Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cinika

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
A Bors írja, hogy annak ellenére, hogy alig egy hónapja újították meg a TV2 reggeli viccműsorát, a Mokkát, a csatorna annyira elégedetlen az új műsorvezetőivel, hogy két embert nem is lehet látni már az adásban. A hírek szerint ez a két ember Serfőző Kriszta és Szabó Dóra, utóbbi ráadásul a…..
cinika 2017.04.03 11:51:28
@sajó d.: :)
Legalábbis ezt ígérte az egyik celebpár profi fele, ha minden igaz, Vastag Csaba (de lehet nem jól emlékszem, összefolytak az arcok egy idő után - Update: Simon Kornél mondta, elnézést) a TV2 mai sajtóeseményén, ahol bemutatták a tavalyi év legnézettebb tévéműsorának bizonyuló Nagy Duett új évadában…..
Kedves naplóm! Dolgok, amiket nem hittem, hogy látok 2016-ban a tévében: - Kék színű, Superman-logós alsónadrágban, félmeztelenül bohóckodó Varga Viktort.- Egy kitömött medve öleléséből, egy szál bőrszoknyában vonyító Cinthya Diktátort, akinek a hangja olyan, mint egy lehangolódott tekerőlant.-…..
Az utóbbi évek számunkra legfontosabb Oscar-gáláját magyar idő szerint február 28-ról 29-re virradó éjjel rendezik meg Hollywoodban. A legjobb külföldi film mezőnyében toronymagas esélyesként induló Saul fia lévén érintettek vagyunk ugye mi, magyarok is, így várhatóan többen követik majd a…..
cinika 2016.02.18 15:08:11
@penna: ahhoz ráérsz fél 6-kor felkelni :)
Berki Krisztiánnak a Tv2 eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben állítólag 100 millió forintot fizettek ki a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetésért és az Édes életben való szereplésért - írja a Blikk. Kérdés persze, hogy az új tulajdonos, Andy Vajna meddig hajlandó fizetni…..
A Knick részben kitalált világban történik, néha viszont összeérnek a sorozatban zajló események valódi történeti tényekkel, és ez a kezdésünknél is pontosan így van. 1902. január 27-én nagyjából 100 kiló dinamit elképesztő pusztítást okozott a Park Avenue-n: az ottani…..
Én egy szórakoztató műsoron röhögni akarok. Nem elmélkedni, nem elgondolkodni, nem jobb emberré válni és tanulni valami Nagy Dolgot, megtudni magamról, esetleg a világról valami olyat, hogy a fal adja a másikat, lófaszt. Röhögni akarok, és kész. A magyar tévék műsorán…..
cinika 2015.11.02 13:32:46
Tóth Gabi a Kovács Kati nótát jól tolta... az Egy elfelejtett dalt meg Tóth Gabisan harsogta. Előbbitől azért volt libabőr, mert teljesen rendben volt az előadás, hangilag, hangerőileg, érzelmileg... Amikor előző héten mutatták, hogy most Cserháti dalt kell előadnia, tudtam, hogy nem lesz jó, mert az inkább a nővére hangjának való. És ha már a kedves zsűri megjegyzi Srameknél, hogy egy helyen eltalálta Tina Turner hangját, aztán elvesztette, akkor Gabinál is megemlíthették volna, hogy a közelében nem volt Cserhátinak. És itt is volt libabőr, de azért, mert fájt a fülem az előadástól és kirázott a hideg a modorosságtól.
Gáspár Laci csúcs. Nem Cher volt a legjobb tőle, de ahogy sixx is írja, ő átlényegül. Előtte hisztizik kicsit, hogy jajj nemá', aztán szuperül elvégzi a feladatot, időnként még élvezi is, de ahogy vége a dalnak, visszavedlik Gáspárlacinak. Azért a Máté Péterré változásra kíváncsi leszek, mert ennek a feladatnak még örült is.
Lacival szemben Peter Sramek egyre bátrabban marad a figurában (olyan, mint az előző szériában Pál Dénes). A Rising Starban még úgy voltam vele, hogy oké, egész jó hangja van a gyereknek, de nem annyira, amennyire a nagyik tolják a nosztalgiázós dalok miatt. Most, hogy több arcát/hangját kell megmutatnia, meggyőzött, hogy helye volt a Risingban.
Csobot Adélon komolyan nem tudom, mit esznek. Minden dalt elnyafog, neki ehhez a műsorhoz nem elég a hangja. "Üljön le gyorsan a kismama" - ha ennyire féltik, küldjék haza, majd Bence vigyáz rá.
Wolf Kati nálam csúszik lefelé, őszintén szólva múlt héten akárki énekelhetett volna, én csak Maros-Szabó Rékára tudtam figyelni, nálam a lány vitte el a produkciót.
