Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harpo

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyógyulásomat mind az állami, mind a magán rendszerben próbáltam elérni sikertelenül. Azt gondoltam hogy majd a magán rendszerben ha fizet az ember akkor minden más lesz. Sajnos nem. Kedves Praxisblog!   28 évesen már sikerült bekerülnöm az egészségügy útvesztőibe.…..
harpo 2017.12.01 12:07:32
Ezeket az emésztési tüneteket sajnos okozhatja vírus is, még ilyen elhúzódóan is.
Saját tapasztalat :(
Annyi féle kórság lehet bennünk, a mai vírusok nagyon intelligensek és ravaszak,
simán kijátszák az immunvédekezést is, és képesek akár évekig is szívni a vérünket, erőnket. Pont az emésztőrendszer az, ahol sokáig életképesek.

Szerintem meg kéne próbálnod egy immunerősítő kúrát (min. félév). Amit ajánlok, azt én kipróbáltam és működik, jól megerősődött az immunrendszerem.
A leghatékonyabb immunszabályozók és immunerősítők a gyógygomba kivonatok. Mindenképp a Varga gyógygombáit ajánlom:
www.vargagyogygomba.hu
Ganoderma (Gan)+ Bokrosgomba (Teo)+ Shiitake gomba kivonatok. Ez a hármas kombó csodákra képes.
A Varga oldalán megtalálod őket, bár a Shiitake-t én a Fogarasi oldaláról szoktam venni, mert több a hatóanyaga: www.fogarasigomba.hu
A Vargának van egy Gasthonax nevű készítménye is, gyomor-reflux bajokra, stb. nagyon jó. Lehet velük konzultálni, rendelési idő a honlapon.
Még egy fontos és hatásos immunerősítőt ajánlok: Swanson Colostrum kapszula (csak ez a márka és napi 1 kell). Ezt + a gombakivonatokat szedve az immunrendszered sokat fog javulni, és benned élő ki tudja milyen kórozókat is megdögleszti. Min. félév, de legalább egy évig folyamatosan kell szedni ezeket. Az áruk is megfizethető kategória.
Azért egy 20-30eFt-os Lyme tesztet mindenképp csináltatnék: igdklinika.hu/cimke/lyme-ambulancia/

