Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutyás Titkok

55 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pajzsmirigy csökkent működése az egyik leggyakrabban jelentkező endokrin funkciózavar elsősorban kutyában, kisebb mértékben macskában. A betegek kora, a kialakulás mechanizmusa és az állapot súlyossága alapján több típusa különíthető el. Egyes betegekben jellemző…..
A kullancsok pókszabású ,ízeltlábú atkák valódi paraziták mivel életbenmaradásuk, szaporodásuk "gazdaállatfüggő".Szaporodásuk köztigazdákban is történik. Éles szájszerveikkel fájdalmas, viszkető sebeket ejtenek a bőrön, hogy vérhez jussanak és közben nyálukkal…..
A mindennapi munkánk során gyakran találkozunk ezzel a két merőben különböző, bár tüneteiben kissé hasonló kórformával.   A bélsárpangás idősödő, jobbára kan kutyák gyakori betegsége, leggyakrabban nagy mennyiségű csont elfogyasztása után, prosztata megbetegedés,…..
Az elülső keresztszalag szakadása,a "térd végének a kezdete". A kutyák egyik leggyakoribb(macskák ritka)térdízületi betegsége,melyet legtöbbször trauma,hirtelen rossz mozdulat,nyíró mozgás idéz elő.Sportolókban is nagyon gyakori ez a fajta sérülés. Mivel ez a…..
-Hogy ugat a fényképész kutyája?-vaku, vaku, vaku...
Kedves barátaim! Szeretném ajánlani azoknak ezt a könyvet, akik hozzám hasonlóan családtagnak tekintik kutyusukat!   A kutya tudományos, latin neve Canis familiaris - azaz "családi" vagy "ismerős" kutya. Ez a könyv azokhoz az állatbarátokhoz szól, akik a…..
Chippy identitásválságban van. A kutyus 40 macskával osztja meg otthonát, a Jack Russell terriernek pedig sosem volt alkalma megtanulni, hogyan viselkedik egy kutya. Így az ő magatartása is inkább egy cicáéra hasonlít.   /* (c)AdOcean 2003-2009,…..
Kedves barátaim! Mindanyiunk életében nagy változást következik be amikor gyerek érkezik a családba. Ezalul mi kutyatartók sem vagyunk kivételek! Legjobb barátunk a kutyánk remek játszótársa lehet a kicsinek. Azonban nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy számtalan…..
Egy kutya gondolatai: - Itt lakom ezzel az emberrel, aki etet engem, meleg szállást biztosít, simogat és szeret engem. Ezek szerint ő az Isten! Egy macska gondolatai: - Itt lakom ezzel az emberrel. Etet engem, simogat, takarít, szállást biztosít. Ezek szerint én vagyok az Isten!..
A szárazságnak köszönhetően a tavalyi év második felében  rendkívül jó állapotú, természetesen mumifikálódott kutyákra találtak Dél-Peruban. Ezeknek köszönhetően kiderült, hogy már az ősi Peruban is jelentős szerepük volt a kutyáknak. Mi sem bizonyítja ezt jobban…..
Hát erről beszélek:A technika azonos a korábbi Leo elkészítésekor leírtakkal, viszont most már némi tapasztalati háttérrel...
Kedves kutya barátok! Szeretném ajánlani nektek ezt a mókás kis videót melyben egy tehetség kutya mutatja be produkcióját a németországi csillagszületikben! Nektek mi a véleményetek? Tényleg kutyasztár születik?..
Kedves barátaim!Mint ahogy remélem észrevettétek, az elmúlt hónapokban szünetelt blogunk!Ennek az oka, hogy elhunytak a kutyáim és ezért nem volt kedvem ezzel a témával foglalkozni! Mostanra már sikerült feldolgozni a történteket! Ezért újra itt vagyunk megújult erővel és új…..
Egy durva videó arról, hogy mit müvelnek Kínában a kutyákkal.Arra kérjük azokat, akiknek gyenge az idegzetük ne nézzék meg a következő képsorokat!A többieket, pedig arra kérjük, hogy írják meg véleményüket ezekről a kegyetlen emberekről!..
Amikor tegnap etettem a kutyáimat, az az ötlet jutott eszembe, hogy kellene egy blogbejegyzést száni arra, hogy az etetés témával kapcsolatos legfontosabb kérdéseket összegyűjtsük és megválaszoljuk. 1. Melyek a kutyaetetés alapvető szabályai? - Naponta kétszer etessük meg…..