Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyugtonMalac

34 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Siker sztori… Bejött a BIO mosás Nagyon megszerettem a BIO mosást, és begyűjtöttem pár tapasztalatot is az elmúlt időszakban.Kataboltja törzsvásárlójaMivel nem csak én vagyok lelkes BIO mosónő az ismeretségi körömben, de lelkes rendelője vagyok a Kataboltja…..
Hamár belekezdtem, megosztom a szerzett tudást veletek is...Gyapjú pelenka külső ápolásaA gyapjú tulajdonságaiA gyapjú saját súlya 30%-ának megfelelő mennyiségű nedvességet képes felszívni anélkül, hogy nedvesség érzetét keltené. A nedvesség a gyapjún keresztül anélkül…..
Ha egyszer elkezded, nincs megállás! Beleszeretsz, és újabb és újabb szerelmeid lesznek...Mosható pelenkáink - a folyton alakuló készlet Visz a forrongó vérem… Szóval a coolababyk nagyon jók voltak, de sajnos kitaláltam, hogy a pop-in is nagyon jó, és azt is…..
Ha már dió, legyen dió...Mosódió receptekMosódió a mosogató gépbeA mosogatógépbe is lehet diót használni. Kb. 3 szemet kell tenni az evőeszköztartóba és ecetes vizet az öblítő helyére. aki ajánlotta, az olyan életmódot folytat, ahol nem esznek zsíros, nehéz kajákat, nincs…..
Hamár mosható pelus, akkor mosódió is... Persze aztán jöttek a Coolababy pelusaink, amiket nem szabad dióval mosni... De a kedvem nem hagyott alább... Környezetbarát mosás Megvan a hadi tervem! Sokat olvasgattam, és kitaláltam, hogy hogyan kezdek bele.Megtaláltam a számomra…..
Meglátni és megszeretni... Igen, ezt éreztem, mikor az első Mei Tai -okat megpillantottam... Csatos Mei Tai-jal hordozok Nagyon gyönyörű Mei Tai-ok készülnek! A legszebbeket a mamami anyukák készítik saját kezüleg :) Sokat gyönyörködtem bennük, aztán döntöttem.…..
Lili Virág Lili és a görkori 2009.01.31 14:52:00
Lili 2008 Karácsonyára kapott egy görkorit (is)  Hihetetlen, de amint felpróbálta, rögtön tudott görkorizni. Persze volt egy két esés is, amin jókat kacagtunk mindannyian, de ennek ellenére élvezte, és nagyon jó mulatság volt.Persze készültek felvételek is: szólj…..
Ebben a hónapban a igen sokat fejlődött a kézügyességünk, megtanultunk a hónap égére hátról hasra fordulni és kaptunk egy háti hordozót is, amit nagyon imádunkFőbb események             Fejlődés: Bori…..
Ebben a hónapban ünnepeljük először a Karácsonyt nagy családként 2 gyerekkel...A hónap jelentős eseményei Oltások: végre megkaptuk a 2. havi oltásokat! Nem volt vészes a dolog... Bár voltak krokodil könnyek, de hamar felszáradtak. Hazaérve rögtön beadtam akúpot, és el is…..
Ebben a hónapban kezdtünk tanulni hasalni...Jelentős események Nappalok: Egyre többször van ébren Bori, és ekkor a tornázójával, vagy a könyvével szeret a legjobban játszani, foglalkozni.Hasalás: nem szeret sokat hason feküdni, ha ébren van, de szépen forgatja a fejét, és ha…..
Ebben a hónapban ismerkedtünk Borinkkal, és ő pedig a családjával és a világgal. Jelentős események - a 2. napon éjszakára belövellt a tejcsim. Borinak olyan jó szivattyúja van, hogy ezen nagyon hamar másnap reggelre túl is…..
Telt múlt az idő... és elszaladt a tavasz, a nyár, és eljött az ősz is lassan... Szeptember végén már nagyon vártam, hogy Bori, aki a pocakom lakója volt ez idő tájt, mikor szökik ki végre. Teltek múltak a napok, és egyre inkább közeledtünk a születésem 31.…..
  Az első hónap eseményei 2008.01.09. Ezn a napon lettem nagylány, ugyanakkor Apával elhatároztuk, hogy ebben a hónapban már megpróbálkozunk egy kistesó projekt indítással. 2008.01.16. Megkaptam az értékelésemet a főnökömtől az előző évi…..
