Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ernő88

597 bejegyzést írt és 436 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlöm a blog olvasóit!  Bő 5 évvel az utolsó cikkem után vagyunk az időben. Majdnem 6... és tanakodtam, hogy ez az egész nem lóghat csak úgy a levegőben. Mármint egy végső Pumukli cikk nélkül, ahogy azt még anno '12-ben ígértem. És hogy miért maradt az egész blogolás függőben? Az utolsó cikk óta…..
Sziasztok! Jó régen volt már az oldalon valami kis bejegyzés :) Az oldalt nem feledtem el, de kicsit kifulladtam a bejegyzések írásában. Ezúttal szeretném Geryger videójával frissíteni a blogot. Geryger az első videóját több mint 2 éve publikálta itt. Szóval lehet gondolni,…..
Kedves Olvasóim! Az anime mesékről sokaknak csak negatív véleményük van, mert a TV-ben pont egy olyat látnak, ami nem éppen gyerekeknek való, hisz tele van erőszakkal és durvaságokkal. Tény, hogy sok olyan megy a TV-ben, de nem szabad egy kalap alá vennünk az összes ilyen…..
Ernő88 2011.11.01 21:08:54
@AnitaBs: Nekem is csak képkockák ugranak be a meséről, mert sejtem melyikről van szó, de már a címét én sem tudom :) Esetleg spanyolul nem volt leírva a címe? Youtubon nézted meg? Ha igen küldd el a linkjét :) A Candy meg olyan mese amit megéri megnézni szerintem is. Örülök, hogy újra megnézted!
Ernő88 2011.11.01 21:42:35
@AnitaBs: www.youtube.com/watch?v=J8JfcjObE3M&feature=related
Nézd csak nem tudom ez mennyire segít, de keresgélek még, hátha találok más dolgot is :)
Szorongás Sziasztok! 2012.10.30 16:24:34
Egy debreceni srác vagyok és régóta küzdök szorongásos betegséggel. Nem tudom a súlyosságát megítélni, de szerintem elég súlyos. Gondolataimat és érzéseimet ebbe a blogba írnám, és várnám a ti véleményeiteket, esetleg, hogy ti küzdtök e ilyen betegséggel. Jó lenne ha…..
Én is neveztem blogommal a Goldenblogra, ezért megkérem a mesekedvelőket, szavazzatok rám! Lépései: 1, Fontos, hogy Facebookodra be légy jelentkezve.2, Kattint a következő linkre: http://goldenblog.hu/szavazas.aspx3, A Kult-szórakozás kategóriában a blogok közül válasszátok ki…..
Sokáig nem volt bejegyzés a blogon, de ezzel a kis képregénnyel szeretném tudatni veletek, hogy még megvagyunk, élünk és nem felejtettünk el titeket. Reméljük újult erővel tudjuk folytatni a már megkezdett utat a blognak és lesz időnk legalább a heti egyszeri frissítésre.…..
retro gastro Kajla csoki 2010.09.13 06:24:00
Míg a dekadens Nyugaton a Pif képregény örvendett töretlen népszrűségnek (minden újsághoz játék járt!), addig nálunk Pif vörös nyakkendős reinkarnációja, Kajla volt a '70-es '80-as évek úttörő mozgalomának jelképe, a Pajtás újság eposzi kelléke, az akkori kisdobosok és…..
A mostani WORMS/KVÍZ kicsit eltér az eddigiektől, hiszen kizárólag a worms sorozatban megtalálható fegyverekre helyezi a hangsúlyt, így ma a "fegyverek" kategóriából tehettek szert a tudásotokra. Vegyes kérdések lesznek, és a szabályok ugyanazok, mint az előző…..
Sziasztok! Lehet-e........... (még mielőtt valakinek Hofi Géza legendás 1980-as poénja jutna eszébe, és már vágná rá, hogy "....... nemi életet élni a kecskével?"...... (:D) , azt el kell keserítsem: semmi ilyenről nem lesz ebben a bejegyzésben szó....... :D)...... Szóval........…..
Üdvözlöm a Kedves Olvasóimat! Itt a nyár, vele együtt pedig eljött végre az Európai Labdarúgó Bajnokság is. Ezzel nem is lenne gond, na de ki gondol a kukacokra? Bár ismeretes olyan játék amiben a kukacok golfozgatnak, de én még olyan bátor emberről, aki megvalósítja azt, hogy…..
