Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DR.version

0 bejegyzést írt és 1068 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten már második alkalommal halasztják el a Lázár János által egyéni képviselői indítványként beterjesztett, „A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről" című törvényjavaslat zárószavazását.…..
DR.version 2012.02.21 11:02:49
@Mészáros Laci: ugy latszik te probaltad , es nem jott be :D

egyebkent leszoktam a cigarettarol, ezt a kormanyt en nem tomom penzzel
Ritka masszázskalandomat osztom meg a nagyérdeművel, aminek azt a címet adhatnám, hogy Huszonegy másodperc a kéjbarlangban. Azért ritka, mert nem sokszor fordult elő, hogy bejelentkeztem és elmentem egy szalonba, aztán nem maradtam ott. Jártam egy lányhoz a Belvárosba. Panaszkodott, hogy amikor…..
Elindult a Spartacus második évada, és sajnos a készítők pontosan ugyanazokat a hibákat követik el, amiket már az első évad első néhány részében is fel lehetett róni nekik: iszonyú öncélúan véres a sorozat, a lassított felvételben kiömlő belek, agyvelődarabok és a kis…..
A Csillag születik és a Megasztár új szériája miatt annyira telítődik a piac, hogy a zenepiacon hamarosan tehetségeket kell kivégezni, nyilatkozta egy magát megnevezni nem akaró zsűritag. „Már a helyi italboltoknak is van saját megasztárosa vagy X-Faktorosa, lassan már minden…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
A rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumerángban a teknőcök agyonverésével viccelődtek, illetve arról beszéltek, milyen állatok pusztulhatnak még ki, írja a Blikk.A Bumeráng csapata a február 7-i adásban azért kezdett el a teknősök…..
Keze ügyében a több mint 5 colos Galaxy Note és a legújabb Tab. 3D tévé és internetező hűtőgép: sokunk számára irigylésre méltó helyzetben van, hisz a mindig legújabb kütyük között dolgozhat. Az ad:renalin Kováts Botonddal, a Samsung Electronics Magyar ZRt. marketing…..
 Általában hajlamos vagyok úgy gondolni, hogy a problémák (igen, minden egyes probléma) megoldhatóak azzal, hogy az ember beszív (a szó füves és alkoholista értelmében egyaránt). Nem azért, mert akkor effektíve tényleg megoldódnak a dolgok, nem, ahhoz sajnos tenni is kell…..
Nesze!szer Asszisztáltunk volna... 2012.01.27 17:38:00
  Az előttünk álló napok igen hidegnek ígérkeznek. Nem örülünk ennek, bár tudjuk mi azt, a télnek ez a dolga. Szívesen asszisztáltunk volna a Victoria's Secret tegnapi fotózásán. Adriana Limát St. Bart's-on fényképezték a következő fürdőruha katalógushoz.…..
DR.version 2012.01.28 12:29:41
csox A pitvarba! 2012.01.25 00:42:00
Közhely, hogy a csokoládé jó a szívinfarktus ellen, s régóta a roboráló étrend része. Persze nem mindegy, hogy mennyi csoki és milyen. A 97%-os kakaótartalmú Rózsavölgyi étcsokoládéról például nehéz elképzelni, hogy valaki egyből befalna belőle egy teljes táblával.…..
szerző:Fülöp Ádám, epulet-energetika.hu  Elege lett a törlesztőrészletekből, vidékre költözött és készített családjának egy igazi hobbit házat. Egy ilyen mesebeli házhoz még hitelt sem kell felvenni, olcsó, környezettudatos és megdöbbentően jó hangulatú. Így kezelte…..
Öröm látni, hogy minden napra jut egy újabb módszer a lakosság szénnészipolyozására. Meneküljön, akinek még bármi van a nevén!Látom, hogy mindenhonnan pénzt próbál szerezni az állam a lakosságtól (most a legújabb kísérlet a rendszámcsere akció), hol burkoltan, hol nem, de…..
Segítség! Elfogyott a pénzem! „De csóró lettem nincs kenyerem Elvesztettem a munkahelyem Jaj Istenem most mi lesz velem Hej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyek Felmegyek a hivatalba Rávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok…..
DR.version 2012.01.25 16:19:45
@csepke: azert eri meg kenyeret sutni mert akkor tudod mi van benne
Emlékeztek az Andrássy Palace Gardensre? A Kodály köröndön álló ikerpalotákról van szó, amelyekben luxuslakásokat árultak nem is olyan rég. 2009-ben ebben voltak az ingatlan.com adatbázisában a legdrágább budapesti lakásai: 449 millióért kínálták a legmenőbbeket. A…..
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
Tisztelt Szerkesztő!     43 éves, 42%-osan egészségkárosodott, egyedülálló nő vagyok. Eredeti szakmám szerint tanítónő, de mivel elvesztettem a bal oldali hallásomat, a jobb oldalon pedig mintegy 60%-os beszédértés csökkenést diagnosztizáltak, eredeti munkakörömet…..
Százezer ember nagyon sok ám. (A kétmillió ennél alig kevesebb.) Százezer embert kivinni az utcára - ehhez vagy nagyon erős szervezettség kell, vagy olyan tömeges, elemi erejű felháborodás, amelynél az elkötelezettség határozott aktivitásara sarkall még akkor is, ha szombat…..
Nem, továbbra sem fogok nagyon hírekről véleményt írni, node most mégis.   Az alábbi cikk szerint mostantól a diplomásoknak Magyarországon kell dolgozniuk a képzési idő kétszereséig, a végzés utáni 20 évben bármikor.   A cél elvileg az, hogy itthon tartsuk a…..
DR.version 2012.01.20 23:24:27
@ritmikus csimpifon: nemetorszag, anglia amerika az informatika fo teruletei ,ha megvan a nyelvtudasod es szakmailag sem vagy rossz, akkor siman talalsz jol fizeto munkat
DR.version 2012.01.21 01:35:17
@Zigomer Trubahin: 45 -55 ezer font az atlag egy c++ programozonak , egy kicsit gyengul meg a forint meglesz a 2 millio havonta