Lili Virág Lili első gipsze 2007.12.13 17:27:00
   Lili egy igazi kis hóhányó. Azt gondolná az ember, hogy egy törékeny kis nebáncsvirág kislány, de ha kissé jobban megismeri rá fog jönni, hogy ez korántsem fedi a valóságot. Lilit pár hónapja kölcsönadtuk a mamámnak, hogy vigyázzanak egymásra egy pár órát. Mikor…..
Lili Virág Lili és a Télapó 2007.12.13 16:40:00
  Idén is jött a Télapó! Meglepő, de igaz. Én az esti ajándékhozás híve vagyok. Mármint a „vegyük észre az esti órákban”-ra gondolok. Az a helyzet, hogy a kislányom bölcsis. Reggel felkelünk, ezerrel pörgünk, és rohanunk a bölcsibe. Ha Miklós napja…..
Lili új babakocsit kapott szeptemberben. Az új kocsi kiválasztásánál sokat számított az is, hogy ebben Lili velem szemben, elég magasan csücsülhet. Ez a mód magában foglalja a lehetőséget, hogy egész úton csacsoghassak a kislányommal. Mivel Lilinek minden babakocsija szigorúan…..
  Csendesen pihenek a kanapén. Fáradt vagyok. Az egész napos munka megtette a hatását. Kislányommal most értünk haza, éppen csak leszusszantunk. Lili mellém mászik, kérdezget: „Ez mi?” – kérdi, és egy halom hajgumira mutat a kanapén. „Hajgumi,…..
Lili Virág Állatkertben jártunk 2007.09.29 19:03:00
Sziasztok, Ma Lili napot tartottunk, mert ez is a szülinapi ajándék egyik szerves része volt. A cél, hogy Lili nagyon jól érezze magát, s mellesleg mi szülők sem unatkozzunk.Sok-sok érdekes állattal találkoztunk, de mivel a zömének nem tudtam megjegyezni a nevét sem, így…..
  Lili 2 éves lett!Istenem, ez a kis lány, az én kislányom MA 2 éves! Hogyan ünnepeljük Lili születése napját? Ünnep Otthon...Lilit ma kedves szülinapos köszöntő énekkel ébresztgettem. Ő meg fülig érő szájjal fogadott a szobájában. Oda adtam neki a kakaóját,…..
Lili Virág Lili és a bili 2007.09.28 13:15:00
   Lili és a bili Mesélek egy kicsit erről a kapcsolatról is. Az igazság az, hogy Lili ma lett 2 éves. Igazából mostantól várható, hogy megérik benne a pelenka elhagyásának vágya. De mivel most ősz van, s ha kinézünk az ablakon, láthatjuk, hogy nem is túl…..
  Élménybeszámoló- 2007 nyaralásunk -Résztvevők: Lili, anya (Lili anyuja, én), apa (Lili apuja), Andi (Attila húga), Dávid (Andi kisfia, Attila keresztfia) és Zoli (Andi férje)Lili első igazi nyaralása nagyon jól sikerült. Már az érkezésünk napján megbarátkozott a…..
  ELKELT!!!Kedves Érdeklődő, Azért adom el a kislányom babakocsiját, mert már kinőtte, és csak az esernyő babakocsiját használjuk.Mivel ez egy nagyon megbecsült babakocsi volt a családunkban, vigyáztunk rá, óvtuk, így teljesen újszerű állapotban van. Nyugodt szívvel…..
Lili 2007. szeptember 28-án ünnepli a 2. születés napját! Nagyon nagy izgalommal várjuk.Sokat törtem a fejemet, vajon mit vegyek egy ilyen okos, és ügyes nagylánynak, de nem sok minden jutott az eszembe. Sok szép és mutatós játékot találtam a boltokban, de az a tapasztalatom, hogy a…..
Kedvenc Receptjeim Ribizli lepény 2007.08.03 19:57:00
Hozzávalók4 tojás4 kanál liszt4 kanál cukor a piskótához2 dkg búzadara2 dl tej20 dkg Ráma margarin20 dkg cukor1/2 kg ribizli1 csomag vaníliás cukor a krémhezElkészítéseA 4 tojásból szokott módon piskótát sütök, majd 2 vékony lapra vágom. 2 dl tejből másfél-két deka…..