Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János1956

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KKBK Házkutatás Ukrajnában? 2013.12.20 15:38:40
  Csütörtök reggel aztán megállt a nagy fekete autó Horváth úrnál, és házkutatás keretében a rendőrség begyűjtötte a bizonyítékait a saját, a NAV működését célzó feljelentésének ügyében, hiszen azok a bizonyítékok a NAV ellene beadott feljelentésének ügyében.…..
KKBK Hait(t)i(s) metódus(lesz) 2010.01.19 03:19:00
Hait(t)i(s) metódus(lesz) Hogyan dolgoznak Bilderbergerék Haitiban. Elképzelhetö-e hasonló Magyarországon? Egy aktuális esemény kapcsán ragadtam klaviatúrát mert valami nem ment egyszerüen a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy egy és ugyanazon szigeten egyszerre létezhet egy…..
KKBK Győr 2010.06.02 01:28:00
Egy fiatal társaság indok nélkül hátba rúgott egy 84 éves férfi Győr belvárosában     az ilyeneket fel kéne kötni..
János1956 2010.06.02 10:38:56
Golfpályáról beszélnek, de gigantikus lakópark- és plázaprojektet indítottak befektetők Pátyon. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyoljai készíttették.Update: A pátyi polgármester és a befektető…..
KKBK Ideológiák - röviden 2009.08.06 23:49:00
4:14 - el van írva: a "jobbközép" helyett: Közép - Centralizmus(ilyen ideológia szerintem nincs, mindenki áll valahol:"nyitottak mindenre", tehát valamire tőbbé-valamire kevésbé) én nem így definiálnám röviden a konzervet. Isten, Haza, Család, Nemzet.…..
János1956 2009.08.08 00:40:22
Persze lehet erröl igy is beszélgetni! Nem kellene azonban ha már mint egy skatulyarendszerben elhelyezett nézetekröl és anbiciókról beszélünk, elöbb általános érvényü definiciókkal eldönteni, hogy miröl van szó? Itt most én a videót akartam kritizálni! Semmi értelmét nem látom, hogy megvizsgáljuk mi történt a III. Reichban és az alapján azt mondjuk, hogy ezek a történések döntik el, hogy mit jelent a Nationalsozialismus vagy a Faschismus. Ekkor csak úgy mondhatnánk, hogy Német Nationalsozialismus 1933-tól 1945 ig. Ez egy fajta stilizálás aminek semmi vagy csak kevés értelme van. Milyen volt a Faschismus Chilében, Görögországban? Milyen az USA-ban vagy Izraelben? Ezelött 10 évvel vagy tíz év múlva.Nézzétek csak meg mi van németországban! A pártok egymással versengezve dicsöítik a neoliberalizmust, a pártoknak nincs kialakult elválasztható irányvonala. Csak azért mert már elege van az embereknek abból, hogy CDU meg SPD meg Zöldek kormányoztak, mit csinálnak az agyamosott németek? Arra kezdenek el szavazni akire még eddig kevesebben szavaztak a rég ismert pártok közül! Ès az nem más mindt az FDP. Az az FDP amelyik még neoliberalisabbá akarja tenni a politikát és az államot mint intézményt a legszivesebben a holdra löné. Szerintem semmi jelentösége nincs már ennek a besorolásnak. Jobboldal, baloldal, radikal, extrém, ezek már csak az agymosásnak hagyományos instrumentjei. Szerintem az, hogy nemzeti az jó! Az, hogy szociál az is jó! Ezek szerint akkor nekem azt kell tennem amit a III. Reichban tettek.? Akkor én most faschiszta vagyok? Felejtsük már el ezt a zionistisch instrumentalizált hülyeséget!
KKBK Gróf Esterházy Péter 2010.11.10 19:25:00
1991. szeptember 9. hétfő Este bejött hozzám a fehérházba Kiss Irén (írónő, Filó Kati barátnője) és letett az asztalomra egy csomó újságcikket. Különböző magyargyalázó írásokat gyűjtött egy csokorba. Ajánlotta, hogy csináljunk valami bíróság-félét ezeknek a…..
János1956 2009.07.12 23:12:13
Hát én csak behelyettesitettem a magyart egy másik szóval, hogy vajon mi lesz belöle? Müvész vagyok és ez most egy akciós müalkotás! Ugye a müvészi szabadság rám is vonatkozik. Gondolom ha egy frissen vágott disznónak a tetemével fel lehet egy katholikus templom oltárát díszíteni; ha be lehet egy színházi darabot mutatni ahol Jézus es a tanítványok egy homoszexuális csapatocska; ha Mohamedröl szabad karikatúrázni; ha a színpadon csak Jézus, Mohamed és Buddha levágott feje játsza el szerepét és Mózes valahogy el lett felejtve, akkor ezt én mint müvész szintén megengedhetem magamnak.

- A zsidó géniusznak két archetípusa van. A bartók és a puskás. A bartók sovány, a puskás kövér.
- A zsidód élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a zsidókkal? Was für ein zsidó?
- A csokorba kötött zsidót szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
- Nehogy megrohadjon a zsidó. Az összement zsidót a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk...
- A zsidó emlõs. Egy zsidó nem csinál nyarat.
- A zsidó a sötét, ahová Európa ugrik.
- A zsidó az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
- Ki tartson zsidót? Kezdõ zsidóbarát inkább kanzsidót tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta zsidót beszerezni, mint valami bizonytalan származású zsidót.
- Öreg zsidót ne vegyünk! A zsidót következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó zsidó, illetve keményen, határozottan: pfuj, zsidó, helyedre!
- A sárgazsidó... a tágasság érzetét kelti. A narancszsidó....mámoros. A vörösmagyar....meleg. A józsidóember.... az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegõt minden zsidó igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
- A zsidó a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
- Olcsó zsidónak híg a leve!