Theo's Blog PC World: Portal 2012.06.20 08:43:00
Ha két-három héttel ez előtt azt mondják nekem: „figyelj, rád olyan hatással lesz ez a Portal, hogy remegő kezekkel könyörögsz egy saját Portal-Gunért”, tuti kiröhögöm az illetőt. Emlékeztek, írtam egy TOP5 Hype-olt játékok listát, amin a Portal a dobogó aljára…..
Üdvözlök mindenkit! Kisebb, nagyobb kihagyás után ma estétől újabb "kukacos" bejegyzések várhatók. Az oka a kihagyásnak, hogy külföldön tartózkodtam közel másfél hónapig, és nem igazán voltam olyan helyzetben, hogy bejegyzéseket tudjak írni, most viszont itt a nyár és…..
A most bemutatott mesefilm ismét egy Disney-klasszikus. Ez a Toy Story - Játékháború. Egy nagyon aranyos meséről van szó. A történetben szereplő kisfiú, Andy, magamat juttatja eszembe amikor még kicsi voltam. Rengeteg játékom volt. Voltak katonáim, figuráim, legó játékom,…..
DKV figyelő Apró szöszenetek 2012.02.21 22:00:00
Ide azok az észrevételek kerülnek amelyek nem kerültek külön posztba, de mégis fontosnak tartjuk őket: 2012.06.04:Jó napot kívánok! Panaszt szeretnék tenni a mai napon a LMG-058as rendszámú 42y jelzésű autóbusz vezetőjére aki a Nagyállomás irányából ment a Cora felé,…..
Kicsit rendhagyó ünnepi különkiadásos bejegyzéssel készültem nektek, ugyanis a főszerep ma nem az enyém lesz. Az utóbbi 2 évben a blogon inkább húsvéttal kapcsolatos bejegyzéseket készítettem, de most régi olvasónk, Petya videóit töltöm fel nektek, aki a Call of Cthulhu…..
Sziasztok!A Worms játékokban van egy hely, ahol hús-vér emberekkel szemben próbálhatjuk meg tudásunkat, ez pedig a wormnet. Most a Worms Armageddon wormnetjéről beszélnék kicsit. Nem nehéz megtalálni a főmenün belül, tehát mindenki könnyen bejuthat a várakozó oldalra, ahol…..
Elég régen volt már kérdés amire választ is adhatnék, így most a FAQ rovatot frissíteném. A kérdést, a hozzá tartozó válasszal pedig máris olvashatjátok:Kérdés: A tavalyi évben ritkán frissült az oldal, ebben az évben is ez várható?Válasz: Természetesen nem! Már megvannak…..
A blog ma tölti 2. születésnapját és remélem volt pár olyan olvasóm aki az elejétől, vagy legalábbis régóta követi a blogot. Nekik köszönöm kitartásukat, én pedig szeretném ezt a kis blogot minél tovább fenntartani és minél jobb, változatosabb cikkeket írni az érdeklődők…..
Ernő88 2012.02.23 18:25:31
@Je m'appelle Théo: Köszönjük :)@mayhem: Köszi és igen, észrevettem :P
Olyan régen írtam már valami cikket, ezért gondoltam megírom miért is érdemes játszani a kukacokkal. Senki nem gondolná mennyi pozitív oldala van ennek. Negatív szinte egy se... talán csak annyi, amit már rögtön így az elején közölhetek: - ha esetleg kikapunk az ellenféltől!…..
Theo's Blog Mi a helyzet Théo? 2012.02.01 18:20:00
 Üdvözlet mindenkinek! Sokan kérdezheti "mégis miért nem történik itt semmi?"...nos a válasz egyszerű. Egy kicsit sűrűbb lett az élet és kevesebb a motiváció dolgozni. Van kb. 100 tételem, amit meg kell tanulni, ki kell előbb dolgozni, illetve órákra is kell valamit…..
A játékot még 2009. decemberében  kaptam karácsonyra, de már jóval előtte felkeltette érdeklődésem és nem ok nélkül, ahogy ez majd a játékbemutatóban ki is fog derülni. Mindig is szerettem az ilyen jellegű 2D-s mászkálós játékokat pl. a Nintendon vagy vannak ilyen…..
Több mint 3 évnyi Worms Armageddonozás alatt nagyon sok mindent láttam már és szerintem még fogok is, mert ez a játék mindig tud valami újat és érdekeset mutatni. Igaz ez az alább látott részletre is, amit Peti vívott ellenfelével, FFie-vel. Pontosan arról van szó, hogy egy…..
Ernő88 2012.02.06 00:57:15
@mayhem: A szent szamarat ne említsd Petinek! Attól ki lehet üldözni a világból :D