Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foli

34 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tesztblog Lipsum 2011.08.10 13:43:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pulvinar diam id dui laoreet convallis. Aliquam id ante id erat elementum suscipit condimentum quis sem. Nulla a lacus ac quam gravida commodo id sed velit. Quisque et felis vitae metus semper vulputate ut tincidunt tortor. Maecenas vitae…..
Stickman Warfare Blog Stickman 2.1 2011.06.22 11:37:00
A mai napon megjelent a 2.1-es verzió, ebben a cikkben összefoglalom, hogy mi is változott. Először is, Alex újraírta az egész szervernek a kódját. Ebből nem látszik semmi, viszont azt ígéri, hogy sokkal kevesebb lesz a lagg, és a kapcsolódási probléma. És másik szervergép is…..
Életemben nem ettem még korábban Margeritha pizzát, mert úgy voltam vele, hogy ha már eszem pizzát, akkor azon legyen is valami extra, ne fapadosan egyem. Múltkor azonban megkívántam egyet a hűtőpultból és Dr Oetkereset már nem veszek (rohadt vékony és aránytalanul drága is)…..
Látva a virágárusoknál a sok giccses plüsszart, csak most döbbentem rá, hogy itt a május és itt az érettségi. Ilyenkor mindig hálát adok, hogy ezen már szerencsére túl vagyok, mert bizony nem kívánom vissza azokat a hónapokat.Gyakorlatilag azt kell mondjam, úgy…..
FONTOS: Ahhoz, hogy majd az új honlapon be tudj lépni a felhasználóddal, most át kell regisztrálni, amit itt tehetsz meg. Ez azért kell, mert az új honlap (és aztán a játék is) már más karakterkódolást fog használni, mint eddig, tehát nem lehetne egyszerűen csak átvinni a…..
Stickman Warfare Blog Az új oldal 2011.03.12 12:04:00
Már elég rég adtunk hírt az oldal fejlesztéséről, úgyhogy most össze is foglalom itt a dolgokat.Szóval, mint azt tudjátok, két hónapja elhatároztuk, hogy újraírjuk az egészet. Pontosabban Bolint megkért engem és klénit erre. Már tavaly felmerült az ötlet, hogy ezt meg kéne…..
Mint láthattátok, az oldal napok óta nem elérhető. Ennek az az oka, hogy a KlánBázis belassította a szervert, és az Archi-hosttól ránk szóltak.A probléma kernel-szintű, tehát mind a stickman.hu-t, mind a KlánBázist elég nagy munka lesz javítani. Bolint már összedobott egy…..
Foli 2011.01.25 17:13:17
Foli 2011.03.12 09:00:47
@maning xxl: Ahogy említették már, kedv, és egyéb dolgok. Alex, kléni, és én is hobbiból csináljuk, nem kényszerből. Azért, hogy gyakoroljunk, mert érdekel a dolog, és hogy valami jót, igényeset alkossunk. Én csak hétvégén dolgozok a honlapon, mert akkor van időm, és kedvem. Ez van.
Azt viszont beismerem, hogy nincs nagyon tájékoztatás. Ez egyrészt azért van, mert a játékot mégis Alex csinálja, tehát neki kéne szólnia a dolgokról, de nincs is ezzel baj, mert mint említette Mark, ez egy ingyenes játék, hobbiból csinálja. Másrészt meg lusták vagyunk a honlapról írni (megint a kedv, és az idő), de akkor most a hétvégén írok ide egy postot, hogy mi a helyzet, és képeket is mutatok.
Facebookra, és fórumra már kiraktam egy pár napja, de ide is kirakom, hogy mindenki megnézze. Van ez a Threewords.me nevű oldal, ahol dolgokat lehet jellemezni három szóban. Csináltam a Stickmannek is egy ilyen oldalt, úgyhogy arra kérlek titeket, írjatok három szót, ami eszetekbe jut…..
Stickman Warfare Blog Mobilsablon 2010.12.29 14:02:00
A blog.hu a mai napon élesíti a blogjainak a mobilos verzióját. Gondoltam megnézem, hogyan néz ki ez a blog:Az admin pultban van egyébként egy Mobilsablon menüpont, de egyelőre nem működik (remélem majd ott meg tudom oldani a favicon problémát, mert most a blog.hu-s gyárit…..
Egy multiplayer FPS két csapattal, összesen nyolc fegyverrel.Játssz te is a medálokért, vezess klánt, vagy urald a toplistát! A háttértörténetValamikor, réges-rég volt egy sziget. Békés pálcikaemberkék éltek rajta, mindenük megvolt, semmi okuk nem volt a boldogtalanságra.…..
