Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slip_21

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másnéven A havernőd idegesítő pasija - reagálva a legutóbbi olvasói levélre, vagyis a nemek ádáz harcának margójára. A beküldő bloggerína, HRita jellemzését átolvasva tényleg csak remélni tudjuk, hogy az itt felvázolt férfifajtát egy személyben nem ismerte. Az előző…..
Ahogy arról már több ízben írtam, az afrikai kontinensen belül a Dél-Afrikai Köztársaságban követik el a napvilágra került nemi erőszakok egy rendkívül jelentős hányadát, de még világszinten is magas az ilyen bűncselekmények aránya itt. A legtöbbször nők ellen elkövetett…..
-Kedves nézőink, élőben jelentkezünk a Révkomáromi Nyári Lovagi Játékokról, ahol megpróbálunk észrevétlenül elvegyülni az ünneplő tömegben, és a helyieket az aktuális nyelvtörvény kapcsán pár szó erejéig mikrofonvégre kapni. Ahojte, môžeme hovoriť po maďarsky? -Áno,…..
Mai írásunkat Slip bocsátotta rendelkezésünkre, gyaníthatóan rendszeresen forog az említett körökben.Tehát:Miről ismerszik meg a modoroskodó medika/medikus?Ugyan első féléves, de már mindent jobban diagnosztizál a 20 éve praktizáló orvosnál.Ugyanezen orvos orra alá dörgöli…..
Slip_21 2009.06.15 17:50:17
@gurdianthebest: Maradjon az én titkom. :D

Tudmegg, csak úgy a szolidaritás szintjén...ugye a Sotés vagy az AotK-s csajod most ott áll fölötted? :D

Röviden még annyi hogy az állatorvosin semmi köze nincs az érdemjegyeknak a tudáshoz. A profok nagy része asztal-szék-padló módszerrel osztályoz.És Imike mindig átmegy mindenen de nem azért mert reggel BMW-vel jár be anatplenárisra...

összehasonlítani meg érdekes más tudomány ággakkal hiszen pl a vezetés tudomány és a stratégia is inkább művészet mint tudomány.

és minden tiszeletem azoké akik böcsülettel de arcoskodás nélkül normális hallgatói büszkeséggel végigcsinálják az orvosit.