Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d.j

0 bejegyzést írt és 470 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország lelépett a színpadról, ezzel pedig elhalkultak a Dalfesztiválban kétkedő hangok is. Pontosabban azért időről időre még felbukkannak véletlenszerű oltások, így legutóbb a Will Ferrell és csapata által készített Netflixes film kapcsán. De miért szúrja sokak szemét ez a nagy múltú…..
d.j 2020.07.13 10:10:04
@MAXVAL bircaman közíró: A világ sokszínű. El kellene fogadnotok végre, hogy vannak melegek és vannak biszexek, meg keresztények és bigottok, meg butákkal és okosokkal. Ha csak a hozzád hasonló unalmas és önismétlő idiótákkal lenne tele a világ, akkor szerintem nagyon rövid idő alatt kihalna az emberiség.
Az éppen most 90 éves kiváló színész és rendező, Clint Eastwood (Isten éltesse még nagyon sokáig!) munkásságán végigtekintve rengeteg nívós és fantasztikus darabot láthatunk (pl Kémek a Sasfészekben, Piszkos Harry, Egy maréknyi dollárért, Szökés Alcatrazból, A jó a rossz és a csúf ... stb), de mind…..
Hangsúlyozni szeretném: ez az újabb milliárdos agymenés se nem konzultáció, se nem nemzeti. Mert nekem bizony teljesen más fogalmaim vannak a Nemzetről, vagy bármiről, amit így nevezünk, mint nekik. Nemzeti lehet egy érzelem, egy eszme, egy cselekedet, egy ember, de nem egy levél. Amikor meg…..
d.j 2020.02.28 11:25:13
@rallus: Pont az ilyen idiótáknak lett kitalálva és készült el ez a szar, mint amilyen te is vagy.
d.j 2020.02.28 11:31:29
@Lámlenge: Lehet csalni a népszavazással, a lehgetőség benne van, de ez a szartenger eleve csalás. Senki nem tudja mennyit küldtek vissza, senki nem tudja milyen válaszok érkeztek be csak egy belterjes fideszes agyhalott csapat, akiket meg irányítanak. Hát igen, akkor inkább a népszavazás.
"Nem magyar, full színes bőrű, látszik, hogy etnikumilag nem tartozik ide” — volt képes nyilatkozni egy a magyar parlamentben dolgozó szakértő hölgy, aki a kormánypárti #metoo vonatra is felkéredzkedett...
d.j 2019.12.16 07:38:50
@Cycmen: Te egy buta tahó vagy. Kocsis-Cake Olivió itt született és magyar te iditóta, nincs másik országa és magyarabb mint te és a hozzád hasonló faszfejek valaha lesznek.
  Mint azt a Tórában (Mózes öt könyve) olvassuk, Mózes a Szináj hegyi kinyilatkoztatásnál átvette Istentől azokat a kőtáblákat, melyekre a tízparancsolat, vagy egyes vélemények szerint az egész Tóra volt felírva. Miután azonban a Mózesre váró zsidó nép bűnbe esett amikor elkészítették az…..
d.j 2019.10.05 18:36:21
@MAXVAL bircaman közíró: Örülünk, hogy te mindenhez is értesz. Neked kényszered van, hogy mindenhol mindenbe beleütöd a szaros orrod?
A témát mindig is nagy érdeklődés övezte és napjainkban számtalan honlap, blog, szaklap szeret foglalkozni az emberiség históriájának nagy hadseregeivel. Kérdés azonban: mi alapján lehet kiválasztani a legjelentősebbeket? Ha végigtekintünk az emberi krónika elmúlt 5 ezer évén (az írásbeliség…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyok gyerekkorom óta, hogy a rendszeres húsfogyasztás része a mindennapjaimnak és számos pozitív emléket és érzést társítok húsételek fogyasztásához, legyen az a vasárnapi rántottcsirke, vagy bolognai spaghetti, hogy csak a leggyakrabban fogyasztottakról beszéljek.…..
d.j 2019.08.30 11:52:35
@dont be such a jew: Azt hittem, csak trollkodsz, de nem. Te tényleg egy idióta vagy. Az aki azt mondja, hogy a klímaváltozás a globális felmelegedés a "ződek" meg a firkászok agyszüleménye az idióta. Te egyáltalán tudod mit jelent az, hogy globális?
