Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quick_6

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Quick_6 2011.08.06 09:36:12
Mindent a szemnek! Fehér naci 2011.07.18 16:00:00
Quick_6 2011.07.24 12:27:01
monsztahÍme, betért hozzám is a már sokat hallott Monster Energy, előre közlöm, nem csalódtam - egy dolgon kívül. Ugyan mondták már sokan, hogy így amerika, úgy amerika. A dobozon is rajta van, hogy manufactured in eu, azon belül is dublin. Sajnos nem az eredetit amerikait sikerült…..
Na már ilyenünk is van, megjelent a Fehér Könyv, benne az előző városvezetés 50 főbűne (innen lehet letölteni PDF-ben). Ahogy a bemutatón mondta Tarlós István:   "ugyan Az 50 legsúlyosabb probléma Budapest örökségéből a kiadvány címe, de lehetne jóval több is, csak a…..
Szegény Szervita térrel olyan jó lenne már kezdeni végre valamit. Van egy csomó izgalmas, érdekes, szerethető épülete, pompás a fekvése is, még sincs valahogy kitalálva sehogy se. Még azt sem tudni, hogy mi lesz három meghatározó épületével, a telefonközponttal, az…..
Akár ilyen is lehet pár év múlva a Flórián tér látképe, ha megvalósul az RG Stúdió terve, amit az üzletközpont átalakítására dolgoztak ki. Mint a honlapjukon írják:A jelenlegi Flórián téri áruház meglehetősen avult állapotban van. A felújítás során az épület…..
Meghívást kaptam a zárt körű, nyitás előtti rendezvényre a Király utcai Starbucksba, ami az országban a harmadik, a plázákon kívüli világban az első magyarországi üzlet.A belső tér és az asztalok ugyan még nem voltak a helyükön, de talán a képeken is látszik, hogy a belső…..
Quick_6 2011.05.24 22:44:55
@exkalibur: Azért mentem oda, mert útba esett és egy jeges akármit ittam volna. Persze csak nálunk csinálnak divatot belőle az emberek. Azt hiszik, hogy ők akkor lesznek igazi trendi emberek, ha ott vesznek kávét. Nevetséges és én pont ezért bojkottálom itthon! Nem fogok a fogyasztói tömeghez tartozni. Inkább a California Coffee-ba megyek akkor. Nem mintha nagy kávés lennék.
 Vannak szobái amelyek egész ízlésesen mutatnának egy régi kastélyban. Meg az is látszik rajta, hogy nem sajnálták bele a pénzt. A kapuja például - akár illik, akár nem - egy vagyont érhet. De akkor meg miért a telken spóroltak? Alapterület: 1230nm…..
 Ha nem is olyan régi, mint a Logodi utcai lelet, azért mindenképp kortörténeti emlék. az ifjabbaknak meg kifejezetten történelem, amit Kovács Dani, a hg.hu főszerkesztője lőtt és küldött. Nagyon köszönöm! Helló Dávid, biztosan te is hallottad, láttad már, hogy…..
A stuttgarti vasúti főpályaudvar egyik problémája, hogy fejállomás kialakítású. Emiatt azok a vonatok, amelyek csak megállnak itt - és nem itt van a kezdő- vagy végpontjuk -, sok időt veszítenek azzal, hogy beállnak az állomásra, majd „kitolatva” folytatják útjukat.…..
2011 október 31-én Tisza István szobrot avatnak Budapesten, a Jászai Mari téren. Egészen pontosan itt (pdf). Hogy milyen lesz a szobor azt nem tudni, mert az első körben nem talált elfogadható pályaművet a bírálóbizottság - derül ki a kezdeményezés honlapján, ahol megtekinthetők…..
A 4-es metró építése körüli kritikahegyek egyik kis kiszögellése az, hogy a Bocskai út és a Móricz Zsigmond körtér állomások túl közel vannak egymáshoz. Ezt most nem fogjuk eldönteni, de bemutatjuk, hogy mit láttunk, amikor bejártuk az építkezés e két állomását, és a…..
  A két kép közt talán másfél év különbség van, na és még valami: a norc.hu-n még látszik a harmadik házon az FKGP (ifjabbak kedvéért Független Kisgazdapárt) híres neonreklámja, a jobboldaliról már eltűnt. Vajon mi lett vele? Nyugodtan bekerülhetne ez is a Magyar…..
Quick_6 2011.03.11 22:24:04
8ker Blaha tervei 2011.03.05 10:36:00
 Nicsak, mit fújt be a szél a postaládámba a tegnapi padtalan Blaha képe után! A tér átépítésének teljes tervét. Mazsolázzatok belőle szépen, van mit. Érdemes nagyítani néha, hogy a szöveg is olvasható legyen teljesen. Itt van például a padtalanság. Ezután sem lesz,…..
Milyen legyen (lesz) Budapest? címmel rendezett összejövetelt február 17-én a Baross Gábor Társaság, ahová meghívták Tarlós Istvánt és engem is - de én sajnos nem tudtam elmenni (bár ez legfeljebb a sajtósoknak tűnhetett fel), viszont Tarlós ott volt. Mivel a téma igen csak…..
  Kedves Urbanista, Igaz majd' egy éve szerepelt a blogon a Petőfi téri templom és a nem szokványos tornya, de a helyzet a toronnyal máig változatlan. Akárhányszor meglátom, nekem mindig egy nagy ceruza jut róla az eszembe. Kölcsönvettem Venom6 képét és ceruzásítottam a…..
Horthy Miklós Budapestjének egyik legnagyobb építészeti vállalkozása a Lágymányoson felépíteni kívánt Szent Korona útja és a Vitézek tere volt. A 800 méter hosszú sugárút megépítése nemcsak a városrész közlekedésfejlesztését, hanem a magyar hadsereg I. világháborús dicsőségét is kihangsúlyozta…..
A párhuzamosan épített Gellért fürdő építése, majd az első világháború kitörése akadályozta meg a Duna-parti Rudas-palota megépülését. 105 éve csak foltozgatjuk a leromlott állagú épület homlokzatait.  A Rudas fürdő 1905-ös átalakítását megnyert Tőry Emil-féle győztes pályamű látványképe (Grafika:…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Újabb természetpusztító beruházásról kaptam hírt, amire elég érzékeny vagyok:   Helyi lakosként megdöbbenve láttam családommal tegnap egy új táblát, mely szerint Káposztásmegyeren 10 percre az Auchan hipertől és annak üzletsorától, az erdő szélén bevásárló…..