Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agrippina

448 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
loading... A 68 éves francia férfi Marcel Amphoux nagyon visszahúzódó életet élt. Nem akart sok pénzt költeni, nem volt nála bekötve a víz és áram sem volt. Egyszerű életmódjának köszönhetően nagyon sok pénzre tett szert az évek során és ezen felül az Alpokban volt egy darab…..
A színész nemrégiben adott hosszú interjút a GQ-nak, melyhez eléggé zavarbaejtő képek készültek róla, ebben beszélt arról is, hogy teljesen letette az alkoholt, amihez saját bevallása szerint is túl szoros kapcsolat fűzte. Brad Pitt most a War Machine premierén jelent meg egy túlméretezett…..
loading... Amiről eddig csak hallani lehetett, most láthatjuk végre. A Konyhafőnök című műsor megnyerése után Gáspár Bea beígérte blogját, ahol is a fotó tanúsága szerint meg is kezdődött a munka. Már forgatnak. Nagyon várjuk az első videót! Amiről eddig csak hallani…..
Van, akinek nem áll túl jól, de olyan színész is akad, akit el sem tudnánk képzelni hajjal, és valószínűleg szándékosan vágja rövidre fürtjeit. Mutatjuk, hogy néztek ki a hírességek akkor, amikor a kopaszság vagy a stylist még nem fenyegette őket. Dwayne Johnson loading... Danny…..
ILLUSZTRÁCIÓ /FOTÓ: NORTHFOTO loading... Tegnap robbant a hír, hogy Pirner Alma, a TV2 sztárja korábban elveszítette kisbabáját. Még több fájdalmas részlet részlet derült ki: "Ausztráliában voltunk, a Srí Lanka-i esküvőnkről mentünk nászútra, utána pedig pár hetet ott…..
loading... Benne volt a pakliban, hogy idén is kimarad a 20 éves énekesnő életéből az érettségi, hiszen Radics Gigi A Dal 2017 versenyében még bízott benne, hogy ő képviselheti hazánkat az Eurovíziós dalfesztiválon. Az azonban másként alakult, így volt ideje – fogjuk rá – tanulni a vizsgákra. Az…..
Hajdú Péter követi a divatot, méghozzá szorosan.Most mi is eldönthetjük, hogy ez jó, vagy rossz hír számunkra. Szerinted? loading.....
loading... A szlovák bringások igencsak meglepődtek, amikor a túrázás alatt feltűnt ez a mackó. Az aranyosnak tűnő macik egy pillanatig sem haboznak, ha meg kell támadni egy embert, így ha véletlen medvével találkozunk, akkor nagyon gondoljuk át, hogy mit csináljunk. Íme, pár tipp, amelyek akár…..
  loading... Tudd meg, milyen rejtett tulajdonságaitok vannak, és mi az, amit még nem véltél felfedezni magatokban, de segíthetne jobbá tenni a párkapcsolatotokat. A számítás módja: add össze a saját születési hónapodat és napodat, valamint a párodét is, az évek nélkül. Ezt követően…..
Adele május 5-én lett 29 éves, ez alkalomból pedig egy különleges fotót posztolt a rajongóinak. A világsztár a képhez csak annyit írt: "majdnem 30", ám a fotó nem a szokásos gyertyás-tortás szülinapi kép. Az énekesnő azt mutatta meg, hogy festene 70 évesen: loading... A fiatal díva tényleg…..
loading... Jópár hónapja együtt van már az amerikai színésznő, Meghan Markle és Harry herceg, ám most hétvégén volt az első alkalom, hogy a pár hivatalos eseményen vett részt. A napokban rendezték ugyanis az Audi Polo Challenge-et Ascotban, Berkshire-ben, ahol Harry herceg is…..
