Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghettobazaar

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A trap jött, látott és győzött Magyarországon. Vagy legalábbis villámgyorsan gyökeret vert, egy egész sor hazai producert ráállítva az irányzatra. A magyar trapisták közül az egyik favoritunk a Pigeonfox duó, akiktől kaptunk már egy mixet a nyáron, ám amikor hírét vettük,…..
A méltán világhírű (sic!) Ghetto Bazaar mixsorozat tizennégyes darabja ismét különleges: egyszerre befelé mutató és kitekintő. Befelé mutat, mert egy rokonlelkű hazai dj készítette, és kitekint, mivel nincs benne a szó szoros értelmében vett global bass - seggrázós zene…..
Alig pár hete, hogy lefejeltük az asztalt a magyar Pigeonfox trap-cuccától, a srácoktól máris újabb adag komolyságot kaptunk. Ráadásul, ez csak a miénk: damn son, exkluzív mix a Ghetto Bazaarnak. Tracklist és letöltés a hajtás után. A budapesti duó Locus EP-jét itt mutattuk…..
Ghetto Bazaar Mulassunk Sabóval! 2012.06.25 16:26:00
A tel-avivi SaBBo után a megtévesztésig hasonló nevű Los Angeles-i Sabo is becsapódik Budapestre, ezzel a global bass újabb veterán kulcsfigurájának örvendhetünk. Mert hogy június 27-én, szerda este a Mika Tivadarban vérbő és igazi - nem a varacskos fajta - moombahtonok és…..
Az Irie Maffiás Élő Marci és a Slap In The Bass után ismét a globáltánczene hazai fáklyavivőjét érte a megtiszteltetés kértük fel, hogy készítsen mixet nekünk. Ő pedig nem is lehetne más, mint a Neo-frontember Kőváry Péter, akinek angolosított vezetékneve egyre jobban cseng…..
Újra Ghetto Bazaar party time, és ezúttal is egy elkötelezett külföldi világtánczene-dj-vel közösen: március 2-án, pénteken este a holland Dagga Dagga krú egyharmadával együtt küldjük meg globálbasszusokkal az Akváriumot (ex-Gödör).A háromtagú Dagga Dagga Hágából relézi a…..
Nem akarjuk elkiabálni, de úgy tűnik, rövidebb (khm...) kényszerpihenő után idén nekilódulunk buli ügyben, hogy végre rendszeresen riszálhassátok ti, aktuál globáltánczenére pörgő budapestiek. Az mindenesetre fix, hogy február 18-án kerül sor 2012 első Ghetto Bazaarjára, a…..
Ghetto Bazaar Bazárbuli a Mikában 2011.09.03 11:54:00
Szeptember 3-án, tehát ma este újra a budapesti hipszterek egyik kedvenc helyén, a hangulatos Mika Tivadar Mulatóban rendezünk ingyenes globáltánczenei kirakodást. Mondanánk, hogy részünkről ezzel megnyitjuk az őszt, de nálunk örökké nyár van.Az este folyamán a déli félteke…..
Ghetto Bazaar Seggrázó élmények 2011.09.02 15:53:00
Kétség kívül öröm napról-napra elhozni nektek a világ túlsó felének aktuális tánczenéit, élvezzük is nagyon önként vállalt missziónkat, de lássuk be: ennek az egésznek a veleje a tánc, konkrétan a seggrázás, ahogy ezt pl. a Szigetes fellépésünkön is megtapasztaltuk.…..
Csak hogy itt a blogon is közszemlére tegyük, íme két rövid videó a Ghetto Bazaar soundsystem-felállásának bemutatkozásáról a Sziget fesztiválon, augusztus 14-én este. Minden elfogultság nélkül mondjuk (hahaha), hogy nagyon forrón sült el a dolog: MC Blend abszolút ráérzett a…..
Tavalyi hagyományteremtő jelenésünk után idén is kirakodjuk az áruinkat a Szigeten - méghozzá egy egész estén keresztül. A helyszín ezúttal is a Reggae Színpad & Világfalu, amely nevének mi a második felébe passzolunk bele. Ha efelől bárkinek lenne kétsége,…..
Augusztus 11-én, csütörtökön este a Corvintetőn a Ghetto Bazaar aktív közreműködésével ismét úgy nevezett Moombahton Special banzáj lesz. Azért úgy nevezett, mert nem csak moombahton szól egész este, hanem terítékre kerül cumbia, dirty dutch, mindenféle trópusi tánczenék,…..
