Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mecseki tigris (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Burka 2010.04.30 07:00:00
A belga parlament tegnap elfogadta az egész arcot és testet takaró muzulmán női viseletet betiltó törvényt. A tiltás minden közterületen érvényes, a probléma pedig éppen az, mint a holokauszttagadást tiltó törvénnyel.A burka viselése sok nő számára megalázó lehet. Ilyesmire…..
A programot olvasva, a Jobbik annyira fasisztoid párt, hogy talán maga Mussolini mester is elismerően csettintene. Az a határozott meggyőződés, amellyel a világot rendbe akarják tenni, talán csak a fasisztákra jellemző. Ne essünk bele abba a klasszikus hibába, hogy összetévesztjük a…..
Már napok óta folyik az MSZP-SZDSZ-MDF részéről a lejárató kampány az LMP ellen. Ebben persze a Jobbik is kitűnő szövetségese a kimúló polippártoknak.Annál mókásabb húzása persze egyetlen polipnak sem lehetett volna, mint hogy saját maga nyákját kenje az ellenfelére…..
Orbán Viktor a VOSZ rendezvényén kijelentette, hogy egyenes ági öröklésnél, „az államnak nincs keresnivalója, nemcsak a vállalkozás, hanem senki esetében”. Ezt Demján Sándor és más megjelent milliárdosok nyilván örömmel hallgatták, de mennyire jó mindez a…..
mecseki tigris (törölt) 2010.03.09 23:07:15
@smartdrive:
Épp elég nagy megrázkóttatás egy családnak a halál és a temetés, és az sem kis pénz, borzalmas dolog még megadóztatni is a gyászolókat.
Minden nap egy újabb időutazás a múltba, kedves barátaim... "Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét - írja a Magyar Nemzet. A…..
"A legjobb dolgok azokkal történnek, akik várnak!! - nem tudtam, hogy egy férfi ilyet is képes mondani, amikor ott a lehetőség egy jó kis menetre!?” – következő alanyunk egy igen érdekes tapasztalattal gazdagodott, ugyanis kifogott egy olyan pasit, aki elhúzódik a…..
A Heti Válasz megbízásából a Nézőpont Intézet készítette ezt a közvélemény-kutatást. (A felmérés 2009. június 16. és 19. között készült, ezer fő megkérdezésével.) AZ EP-választás előtt ugye emlékszünk, nem volt olyan közvélemény-kutató, ami az MSZP-t 18%-nál…..
Magyarkodó blog Dél-Afrikáról 2009.01.30 11:05:00
Kissé rendhagyó témát választottunk mára, okkal. „Historia est magistra vitæ” (Cicero). Dél-Afrika valódi történetét mindannyiunknak ismernie kell, hogy nota bene, láthassuk mit művelhet egy gyönyörű országgal egy sátáni eszme, amely mint egy vírus Európát is megfertőzte, és már kezdenek megjelenni…..
mecseki tigris (törölt) 2009.06.22 08:48:32
Jó cikk, sok infóval szolgál és gondolkodásra ösztönöz.
Tény hogy afrikában a DAK nak volt a legerősebb gazdasága, hadserege és technikai fejlettsége és ezeket a fehérek termtették meg fehérek szervezték meg az államot, és a gazdaságot jelenleg is a fehérek működtetik. Mivel a fehérek eleve kisebbségben voltak az országban ezért szükséges volt kvázi diktatórikus rendszert bevezetni hogy uralmon maradhassanak. Ugyanakkor az apartheid tényleg rossz volt a feketék számára, illetve a nemzetközi elszigetelődés miatt egyre hátrányosabbá vált az állam és a fehérek számára is. Ott szúrták el a fehérek hogy nem csak az apartheidet (tehát a faji megkülönböztetés rendszerét) törölték el hanem önként és dalolva átadták a teljes hatalmat a feketéknek, ami miatt elkezdett szétbomlani, hanyatlani az állam, óriásit csökkent a közbiztonság, a fehéreket faji alapon negatívan megkülönböztetik és megpróbálják őket a gazdaságból is kiszorítani.
A rémisztő hogy a mai világnak tetsző demokratikus módszerekkel az országot nem lehetett volna megmenteni, ami bizonyítja hogy nem minden helyzetben a demokrácia a megfelelő államforma.
Megoldás lett volna ha a 80 as évekbeli atomhatalom DAK egyszerűen kitelepítette volna a feketéket (kb 35 millió embert) az országból majd egy hosszú betonfallal szögesadróttal és aknazárakkal biztosította volna a hátarait északról.
A másik megoldás az lehetett volna hogy az apartheid faji törvényeit visszavonják viszont a szavazati jogot nem adják meg a feketéknek, esetleg a fehérektől is visszavonják és katonai diktatúrát vezetnek be, lehet így is élni (lásd pl: Izrael). Egy apartheid mentes egyszerű diktatúrával szemben valószínüleg sokkal toleránsabb lett volna a világ és így az elszigetelődés fokozatosan megszűnt volna.