Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robottaekwonV

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Úgy tűik, hogy a notórius Borgia család nevével manapság nem létezik olyan, amit ne lehetne sikeresen eladni a piacon. A téma reneszánszát szokatlan módon egy videojáték-sorozat, az Assassin’s Creed hozta el, a franchise átütő sikere óta pedig…..
       Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Évek óta nem követem különösebb figyelemmel az Oscar és a Golden Globes díjkiosztói körüli eseményeket, csupán a jelölt és a nyertes filmek listáját szoktam átnézni. Vesztemre idén is belekukkantottam az egyik…..
robottaekwonV 8 percnyi My way 2011.12.16 21:59:00
A napokban kikerült a My Way hivatalos oldalára egy 8 perces ízelítő, ami a mozis előzetesnél egy kicsit bővebb rálátást enged az alkotás méreteire. Nem akármilyen produkció ez, 30 millió dolláros költségvetésével hivatalosan is a legdrágább dél-koreai filmnek számít. A…..
      A burleszk hálás műfaj nézőnek és készítőnek egyaránt. Talán napjainkban már nincsen akkora sikere, mint az egytekercses filmek korában volt, de mindmáig megtalálja a maga közönségét. A kritikusok Jacques Tati-t tartják a zsáner utolsó nagy…..
robottaekwonV Bestseller kritika 2010.09.01 03:12:00
..
        Az ezredfordulóra egyértelművé vált, hogy az indiai filmek csak a lehető legkorszerűbb szórakoztatási formák bevetésével tudják megtartani a közönségüket. Ennek nyomán Bollywoodban is megjelentek a világszinten is fejlettnek tekinthető optikák,…..
Csupa jól hírrel szolgálhatok: májusban indul az általam szervezett koreai filmklub az Örökmozgóban, illetőleg ugyanebben a hónapban veszi kezdetét a harmadik koreai filmhét az Uránia moziban. Lássuk sorjában. Az Örökmozgós (Erzsébet körút 39., a Király és a Wesselényi utca…..
robottaekwonV 2010.04.22 01:08:34
Emelem kalapom a Kofic (Korean Film Council vagyis Koreai Filmtanács) előtt, ismét egy rendkívül színvonalas kiadvánnyal jelentkeztek: a Korean Cinema Today a dél-koreai film idei első negyedéves teljesítményét elemzi hírek, tanulmányok és kritikák formájában. A fenti linkre…..