Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricamaca

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban szó volt a női pucér test szépségeiről, és úgy gondoltam, hogy ne csak a férfiak nézelődjenek, hanem Mi, Nők is :) Következzen tehát egy lenyűgöző gyűjtemény, amely megmutatja és kiemeli az emberi test hihetetlen erejét, fizikumát és formálódási készségét. Inspirálnak és edzésre…..
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
Demcsák Zsuzsa kilenc évi meló után hagyta ott a TV2-t nemrég, (itt meg is írtuk, hogy miért) és nagyon úgy nézett ki, hogy nem is fog a médiával foglalkozni, hanem más pályára lép. De akit a képernyő szele egyszer megcsapott ugye, azt nehezen ereszti, ennek megfelelően várható volt, hogy megkeresik…..
Míg 2005-ben Magyarországon 30 615 főre volt tehető a rosszindulatú daganatos megbetegedés által okozott halálozások száma, addigra ez az szám 2015-ben már jóval 32 ezer felé emelkedett- Az elmúlt évek csúcspontja 2012-ben volt, akkor 33 ezer felett volt a halálozások száma.  ..
Gombóc mondja Vihar a Biliben 2017.05.25 08:00:00
2 éve egy nagy vihar után írtam meg az első posztot a blogra, de még mindig ugyanott tartunk, sőt, ha lehet mondani, egyre inkább ugyanott tartunk, mint akkor. Miközben a Fővárosi Önkormányzat odáig van önmagával, bizonyos emberek világvárosként emlegetik a fővárost, s tudomást…..
38 évesen elhunyt Selmeczi Borbála, aki éveken át vezette Duna TV Dunáról fúj a szél című műsorát. Selmeczi György lánya a Kolozsvári Magyar Opera munkatársaként tanított a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 2009-ben a Hárman Erdélyben című dokumentumfilmet szerkesztette, a Zenei Műhely című…..
Emmanuel Macron francia elnökké választása a sok politikai elemzés mellett felhozott egy érdekes témát is, méghozzá a párkapcsolati korkülönbségekét. Főleg azért, mert ő és felesége esetében a hölgy jóval idősebb – egyébként éppen annyival, mint Donald és Melania…..
Meglehetősen nehéz helyzetben van a TV2-nél Hajós András, aki több díjat is nyert a Dalfutár című műsorával, ami a Super TV2-n futott, közben pedig erősen kritizálta a csatorna híradóját, illetve több kormányellenes tüntetésen is felbukkant. Az ezzel kapcsolatos aggodalmairól és meglátásairól beszél…..
Az M1 komolyzenei tehetségkutató rövidesen induló harmadik évadában már hiába keresnék a nézők a zsűriben Szenthelyi Miklóst. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas hegedűművészt a Bors szerint indoklás nélkül rúgták ki, a köztévé azonban a lap kérdésére az alábbiakkal magyarázta a döntést: "A…..
Ha majd valaki egyszer rájön, hogy lehet egy díjkiosztó gálaműsor egyszerre érdekes, feszes, vicces és rövid, aranyba fogják önteni a kezét. Mondom ezt úgy, hogy tegnap este a Vigadóban mindössze 12 kategóriában díjaztuk a televíziós produkciókat, ami ugye eltörpül egy Emmy-gála mellett. Mindegy,…..
Emlékszem, olyan 2000 környékén coming-outolt Kozma Ricsi barátom, első zenekarom kiváló dobosa, hogy mostanában már kicsit fárasztja a metál, és inkább az utolsó George Michaelt hallgatja, ami, higyjem el, baromi jó. Természetesen nem hittem el, hiszen egy húszéves metálgitárosnak senki ne mondja…..