Varga Győzőt bírom, de ahogyan ő is, én is csodálkozom, hogy eddig eljutott és nem esett ki már az első adás után.
  Van olyan adás, amivel egyszerűen minden klappol. Az énekesek pár kivétellel mind az átlag felett teljesítettek, Tóth Gabi pedig az eddigi három évad messze legjobb teljesítményét nyújtotta. Ezen az sem rontott, hogy Majka álló farkakkal viccelt, Havas kissé sután udvarolt…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
cinika 2015.09.30 15:15:00
@smitpal: Minek kéne nyomozni? mindenki tudja a híradásokból, hogy hol kapott munkát.
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
Ha van olyan műsor, amit teljesen felesleges volt elkészíteni, akkor az RTL II-n látható Partyzánok az. A zenés reality-vetélkedőről azt mondta az RTL, hogy egy korábban csak papíron létező formátum, amit az ötletgazda törökök nem készítettek el valamiért, és a magyar kiadás…..
A TV2 után az RTL Klub is megmutatta, mivel készülnek ősszel, de míg a nézettségi versenyt kvázi feladó TV2 mindezt egy gyors sajtótájékoztatóval és a csatorna sztárjainak bemutatásával tudta le, az RTL összevonta a bejelentést a csatorna 18. születésnapjával. Az ilyen…..
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
cinika 2015.05.22 08:49:06
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
cinika 2015.05.21 09:20:12
Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel. Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér…..
cinika 2015.05.14 10:14:09
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): mert jobban szerette volna a csótányt, mert az olyan király :)
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
Na hálistennek, veszekedés, bizalmi beszélgetés és számonkérés lesz terítéken, Botox nyugodt, mert nemszilikonsegge be van védve, Patkolt Pecek meg megy randira két pasival. Liget, térdgatya, piros Nike, gagyipóló. Hagyjuk, tényleg. Formabontó hogyvót, az epizód alatti…..
Gólem, liget, pálma, milyen már az a póló, kapaszkodj a papírba, mert elesel, tematikázás, ármány, de!, híradókészítés, Gyula nagy napja, úrjézus, nemzeti hírtévénél szarabb nem lehet. Orsival nyitunk, aki az eddigi szűzies viselkedéssel szakítva csöcst villant az…..
cinika 2015.05.06 10:06:31
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): remélhetőleg ezt az infót megtartja magának Loki
Ünnepélyes körülmények között, a Vigadóban rendezett gálaműsor keretein belül osztották ki a Televíziós Újságírók Díját, amit a Sorozatwiki hívott életre tavaly sz Epizód magazin, a Hír24, a Hír7, az Index - Comment:com, a Mediapiac.com, az Origo, a Színes RTV és a…..
cinika 2015.04.28 11:12:28
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
cinika 2015.04.28 10:24:39
@Mosoly az élet értelme: Köszi, tényleg lehet az ok fapofa is... nekem csak azért fura, mert Lokit eddig nem láttam Bencével genyózni, Bence viszont Pjotrral többször is kitárgyalta, hogy Lokinak mennie kell, meg az új lány még be sem ért, de már mondta neki, hogy Loki büdös paraszt és ki kell ejteni a játékból.
cinika 2015.04.28 10:56:54
B@LETOH_NEDE: Sneci nem csak az ő szemét szúrta, bár az tény, hogy (Marianna mellett) Loki rühellte legjobban a csajt.
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
cinika 2015.04.22 10:17:20
@AkkorlegyenPtr: És akkor még azt mondja, neki póker arca van... hiába mondja, hogy nincs botox a fejében, konkrétan soha semmi érzelem nincs az arcán. A tekintete lenéző, ha röhög, az is csak abból derül ki, hogy látszanak a fogai.
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
cinika 2015.04.17 10:21:34
@Rayen: Nekem Béres Alexandra ugrik be mindig :)
Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval…..
cinika 2015.04.10 09:49:19
@kékalmamag: Beust azért is kellett elküldeni, hogy egy pasi pár nélkül legyen... különben mi értelme lenne a párválasztós kiesős ceremóniának?
cinika 2015.04.10 10:03:45
@thør: azért Apolka okfejtése a filmecske üzenetéről, valamint a "próbálok választékos lenni, hogy okosabbnak tűnjek a bentieknél, bár azt sem tudom, mit jelent az, hogy koedukált" se volt semmi. No meg hogy Diktátor kisasszony annyira belemerült képi világba, hogy a szövegre nem is figyelt (na nem mintha érteni lehetett volna, mit motyognak).
cinika 2015.04.10 11:08:03
@kékalmamag: Én is csak reménykedem, hogy VVPetiék ennyire nem nyúlnak bele az eseményekbe... de az Édenben ugye bármi megtörténhet :)