Általában a nyár uborkaszezon az iskolai témákat tekintve, most mégis két iskola körüli botrány is bejárta a médiát augusztusban. A szekszárdi Garay gimnázium egyik tanulóját a mai napig üldözi az intézmény igazgatójának bosszúja egy, az iskoláról készült viccesnek szánt videó miatt. A másik…..
d.j 2019.08.29 11:13:14
@Sir Galahad: Nem mondod komolyan, hogy egy ilyen videó miatt a családra kell uszítani többször is a gyámügyet, meg fel kell jelenteni a gyereket és évekig zaklatni őket? Aki ilyet tesz az tényleg olyan mint a videóban a Hitler. Elmebeteg.
  A sorozatról ITT írtam!   A cselekmény 10 évvel a sorozat utolsó epizódja után kezdődik, az 1800-as évek legvégén. Deadwood városában is történtek változások az elmúlt időszakban, nem is kevés. Mindenesetre, az ott élő emberek nem sokat változtak: továbbra is itt él a város nem hivatalos…..
A NER dupla hasznot húz a bevándorlásból...
d.j 2019.08.09 08:59:39
@atomic power 1986DucaDuca: Szerintem meg egyszerűen ennyi ebben az országban a tudatlan tanulatlan tahó, akik a fidesz szavazótáborának a gerincét adják. Akiket lehet riogatni a migrációval, homofóbiával, norvégokkal, az eu-val, Gyurcsánnyal, usa-val, Sorossal, libsikkel, civil szervezetekkel és a fene tudja még mivel. Az oktatás tervszerű lezüllesztése meg adja majd a következő ttt bázist. De még ez is kevés, mert a 2/3-hoz kell egy jelentősen átvariált választási törvény és a határon túliak ellenőrizhetetlen levélszavazása.
Az meg ugye csak egy vicc volt, hogy a kormány költségvetését az ellenzékiek számolják ki, de úgy bármit is az ellenzékiek csinálhatnak? A megoszlás amit írtál is egy marhaság. Persze ha a Mészáros Lölö- féle tahó álkeresztény férgeket is magasan kvalifikált fiatalnak tekintjük, akkor lehet igazad van.
Van egy egészen különleges város, ahol sikeresen nemet mondtak a multiknak, és a nagy közértláncok helyett inkább a helyi termelők szerveztek maguknak szupermarketet. És ráadásul milyen jót!..
Kedden megszavazta a parlament a Magyar Tudományos Akadémia átalakítását, amellyel új fejezetet nyit a tudományos életben. Volt mellette pró és kontra érv rengeteg, én is írtam róla, de öt villámkérdés, ami mindenkinek eszébe juthat 1. Miért kellett átalakítani az Akadémiát? Egyáltalán nem volt…..
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
d.j 2019.06.17 09:28:20
@exterminador: Milyen alpári humor volt ebben? Látszik, hogy nem láttál belőle egy részt sem, akkor nem írtál volna ekkora ökörséget.
A pártmédia váteszi képességekkel ruházta fel Orbánt, hívei szinte tévedhetetlennek, született vezetőnek állítják be őt. A valóság viszont az, hogy Felcsút Géniusza az utóbbi időben szinte mindig mellélő, a parlamenti választások óta gyakorlatilag egyetlen terve sem jött be.  Az A-terv - Európa…..
d.j 2019.05.25 15:34:42
@Kuglóf. Az: A választási törvénybe bele van kódolva a csalás. A kamupártokkal, a választási körzetek átszabásával, a határon túliak levélben szavazásával egyetemben. Az csalás, amikor a választáson egy párt nem ér el 50%-ot és 2/3-al kormányoz. A levélben érkező szavazatok 99%-a fideszre szavazott, ezzel lett meg a 2/3-ad, pont mint 4 évvel ezelőtt. Csalás ha a töredék szavazatokat nem a kis pártok kapják stb. stb.
Furcsa visszagondolni, de annak idején ez a sorozat még nem egy mainstream CGI móka volt, ahol minden egyes rész után lehetett menni fröcsögni az üzenőfalakra. Már akkor tömegeket mozgatott meg, de akkor még a mesteri történetszövés, a sokkoló fordulatok, a rengeteg erőszak és a…..
d.j 2019.05.20 12:46:55
@Piri és Barkas: Szerinted szemét, akár csak a hozzászólásod. Soha nem értettem, hogy mi a fasznak kell beleugatni egy olyan sorozat vagy film bejegyzéseihez, amelyet egyébként nem szeret az ember? Ha nem tetszik akkor írd azt, vagy inkább ne írj semmit.
