Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RexBurkus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Az enyém a leghosszabb 2010.12.08 08:11:00
  ..
RexBurkus 2010.12.08 15:39:36
@ColT: Az a sztreccslimó még létezik, csak nem az utcán áll, hanem bevitték az udvarba... Ha végigsétálsz a Nyár közön, a Pollák meg a Sörgyár között, akkor megtalálod!

9 éve végeztem Pécsen, most októberben arra sétáltam nosztalgiázni és megvan!!!
A Sláger csoki ízvilágban belesimult a kortárs Kajla és Africana csokik által nyújtott gasztronómiai élvezetbe: émelyítő, zsíros kakaóvajat nyomokban sem tartalmazó nugátszerű termék. Mindezek ellenére a Sláger textúrája kifejezetten jó volt, a töltelék kellemesen krémes,…..
retro gastro Maci csoki 2010.09.24 06:15:00
A Maci csoki a Kajla szelettel együtt volt hivatva, hogy meghódítása a ’80-as évek ifjúságát. Bár sosem volt jellemző rám, hogy válogattam volna az édességek között, a Maci földimogyoró törmelékes nugátszerű tábla szerű termék olyan mélységekbe merészkedett, hogy…..
Olvasónk melankolikus hangulatú leveléből kiderül, mit érez a fizetési nehézségekkel küzdő adós.Csak élni szerettünk volna. Nem fényűzésben. Csak élni. Hitelt vettünk fel. A másikat azért, mert az előzőn akartunk enyhíteni. Ment is a dolog egy darabig.A gond az, hogy…..
A skótoknak bezzeg semmi problémájuk nincs nemzeti hagyományaik korszerű köntösbe öltöztetésével. Az Epipes nevű cég például a skótdudát ülteti át a virtuális stúdiók környezetébe: a képen Technopipes nevű MIDI-s dudakontrollerük látható, ami minden bizonnyal mindent…..
Down, Voivod @ Petőfi Csarnok 2009.06.23. Kedden este minden kételkedő megbizonyosodhatott róla, hogy a tavalyi Down-koncert nem azért maradt el, mert nem fogytak rá a jegyek. Tény, hogy a jelenlegi összeállítás jóval csábítóbb volt, hiszen Anselmóék csak itt léptek fel együtt…..