Kiköpött mása apjának Paul McCartney 13 éves lánya   loading... Nagyon ritkán látni fotókat az egykori Beatles tagjának reflektorfényre nem vágyó családtagjairól, de most kivételesen – Katherine Jenkins jóvoltából – felkerült az…..
loading... Korda György és Balázs Klári néhány héttel ezelőtt még arról beszéltek, hogy minden pénzüket a Korda-villa felújítására költötték. A szálloda vezetéséről ennek ellenére hajlandóak lemondani: úgy döntöttek, hogy az üzletet nevelt…..
loading... Az, hogy ijesztő látvány volt, az enyhe kifejezés. A lábam furcsa szögben állt, de a helyzethez képest egész jól bírtam. Persze nagyon fájt, sőt még most is sajog, de folyamatosan kapok gyógyszereket. Ahogy beértünk a kórházba, rögtön elaltattak, és úgy rakták helyre a bokámat,…..
loading... A Viasat reality-jében már volt alkalom balhéra és kiborulásokra, de az egyik játékos most nagyon rosszul járt azzal, hogy túlitta magát. Versenytársai ugyanis nem nézték jó szemmel Alex botrányos viselkedését, így az első adandó alkalommal…..
loading... Annak idején majdnem egy évtizedig futott, a ma már legendássá vált beszélgetős műsor, a Mónika Show. Erdélyi Mónika 2001-től egészen 2010 tavaszáig forgatott az RTL Klubnak, mielőtt megszűnt a talkshow. Most úgy tűnik, a csatorna…..
loading... A Reggeli Show műsorvezetői, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani már csütörtökön belengették, hogy nagy bejelentéssel készülnek a hétvégére, amiről még egy videót is csináltak. Péntek reggel, nem sokkal kilenc óra után pedig…..
Hajdú Péter megríkatott egy nénit, aki segítséget kért tőle loading... Hajdú Pétert egy 80 éves néni hívta fel, aki hosszasan ecsetelte, hogy mennyire szereti és milyen jóképűnek tartja, na meg hogy mennyire sajnálja, hogy rosszul alakult a házassága. Julika arra is próbálta…..
  - "Anyukámloading...mal könnyű volt együtt élni, mert ő egy alkalmazkodó típus, fát lehetne hasogatni a hátán. Annyira tudunk hiányozni a másiknak, hogy rettentően megbecsüljük az együtt töltött időt" - mesélte Luca a HOT! Magazinnak. - "Nálunk nem volt kamuzás, mindig tudta, hol vagyok, mit…..
Lorelai Mosnegutu Romániában látta meg a napvilágot. A kislány karok nélkül született, ezért biológia anyja magára hagyta, abban reménykedve, hogy gyermeke meghal. Azonban Lorelai élni akart, és ma már 14 éves.tinédzser lány rengeteget köszönhet örökbefogadó anyukájának, akit csak Mama Vio-nak hív,…..
  loading...   Komolyan nem is értjük, valami lehet ilyenkor május első hétfőjén a levegőben, ami igencsak rossz hatással van Madonnára.Nem kérdés, hogy ő a pop uralkodónője, egy örök ikon, de lássuk be, hogy a MET gálákon hosszú évek óta ő az egyik legkínosabb…..
loading... A havi középhőmérséklet alapján szinte átlagos hónap volt az idei április, de meglehetősen szélsőségesen alakult az időjárás, így sokáig emlékezetes maradhat – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel. Elemzésükben azt írják: a napi…..
Liptai Claudia eltiltotta a lányát az apjától /Fotó: Weber Zsolt Noha anyagilag mindig is gondoskodott róla, halála előtt sem volt hajlandó szóba állni apjával A mai napig nem tudott megbocsátani alkoholista atyjának - sugallta egy előadáson Liptai Claudia, aki Ábel…..
FOTÓ: YOUTUBE   Amikor Melissa szép lassan elkezdett fogyni, nem gondolta volna, hogy ez egy terhesség miatt is előfordulhat. Aztán, amikor egyik nap heves fájdalmat érzett a hasában, azt hitte ez valami gyomor panasz lesz. Úgy érezte, ki kell mennie a…..
loading... A mononukleózis, az a a csókbetegség vagy mirigyláz egy alig ismert, ám egyáltalán nem olyan ritka betegség. Nevét onnan kapta, hogy nyállal terjed, és ez a magyarázata annak is, hogy miért a szexualitásukat felfedező tinédzserek között szedi leginkább az áldozatait. A betegséget egy…..