www.technojobs.co.uk/
Túl nagy farkam van, és a mi esetünkben ez sok kellemetlenséget okoz. Csak bizonyos pózban, nagyon óvatosan megy a szex, de így is van amikor fájdalmat okozok neki.Sziasztok, Tamás vagyok. Ez a történetem: A feleségemmel tíz éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, egyetértünk…..
DR.version 2012.01.20 20:59:37
  Szerződéskötésre kötelezné Hoffmann Rózsa a részben vagy egészben az állam által finanszírozott képzésre felvételt nyert hallgatókat. A felsőoktatásban ingyenesen tanuló diákok az aláírással abba egyeznének bele, hogy tanulmányaik befejezte után húsz éven…..
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
DR.version 2012.01.20 16:23:56
IDDQD Paul, a leghülyébb pr-os 2012.01.19 18:39:00
(Üdvözöljétek, alkalmi vendégszerzőnket, druszámat, W-t, akit több játéklapnak is írt/ír, ráadásul David Hasselhoff-rajongó, már csak ezért is szívesen látjuk itt.)Mindenkinek van legalább egy horrortörténete egy trollról, aki keresztbe tett neki a hivatalban, eladója, aki a…..
Az Európai Parlament plénumában a frontok szinte változatlanok. A Néppárt képviselői a három órás vitában továbbra is védték Orbán Viktor kurzusát és a Fidesz kottájából énekelve kettős mércével vádolták a baloldali frakciókat. Utóbbiak élesen visszautasították a…..
DR.version 2012.01.18 20:52:50
 A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy disszidál - Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére. Mióta „publikáltam” a hazatéréses ötletemet – „online és offline” egyaránt – több…..
Matolcsy sértődött válasza Járai mondataira van olyan szürreális, mint a FIDESZ múltkori reakciója az amerikai nagykövet interjújára. Úgy látszik a kormányzati teher egyre jobban összeroppantja őket, vagy nem tudom, mi lehet velük. Az ember csak olvassa a kormany.hu-n a nemzet…..
DR.version 2012.01.18 00:47:35