Mielőbbi gyógyulást!
Zokon vették a Quimby rajongói, hogy kedvenc együttesük elment Orbán házi fesztiváljára, Tusnádfürdőre. A Quimby Facebook-oldalán nem csitulnak a kedélyek, a kommentelők változatos érzelmi skálán csalódottságuknak vagy felháborodásuknak adnak hangot. Hab a tortán, hogy mindez másfél hónappal azután…..
harpo 2016.07.28 10:34:33
@body_andras: RESPECT! Minden szavad való igaz.
Tények egy fecniről! Már 2012-ben kapott kellő mennyiségű adatot a NAV ahhoz, hogy intézkedhessen. Miért nem tette? A Bunge több helyről származó információi szerint 2011 végén eljuttatott információkat megyei szinten az adóhatósághoz a kialakult helyzetről. A károkról,…..
harpo 2014.11.21 11:24:21
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote:
Olívaolajjal nem lehet sütni (max. tükörtojást), mert 200C fokon már megég!
Hiába temetnék már, a világon körbeszáguldó Gangnam Style-jelenség nemhogy lecsengett volna, hanem egy-egy prominens személyiség - legutóbb az Egyesült Államok elnöke, a londoni polgármester és Madonna - révén egyre tovább dagad. A dél-koreai énekes, Psy zenés videója…..
Elmentünk a hétvégén a kacifántos nevű Kézműves Magyar Ízek Vására rendezvényre a Millenárisra. Szakértője nem, azonban fogyasztója nagyon is vagyok a magyar mezőgazdasági termékeknek, illetve a magyar konyhának.  A rendezvény minőségi, prémium kategóriás magyar…..
A PirateBay is csatlakozott a Blackout for Hungary akcióhoz, amely a december 21-én megszavazott új médiatörvény ellen tiltakozik szerte az interneten. Úgy tűnik, hogy a világ legnagyobb torrentoldala nem sötétül el teljesen, csak a a kezdeményezés angol nyelvű bannerét helyezték el…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
harpo 2010.12.20 04:46:00
Az X-Faktor messze mindenben lekörözte a Megaszart, mind zenében, muzikalitásban, látványban, teheségekben és zsüriben. Méltó volt bármelyik nívós, nyugati zenei tehetségkutató műsorhoz, ellenben a Megaszarral, ahol mindezeknek az ellentéte működött. A bejutott két döntős a Megaszarban vérciki volt (ahogy a legtöbb versenyző is), a bárénekes, cigány-sitaóénekes, giccsparádét felmutató Kökény Attila és a beszédhibás, pösze, a magyar nyelvet alig beszélő félromán, antipatikus, nagyarcú leányzó, Tolvai Renáta, aki a két Karády dalt és a Szerelem utolsó vérig dalát olyan erőltetten és mesterkélten adta elő, hogy az, több mint fájó volt, egyszerűen értékelhetetlen. Prince örülhet, hogy nem a Megaszaros tehetségtelenségek fogják megtisztelni a buliját, mert a zseni
herceg egyből kiszúrná a hibákat, ezzel leégetve minket, magyarokat. A Megaszarban a zsüri is kritikán alulit teljesített, mind szakmailag, mind emberileg. Ellenben az X-Faktor zsürije szakmaiságot, humort és emberséget bevetve jól szerepelt (kivéve a ripacskodásokat). A versenyzöik is magas színvonalon hozták azt, amit kellett, a két döntős közül nagyon nehéz volt választani, de ezt az estét Vastag Csaba vitte el, sosem énekelt ilyen jól, erőteljesen és szuggesztíven. Nikolasz sajnos gyakran fülsértően hamis volt az egyik dalban, ami egy énektanártól nem éppen szép teljesítmény. A színpadi jelenléte is még visszafogott, nem kiteljesedett, bár hangilag tényleg ő legjobb. Szerintem a Vastag fiú megérdemelten nyert.
A helyzet az, hogy egy énekesnél nem elég a jó hang (ami főleg adottság), ennél több kell, a jó ízlésvilág, a muzikalitás, a színpadi jelenlét, a mozgás is lényeges, és ami a legfontosabb, mennyire tudja magát átadni a zene, a dal hatásának és ezt közvetíteni a nézők, hallgatók felé (röviden fogalmazva, hogy a dalnak legyen értelme, célba találjon).
A soul, a feeling a leglényegesebb, ha az hiányzik, a jó hang is keveset ér mellette.
A TV2 tanulhatna az RTL-től, előbbi a nagyarcok gyülekezete volt, utóbbi a szakmaiságot és az alázatot képviselte. Zenei élménnyel csak az utóbbi tudott megajándékozni minket nézőket, ezért köszönet a csatornának.
Noha a koreai fiataloknak november 11-e kapcsán előbb ugrik be a Pepero Day, mint a G20-as csúcstalálkozó, mi nem hagyhatjuk szó nélkül az eseményt, tekintve, hogy jelentősége a '88-as szöuli olimpiához mérhető. Ha eddig bárki is kételkedett volna abban, hogy Dél-Korea…..
Imre szembesült a válság egyik új fejlesztésével, a passzív ügyfélszolgálattal. Lényege, hogy nem közlik vele, miért korlátozták a nézhető csatornái számát, majd úgyis jelentkezik, ha észrevette. A korlátozás hátterében a UPC műholdváltása áll, aki magától nem…..
harpo 2010.09.25 01:48:20
@Paul Ignotus: A T Home is lecsökkenti a sávszélességet, ha valaki egy napon belül 12 GB-ot tölt le. Gondolom, ezt a módszert a UPC-től vették át, ami egyébként törvényellenes, már az adatforgalom korlátozás, hisz a szerződésben ez korlátlan.
Szívatós Így szívat a Facebook 2010.08.30 12:22:00
 Érdekes levelet kapott a Pénzcentrum egyik olvasójától, akit konkrétan szívat a Facebook. A közösségi oldal napok óta nem engedi be, nem küldi az új jelszót, sem az SMS-es megerősítő kódot. A postafiókban pedig hevernek a fontosabbnál fontosabb levelek...  …..
Áprilisban megírtuk, hogy a Starcraft II-t a „csak felnőtteknek”, azaz a 18+-os korhatárkategóriába sorolta a dél-koreai Kulturális-, Sport- és Turisztikai Minisztériumon belül működő játékbesoroló bizottság. Ez elég nagy pofon volt a Blizzardnak, mert ugye nincs még…..
Az ázsiaiak rákaptak a jó borokra. Nagyon rákaptak. Erre múlt vasárnap döbbent rá végérvényesen a Sotheby’s, amikor - bátor lépésnek szánva - a hagyományos tavaszi és őszi mellett egy rendhagyó, csak borokat tartalmazó tételekből álló aukciót rendeztek Hong Kongban. Az…..
Sorozatunk második részében ismét önkényesen kiragadott szemléltető videók a koreai rock, azaz a k-rock világából. No Brain, V.E.I.L. és Seo Tai-ji - csupa olyan nevek, akiket méltatlanul nem ismerünk. Seo Tai-ji a könnyűzene egyik legnagyobb ikonja Koreában, a wiki szerint…..
harpo 2009.08.11 22:33:00
Seo Taiji-ról azért egy kicsit nagyobb tisztelettel kéretik beszélni, mint Korea kulturális elnökéről (ez nem vicc!) és mint egy kivételesen nagyszerű, sokoldalú, kreatív zenészről:))