Néhány napja leltem néhány képre Chris Niedenthal fotós gyűjteményében, aki a nyolcvanas évek jellegzetes kelet-európai mindennapjait is megörökítette. Rengeteg fényképet találhatunk tőle Lengyelországról, de van nála Csehszlovákia, Szovjetunió, Románia, és szerencsére Magyarország is. Ma ezt hoztam…..
ricamaca 2016.12.23 07:52:24
@bestpixel: Hát az a kép kissé kilóg a sorból, olyan mintha 10-20 évvel korábban készült volna...
ricamaca 2016.12.23 07:54:27
@ricamaca: javítom, mivel Zsigulik vanak a háttérben, inkább a hetvenes évek fillingje...
Októberben hat olyan nap is volt, amikor felcsúti kisvasútnak konkrétan egyetlen utasa sem volt...
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
Elég gáz, ha egy ország – jelesül kis hazánk – Nemzeti Bankjának első embere, mindannyiunk – lévén, mi vagyunk a "köz" – szolgája, gondol egyet, és hülyének tetteti magát.  Ennél már csak az drámaibb, ha minket, a „főnökeit” tekinti ostobának, ahogy azt Matolcsy György a parlamenti meghallgatására…..
A boltokban annyi féle Túró Rudi hasonmás kapható, hogy kíváncsiak lettünk: tényleg a Pöttyös-e a legfinomabb és mennyire gagyik az olcsó Rudik. Érdemes-e a drágábbat venni? Ezért megvásároltuk a környéken kapható összes fajta túró készítményt és nekiláttunk kóstolni. Tesztalanyok: 2 felnőtt és 3…..
ricamaca 2016.12.11 17:22:30
@whatisevenworse: Ez így csak félig igaz, mert ugyanott készül, de az összetétele más. A sajátmárkások árban is (39.-) de minőségben is alatta maradnak a Pötyöshöz képest. A Sparos S Budget, a Pennys Sissy és az Aldis Milfina teljesen ugyanaz, árban, mnőségben, gyártósorban is :))
Nemrég jártam a Balatonnál és sokat gondolkoztam erről. Inspiráló volt a szocializmusból itt maradt környezet. Főleg az igényes nyaralóépületek. Valahogy nekem a kommunizmus= sárga drótüveg. (A zöld már nem annyira)   Mindjárt leírom, hogy szerintem mi a jövő, de van egy nagyon fontos állításom…..
A comment:com történetének egyik legnagyobb gyűlölethullámot kiváltó posztja ez volt itt (nem rekorder, a VV6 indulásáról írt poszt után a fél ország akarta felakasztani a szereplőket a töküknél fogva, és ennek megfelelően kommenteltek is bőszen, itt), aminek azt a címet adtam, hogy Mitől jó a…..
ricamaca 2016.08.23 08:34:01
Rákay Philip idén is megrendezi a Magyarország, szeretlek-napot a köztévén, ami tavaly egymilliárd forintba fájt, és senki nem látta, mert ki az isten akarna egy napon át pántlikás, turulmadaras, csujogatós magyarkodást nézni, ugye. A tavalyi hétvége (idén már csak egynapos lesz…..
Nem szeretem a rezsicsökkentést. Egyáltalán nem politikai, hanem egyszerűen környezettudatos megfontolásból. Az energiaárak csökkentése - tekintet nélkül a méltányosságra - nem éppen a takarékosságra ösztönöz, energiát pazarolni meg csúnya dolog. Ehhez képest a BKK…..
Kis piac vagyunk, oké, tudjuk, de az  azért kicsit fura, hogy az X-Faktor döntőjében Csobot Adélon látott ruha a The Voice egyik versenyzőjén is ott figyel, hát ennyire nincs egy rongy sem a sztájlisztok saját szekrényében? Vagy van egy központi jelmezraktár, tessél adni egy…..
ricamaca 2012.12.21 14:29:25
@Aurian: akkor most válassz te is egy pirossal áthúzott avatart, mert megérdemled.
Miért van mindenki kibukva azon, ha egy állami vállalat pont úgy működik, mint maga az állam? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
ricamaca 2012.06.25 15:00:38
@AntiTrans: na de 10 órát tart azoknak akiknek ebben rutinjuk van?
És mi van akkor ha ne adj'isten ezzel egyidőben máshol is felborul egy kamion vagy tűz üt ki?