Ma, november 13-án lett megtartva a 3. Stickman találkozó Miskolcon. Eredetileg 13 főt vártunk, de végül csak hatan jöttek el: 8th4, Bennnii, Bilux, Miki (Bilux haverja, ő nem játszik), Hector és Womi.A Hősök terén volt a gyülekező délután 3 órakor, innen mentünk át a…..
Browser Games Testing Blog Start 2010.11.05 17:24:44
 Sziasztok! Ezen a blogon böngészős játékokat fogok bemutatni. Pontozni nem fogom, nem az a célom, hogy megmondjam, melyik játék a jó és melyik a rossz, csak szimplán bemutatom és kész. Lassan meg is írom az első bemutatót a Klánháborúról..
Eddig a Facebaker oldalán követhettük, hogy mely magyar médiatermékek, brandek, és általában: Facebook-oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében.Az ImageFactory csinált egy ugyanilyen listázást, Facebooker címen. Ezen az oldalon a top 40 magyar Facebook-oldalt követhetjük,…..
www.milyennapvanma.hu - Ha nem tudnád milyen nap van milyennap.wamma.hu - Ugyanaz, mint az előző, de ez az időt is mutatja www.semmi.hu - Tényleg semmi, még a forrás is üres typ.wamma.hu - Copy-paste ellenőrzéshez mavsztrajk-e.wamma.hu - Vonattal való utazás előtt tanácsos megnézni…..
Foli 2010.11.04 14:55:26
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Foli 2010.10.27 09:40:35
Nem teljesen tiszta nekem, hogy az általam nem igazán ismert Hyperakt ügynökség megrendelésre vagy önszorgalomból, proaktívan készítette-e az Adobenak ezt a Photoshopot népszerűsítő filmecskét, de a végeredmény szempontjából tulajdonképpen mindegy is. A lényeg, hogy tele van…..
Stickman Warfare Blog Konvertálás 2010.10.23 15:52:28
Írtam egy cikket a blogomra a konvertálásról, ha esetleg valakinek gondja lenne vele:Épület berakása a Stickmanbe - Oli blogja(Amúgy akinek tetszik a blogom, nézegesse gyakran :) )..
Megint egy több képből álló poszt, ahol feltűnik minden; asztal, böngésző, intézőablak, videólejátszás... csak győzzük nézegetni ezeket a megoldásokat, amelyekről szívesen tájékoztat minket a beküldő, aki már szerepelt korábban a blogon több mint egy éve…..
 Ezzel a cikkel már elég rég óta tartoztam, azt hittem, hogy már kiraktam ide is, de elfelejtettem. A cikk az idei első StickMagazin számban volt, de azóta nem változott semmit a dolog, ugyan úgy kell csinálni mindent. Először is, én Wings3D-vel modellezek (amiről sadypisten…..
 Stukker csinált még pár hete egy interjút Banánnal a BSC-vel kapcsolatban, olvassátok: - Stukker: Szia, Banán! Bemutatkoznál az olvasóknak pár szóval?- Banán: Szia! Persze. Nézzük csak, Farkas Zoltánnak hívnak immáron mint egy 15 éve. Tolnán lakom, és egy 2-3 éve…..
Stickman Warfare Blog Testvérblog 2010.07.29 19:28:38
Kitti (Trinity) blogját lehet, hogy már többen is ismerik a stickesek közül, de aki még nem, vessen rá egy pillantást. Azt, hogy miről írj, nehéz körvonalazni, úgy általában mindenről :)http://kittie00.blogol.hu/..
 Folytatódik HelloTibi Sticktool nevű programjának a leírása, ha lemaradtál volna az első részről, kattints ide! A második kis funkció, amit tud, az a Serverstats. Ilyen van a játék mellé is, ami a tálca jobb oldalán kiírja, hogy éppen hányan vannak fent a szerveren, de ez…..
Aki gyakrabban nézi a fórumot, az már észrevehette, hogy pár napja megjelent egy új fórumrész is: Grafika.Egyelőre főleg 2D grafikáról lesz szó, a 3D grafikában elég kevesen jártasak. Viszont az új fórumrész beindítása miatt, és azért, hogy alkossatok minél többet, egy…..
Az utóbbi időben elég sokan panaszkodnak, hogy az Opera sok memóriát eszik a többi böngészőhöz képest. Ha csak a számokat nézzük, ez igaz is, viszont a hátterét és a miértjét sem árt figyelembe venni, hogy pontosan megértsük miért van erre szükség. Hasonlatként rögtön…..