mindegyik állomás egy műalkotás.
“Szeretnék névtelen maradni és perrel élni azokkal szemben, akik rossz hírnevemet keltették, rágalmaztak és a magánéletemet sértegették” – írta előbb tört angolsággal, majd tört magyarsággal tegnap éjszaka Facebook-oldalunkra annak a szlovák rendszámú luxusautónak a…..
privateer 2013.07.15 16:56:49
@A te anyád!: A pénz beszél. kutyaszar pedig táncol.
A viet vasúti vagon belülről Take it easy :)! Borzalmas. A MÁV közelmúltbeli vasúti kocsijaira még sokan emlékszünk. Az ottani vicces állapotok,  a beragadt ablakok, az érinthetetlenül dzsuvás bizbasz kilincsek, foggantyúk,  a vécéről nem is beszélve –  mindez…..
privateer 2013.06.28 17:47:18
@ottomoll: Itt európában is van ilyen budi. Pl. Bulgáriában.
Az 1860-as években már remek vasúti kapcsolata volt Pestnek és Budának is ám a kettő közt még döcögősen ment az áruszállítás - ráadásul a fizetős Lánchídon és a fizetős Alagúton keresztül. Úgyhogy már akkoriban felmerült a két oldal vasúti…..
Azt már éppen eleget sulykolták, mi az, amit egy önéletrajznak tartalmaznia kell. A dayjob.com viszont azt foglalta össze, mi az, amit mindenképpen hagyjunk ki. A kudarcok Ezt valószínűleg mondani sem nagyon kell, hiszen az önéletrajz alapvetően marketing eszköz, amellyel saját…..
- Kuponnal jöttem! - hallhatjuk a félelmetes hangot, amitől sokakat elfog a rettegés. De hát, ha egyszer kuponozásba fogtunk, akkor nem ez volt a valódi cél? Sokan nagyon érdekesen gondolkoznak arról, hogy hogyan is kell bánni egy-egy kuponos vásárlóval, aki a szolgáltatásunkat,…..
Naiv ügyfél családja révén került kapcsolatba egy nagysikerű termékbemutatós csapattal, akiktől édesapja 600 ezer forint értékben "nyert" különböző cuccokat. Így csak 370 ezer forintot kellett volna kifizetnie részletekben. Szerencsére 8 napon belül intézkedtek a termékek…..
privateer 2013.04.20 09:52:37
@Zirowe: Sajnos nagyon sok öreg ember a maguk módján tényleg el vanank hülyülve. Pontosabban azért, mert nem ebben az elfajult világban élték le a maguk 60-80 évüket. Így simán besétál bárki egy ilyen csapdába.

Szidjátok csak a nyugdíjasokat. Ti nagyszüleitek, vagy szüleitek sem különbek.
hogyvolt Észbontók 1x02 2013.04.18 20:26:43
Egy óra múlva kezdődik a hülyék kvízjátéka, ahol a józan ész és a megye kettő érvbajnokság mit sem ér. Csak tippelni lehet, hogy a delikvens barmok közepesen hülyék vagy elfogadhatóan idióták. Hamarosan kezdődik az Észbontók, de amíg nem kezdődik a verbális…..
A Viasat a jóseggű focistalányok, az újra levetített Éden Hotelek és a címlaplány-karrierről álmodozó munkásnők után továbbra is a Nobel-díj nélküli, lufimellű csajok mutogatásával próbál nézőket átcsábítani a két legnagyobb kereskedelmi adóról. Ennek jegyében…..
privateer 2013.04.12 15:55:38
@magyar ember teli szájjal: Amúgy szinte minden kontinensen (ausztráliában még nem találtak) van egy piramis.

Csak itt speciel az egyiptomiakra gondoltak.

Megjegyzem, Ázsiában Xi-an(Hsian) varostól nyugat fele találhatóak a föld alá került piramisok. Európában a feltételezett Bosnyák piramisról, Közép-Amerikában pedig a Teotihuacáni piramisokról beszélhetünk.

Amúgy szerintem én is le tudnék blokkolni egyes kérdéseknél. De bárkit be lehet húzni a csőbe egy jól irányzott kérdéssel. :)
Már egy ideje a piacon van a Szentkirályi nemzeti kólája, az Aqua Elixis. Kipróbáltuk, meglehetősen addiktív. A dizájn egyértelműen a Harcos nevezetű, radikális fiatalok körében kedvelt ruházati márka logójára hajaz. A nemzeti kóla elsősorban vörös színű csomagolásán…..
privateer 2013.02.27 19:51:53
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
A történelemről ritkán jut a villámgyors szó az ember eszébe, elvégre a fáról lemászás/leesés és eme poszt megírása között felfoghatatlanul sok idő telt el. Az ehhez méltóan nem túl rövid címet viselő A Short History of the World azonban megmutatja, hogy lehet ezt gyorsabban…..
Valami egészen elképesztően cuki, nyugtatós-relaxálósat találtam! Az úgy volt, hogy a "csak gyorsan, kell valami holnapra" életérzés jegyében elkezdtem keresgélni, és elém bukkant a Splode. Gondoltam, kipróbálom, aztán hajrá tovább, mindjárt kezdődik a Grimm, amit nekem…..
Van olyan, hogy az ember kap egy marék régi képet, és gyorsan végigszalad rajtuk, és van, amikor egyetlen képet tíz percekig el tud nézegetni. Ha ez a kép ráadásul még nagy felbontású is, az külön öröm, hiszen ilyenkor nem csak arról van szó, hogy több sárga pixelből áll a…..
privateer 2013.02.11 17:39:53
@Tommi: Kockaköveket 2000 körül szedték fel, amikor végre felújították a holdbéli tájat idéző Bartók Bélát.

Amúgy a távolodó ICS 1314-es számával, asszem mai napig jár még a 47-esen.
HamPLÓ Lipcse villamosai 2013.02.09 19:05:46
Már írtam arról, hogy amikor augusztusban megérkeztem Lipcsébe, olyan vacak idő volt, hogy az első háromnegyed órát a pályaudvaron töltöttem. Ami persze nem volt rossz, de azért idővel csak otthagytam a nagyvasúti síneket - hogy villamosvasútira cseréljem őket. Persze sétáltam…..
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
Nagyon úgy néz ki, hogy megérkezett a hó. Vagy, hogy másképp ne fogalmazzak: "tél tábornok támad". Itt álljunk meg egy szóra! Nagyon fontos kérésem lenne hozzátok. Ha véletlenül tudomásotok van arról, hogy a "tél tábornok" kifejezést ki használta először a híradásokban, és…..
Igen komoly népegészségügyi problémát jelent hazánkban a dohányzás mind a fiatalkorúak, mind  - természetesen - a felnőtt lakosság körében. Ma már iskolás, sőt, óvodáskorban is szerepet kap  - az egészségfejlesztési programok részeként - a dohányzás megelőzése,…..
Milyen volt szőkesége? A 67 éves belga hölgy, Sabine Moreau a közép-belgiumi lakóhelyéről Brüsszelbe tartott, ám a GPS-ében vakon bízó sofőr teljesen érthetetlenül, a 70 kilométeres út helyett 1450 kilométert levezetett, majd Zágrábot elhagyva jött rá, hogy valamit nagyon…..
privateer 2013.01.15 10:24:30
@kanász: Használj url rövidítőt pls! Pl, href.hu -t A linked nem olvasható és nyitható meg sehogysem.