Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnimA

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már jó régen nem írtam ide, és mint azt a cím is sugallja, talán az ügynöki gyakorlatból is kijöttem, mert a legutóbbi fogásaim mind-mind amolyan félfogások, vagyis csak a könyvek íróit sikerült levadásznom:- tegnap a Ferenc körúti M3 megállóban 20-as lány egy Harry…..
Tegnap este hazafelé a 14-es villamoson kit látnak szemeim? Kedves Szamárfül barátunk (alias Murci - vagy fordítva) 18 óra 30 perctől, a felszállástól kezdve elmélyülten olvasott egy bordó színű, kis alakú, kötött opust.Jól meghúztam magam, hogy ne vegyen észre, és jól…..
Ma reggel a metrón huszonéves, erősen kialvatlan, karikás szemű nő fekete bőrdzsekiben Martina Cole A szatír című rettenetes thrillerét olvasta merev arckifejezéssel. (A borító  nem volt a köteten.)Reggel nyolckor már úgy a felénél tartott - én a helyében az éjjel inkább…..
TagfelvételÜdvözlünk!Írj email-t bármely tagunknak, a poszt tetején a névre kattintva, csak hogy lássuk az email-címedet, ugyanis az kell a meghívó küldéséhez. A blog.hu meghívólevelében csak kattintani kell egyet a mellékelt linkre, és automatikusan kész a…..
Nani példáján mutatom meg, mennyit érnek murci ajánló szavai:(részlet a blogjából)Nem akarok visszakeresni, hogy mikor, de iszonyatosan megfogadtam a közelmúltban, hogy idén több kölcsönkönyvet nem fogadok el, még akkor sem, ha maga az Atyaúristen kínálja, mert annyi a…..
Elnéztem tegnap a népet: imád sorban állni a Múz.Éccakáján. Mintha csak azért vetné rá magát a kiállításokra, hogy feloldozást kérjen, amiért év közben soha be nem teszi a koszos lábát ilyen helyekre... (Vagy csak civilizálódunk? Mert morgás nélkül, lelkesen állták…..