Ócska, propaganda-hazugság volt a brüsszeli támadásról szóló hír - nem is ez meglepő ebben. Inkább az, hogy egy hetes tobzódás után maga a miniszterelnök leplezte le az átverést...
Mohács népe kicsiny piros-fehér-zöld zászlókat lengetve vonul a Duna partján, a kikötőhöz, ahol éppen a Paksról érkezett sugárzó anyagokat rakodják ki, hogy azokat az M60-as autópályán Pécs mellé, a bodai atomtemetőbe szállítsák. A több ezres lelkes tömeg, sugárzó arcok tengere, időnként Viktor,…..
d.j 2019.05.07 20:36:43
@ipartelep: Ha a migráció kerül szóba, akkor szokták az agyhalott fideszbérencek azt kérdezni, hogy te befogadnál egy migránscsaládot? Mindeközben minden értelmes ember tudja, hogy nem erről van szó. Na most te pont ezt csinálod csak fordítva. Hova rakják a fáradt fűtőelemeket ha nem oda Boda. Hát akkor most én is eljátszom az agyhalott fidesztálibot és azt mondom, hogy költözz oda és a mostani kényelmes sugárzásmentes lakásodat házadat add át valakinek, akinek nem tetszik, hogy az ő háza alá temetik a hulladékot. Na ugye, hogy nem fogod megtenni. Ha egy sima szemétégetőt építenétek a kerted végébe, a megkérdezésed nélkül, akkor ki lennél akadva. Jogosan. Milyen alapon várod el Boda és Pécs lakosságától, hogy a megkérdezésük és a kizárásukkal oda teszik, amit pedig nem akarnak? Milyen jogon tette ezt meg az állam velük? Egy demokráciában ilyenkor megvitatják, kártalanítják aki kéri stb. Nem kizárják őket. Ez a viselkedés az állam részéről az átkosban volt divat és most a fidesz regnálása alatt. Emlékszem, amikor Pécsen pár szaros virágért tüntettek a hegyen, most meg az egész várost veszélyeztetik és mindenki hallgasson? Hát a lófaszt már megbocsáss.
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
d.j 2019.03.15 11:52:04
@Extremitates: Sajnos nem. Ilyen sötétekből 5 perc alatt össze lehet szedni egy évadra valót Budapest utcáin. Vidéken még ennyi idő sem kell.
Gébics Angyalként mosolyog? 2019.02.20 23:45:47
De ne így legyen!  ..
d.j 2019.02.21 19:58:15
@Ballib vagyok mert rettegek: A Kiara olasz eredetű név, te sötét tahó.
A pénzügyek irtó fontosak, mégis sokszor olyan tájékozatlanul bolyongunk a területen, mint Varga István a Fidesz médiapolitikájában. Pedig nagyon is van vesztenivalónk, amitől csak az olvasás és a tájékozódás ment meg minket.  Témandító tesztkérdésünk:  Kedves Homár! Kíváncsi lennék a…..
d.j 2019.02.06 16:13:43
@nickM: Ez tetszik. Az egyéni vállalkozó nem vállalkozás. Hát mi? A nevében benne van, hogy vállalkozó, egyénileg. A bt, meg a kft. társas vállalkozási forma, ez meg egyéni vállalkozási forma.
Más. Ok, hogy feltétlen ekézni kell a szerencsétlent, de bassza meg, ilyen nincs, hogy tartozás esetén, amit egyébként a bank enged meg, a tulaj másik számlájáról emelik le a pénzt, ami ráadásul egy vállalkozás számlája. Úgy, hogy nem is értesítik erről. Az ilyen banktól azonnal menekülni kell, mert az ilyen bank más gazemberségre is képes.
Feltehetnénk találóskérdésnek, hogy mi ez a fenti képen, de inkább eláruljuk, hogy a guminyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) szenzora, és egyáltalán nem így kéne kinéznie. A pöcök tönkretételével vádolt cég tagadja, hogy náluk deformálódott volna el, ami persze simán lehet  igaz, de azért az eléggé…..
d.j 2019.01.17 08:18:18
@PITTA: Ez mostani teszt. Teljesen függetlenek csinálták. Nagyon durva.
www.youtube.com/watch?v=HQxbXV_7e-I