Tényleg nagyon keveset tudhatsz róla, ajánlom figyelmedbe a zenei munkásságát, ami igazán nem sok, összesen 8 album + egy 7 CD-ből és 2 DVD-ből álló speciális diszkográfia (az előbbi albumok remaszterelt kiadása), amit 17 év alatt hozott össze. De mint tudjuk nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség, nála pedig utóbbiról van szó. Arról nem is beszélve, hogy saját zenei kiadót működtet (Seo Taiji Company), több tehetséges koreai rockbanda producere (Nell; Pia, stb.). Gyakran megfordul az USA-ban is és Ázsia különböző részein, pl. két évig Indiában élt, hogy az ottani kultúrát és zenét tanulmányozza. Tavaly a Royal Filharmónikusokkal adott közös koncertet Szöulban, valamint közös koncertturnét szervezett korábban A Korn nevű amcsi nu-metál bandával. A Korn egyik frontembere nyilatkozott róla így: egy ekkora zenész, mint Seo Taiji és (sajnos) Ázsiában! Megígérte neki, mindent megtesz, hogy Amerikában nagy karriert fusson be, de az ázsiai zenészek, mint tudjuk, nem adják olyan könnyen magukat, na valahogy Seo is így tett, hisz Koreában még ma is egy isten, és neki ez bőven elég.

Ennyit dióhéjban, lehetne még sok mindent mesélni róla, tényleg érdemes jobban megismerkedni vele, állítom nem kevés meglepetésben lesz része a kutakodónak, de főleg hallgatni kell őt sokat. (Elárulom, nekem az egyik legnagyobb kedvenc ázsiai zenészem, amúgy én erősen jrock-os vagyok).
Geekblog Ninja Assassin - előzetes 2009.07.23 21:51:00
A Geekz szerkesztőségének egy része fanatikus ninjarajongó (velem az élen!), szóval az alábbi trailer jó esetben orgazmus közeli állapotba hozza őket, rosszabb esetben konkrétan orgazmust is okoz. James McTeigue rendező és a Wachowski fivérek (vagy nővérek?) filmje persze már…..
harpo 2009.07.24 12:02:17
@Chavez:
ha van kínai gésa, akkor mé' ne lehetne koreai ninja is :)

egyébként Rain egy ázsiai (koreai-filippinói)megasztár pop énekes, ezért lett ő a főszereplő. Jóképű, jótestű, magas és még verekedni is jól megtanították.
A válság kapcsán mindenki marha okos, hogy a nyugdíjpénztárak hogyan, mi módon bénázták el, merészebb változatok szerint nyúlták le a Zemberek megtakarításait, és egyébként meg hogyan kellett volna, és hogyan kellene csinálni ezt az egész nyugdíj célú befektetéses sztorit.…..