Sosem volt még ennyire könnyű dolgunk mixünk felcímkézésével, mert a Fonetik által eheti bulijaink promózására rittyentett mix 100% moombahton. Divat ide vagy oda, ez a stílus, amely a legtöbb új dolgot hozta a felszínre az elmúlt fél-, egy évben, úgyhogy kaptok is belőle 28…..
Ghetto Bazaar Egy hét, két buli 2011.07.11 14:49:00
Csak egy rövid emlékeztető arról, hogy ezen a héten kétszer is belekeveredhettek a hamisítatlan Ghetto Bazaar-féle riszafiesztába.Előbb július 14-én fantasztikusan fess pólómodellünk, Fonetik forrósítja fel a Corvintetőt a csütörtöki Top Crews keretében, a legsütibb…..
Ghetto Bazaar Moombahton Soundclash 2011.07.08 15:08:00
Ahogy jósoltuk, a nagy moombahton robbanás idén nyáron megy végbe, viszont kapkodjuk a fejünket, olyan elsöprő lendülettel. Sőt, már nálunk is pedzegetik ezt a műfajt, ami végképp azt mutatja, hogy ez a zene villámgyorsan fertőz. Van tehát mit válogatni az ipari mennyiségben…..
A global bass univerzum egyik aktuális üstököse Neki Stranac, aki úgy fél éve szédítő tempóban halad előre, és közben szinte követhetetlen számban szórja a zenéket - elsősorban moombahton editeket. Ilyen kisujjból kirázási ráta mellett természetes lenne, hogy a mennyiség a…..
Íme néhány nyúlfarknyi videó a június 23-i Top Crews Moombahton Specialról (az elsőt "stábunk", a másik kettőt a Slap In The Bass csinálta). A jelek szerint Budapest szereti a moombahtont...
Ghetto Bazaar Moombahtop crews 2011.06.20 16:08:00
A mi felbújtásunkra, a Corvintető a szokásos csütörtöki Top Crews estjét június 23-án a moombahtonnak szenteli. A Ghetto Bazaar részéről Popbitch játszik majd primőr moombákat, meg egy kis moombahcore-t és digital cumbiát, az első számú magyar tropical bass formáció,…..
Bízunk benne, hogy egy hosszan tartó, bjútilul frendcsip veszi kezdetét november 25-én este a West-Balkán kistermében, ahol egy majdnem igazi ingyenes Funk Carioca buliba látogathattok el, a budapesti Brazil Kulturális Központ szervezésében, filmvetítéssel, táncoslányokkal és a…..
A 2008-as budapesti VJ Torna két brazil Tusa-győztese nem teketóriázott, és idén tavasszal Sao Paolóban (a magyar ötletgazda aktív részvételével) összeraktak egy komoly VJ-bajnokságot. A szakmai workshopokat itt is komoly megmérettetés követte, az utolsó két napon a tornán…..
Nyárzáró mixként az előző funky bashment lövés és az igazán veretősre sikerült Sziget felvétel után most megint Dél-Amerikáé a főszerep. Fonetik legfrissebb mixében a hagyományos cumbia és a már szinte standard nueva cumbia számok közé kezdetben csak egy-két moombahton…..
Egyikünk se nagy fesztivál fan, szóval nem lehet elfogultsággal vádolni minket, amikor azt állítjuk: a Szigetes Ghetto Bazaar buli meglehetősen masszívra sikeredett! Persze volt fluktuáció a színpad előtt, de a nagy színpadok lecsengése után táncolt párszáz ember, végül pedig…..
Idén nem múlik el a Sziget anélkül, hogy a Ghetto Bazaar ne mutatná be, milyen partit kanyarít "Budapest egyetlen transzglobál bulisorozata". "Világ-gettózene, vagy worldmusic 2.0 brazil baile funktól, angolai kudurón, dél-afrikai kwaitón, karibi reggaetonon át a…..
Március utolsó hétvégéjén, egymás után két este is felállítjuk Budapest egyetlen transzglobál-tánczenei kirakodóvásárát. Elsőször március 26-án, pénteken este az A38 "kistermét" (Motorbár) foglaljuk el, Ghetto Bazaar's Shakedown fedőnéven, a nagyteremben…..
2010. január 2-án, szombaton ötödik alkalommal nyit a Ghetto Bazaar – tudjátok, Budapest egyetlen, transzglobál partylelőhelye. Évadnyitónkon az Instant falait rengeti meg a világbasszus-zene, ami nem kis megterhelést jelent majd a helynek, hiszen a négynapos évzáró fesztivál…..