Regisztráció Blogot indítok
Adatok
passatgt

5 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Innen is hadd gratuláljunk Fábián Barnának és annak az anonim felmérés készítőinek, amit idézve a Ma Reggel műsorvezetője akkora L. Simon Lászlót dobott, mint ide a Déli Áramlat. Fábián Harrach Péterrel beszélgetett a gyerekétkeztetésről, amikor egyszer csak eljutott egy…..
passatgt 2014.12.03 17:19:53
www.elelmiszer.hu/fmcg_szakmai_hirek/cikk/a_gyerekek_fele_nem_kap_reggelit

"Mindössze a szülők fele (53%) ragaszkodik ahhoz, hogy reggelizzen a gyermeke, a többieknél elmaradhat az első étkezés. A reggelit hanyagoló szülők közel 60%-a arra hivatkozik, hogy a gyerek még nem éhes, 52%-uk a reggeli sietséggel magyarázza, 46% szerint pedig amúgy is közel van a következő étkezés – áll a „Magvas gondolatok a reggeliről” felmérésben, amelyet a Medián készített idén októberben a Nestlé felkérésére."
Adrian Grenier 16 évesen még rockzenész szeretett volna lenni, ezért kezdett gitározni, majd dobolni, de a színjátszás csak jobban, érdekelte, és beiratkozott a LaGuardia Arts nevű művészeti suliba (ez az az akadémia, ami a Fame című filmben és sorozatban is szerepelt). 1997 és…..
passatgt 2012.02.02 23:20:24
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
Na mivel fotózta magát pucéran a Gossip Girl főszereplőnője?Pompás részhez érkeztünk, esküszöm pompás részhez. Az Applecsaj-rovat ugye jellemzően úgy épül fel, hogy mutatunk egy képet a főszereplőről hétköznapi helyzetben, majd bevetjük a titkos pucér fotót, végül egy…..
passatgt 2011.06.15 02:15:30
noob.hu/2011/06/15/blake.png

így már elhiszitek?:)
Csak a szopás van ezekkel a fehér gépekkel. Emlékeztek még arra, hogy a 2006-ban bemutatott inteles modellek gyakorlatilag éveken át ugyanazt a hibajelenséget produkálták? A burkolat sárgult és repedt, és a jelenség olyan méreteket öltött, hogy az Apple garancián kívül is…..
passatgt 2011.06.01 11:58:28
@passatgt: De ha valami háztartási boltban körbenézel, lehet venni ilyen gumi talpakat, pár száz forintért
Múlt hét vége felé írtam, hogy az Apple nagyon készül valamire, ami viszont minket nem annyira érint valószínűleg. A végeredmény valóban picit érdektelen lett számunkra, ezért nem is siettem megmutatni nektek, mit talált ki az Apple a saját üzleteiben.iPadeket helyeztek el minden…..
passatgt 2011.05.28 12:07:46
A szeptemberben bemutatott készülék kétség kívül jelentős változást jelentett a korábbi generációkhoz képest, bár nem feltétlenül beszélhetünk előrelépésről. A méret ugyan csökkent, kijelzőnyi lett a készülék, de eltűnt belőle a videólejátszás képessége, plusz a…..
passatgt 2011.05.11 12:52:48
A MacRumors szerint az Apple már gőzerővel dolgozik az unibody ház utódján, és olyan jól halad, hogy rövidesen piacra is dobja az áttervezett MacBook Prókat. A lap információi szerint még 2011-ben sor kerül a váltásra, és így tudja az iLounge is, bár a hírek itt véget érnek:…..
passatgt 2011.04.26 13:51:14
@Nakhchivan: remélem az marad, sokkal jobb mint a 16:9-es, legalábbis szerinten:)
Már hetek óta keringenek a pletykák arról, hogy az Apple rövidesen bemutatja az asztali gép frissített verzióját, de az elmúlt napokban már annyi a gyanús jel, hogy lassan az lenne a fura, ha nem kapnánk semmit.A 9to5Mac szerint a premierre valószínűleg a jövő héten kerül sor, ha…..
Legalábbis technikailag nincs akadálya annak, hogy beindítsák a szolgáltatást. A Reuters több különböző forrásból úgy értesült, hogy a cupertinóiak nagyon belehúztak, hogy a Google előtt kész legyenek a streamelhető zenebolttal. Az iOS és Mac OS-készülékekkel az zenéket a…..
Na ez az igazán durva: a Meal Snap azt állítja, hogy elég lefotóznod a kajádat, elküldened a központba az alkalmazással a képet, a többi melót meg már elvégzi a rendszer. Állítólag a fotót összehasonlítja az adatbázisban található nagyon sok másikkal és ezek alapján…..
Ugye az iPad egyik killer appja az új videóvágó, ami azonban mégsem annyira szuperegyértelmű, mint azt elsőre sugallták, bizonyos videókat ugyanis, hiába vannak azok benne a tablet camera rolljában, nem lát a program. Ezek többnyire valamilyen külső eszközről kerültek az iPadre,…..
Azért az egy vicc, hogy a fehér iPhone 4-ről ez már a hetedik poszt a blogon, úgy, hogy fehér iPhone 4 továbbra sem létezik. 2010 júliusában, nyolc hónapja az Apple bejelentette, hogy gyártási nehézségek miatt nem megy neki a fehér szín, de azt ígérték, még abban az évben…..
Hát az erőviszonyokat jól mutatja ez a grafikon, amit a ChangeWave készített februárban 3091 ember megkérdezésével. A kérdés: milyen tabletet tervezel venni a jövőben? Bumm.Kicsit félreértettük Steve Jobs merésznek tűnő mondatát az iPad 2 keynote-on, miszerint 2011-ben…..
A Lionban van egy All My Files nevű hozzáférés, ami gyakorlatilag az összes, merevlemezen lévő fájlt listázza, a találatokat pedig lehet szűkíteni. Ennek az All My Files-nak pedig van egy ikonja, ami a Dockon ugyan túl kicsire van zsugorítva, hogy közelebbről szemügyre lehessen…..
Egy német oldalon jelent meg először az a konfiguráció, ami persze lehet akár kamu is, de megeshet, hogy valódi: a napokban a világ összes fontosabb országába megérkeztek azok a lezárt dobozok, amikben valami Apple titok rejtőzik: a kaliforniai cég megtiltotta, hogy határidő előtt…..
Most már senki ne vegyen MacBook Prót, a hírek szerint jövő héten érkeznek az új modellek. Persze a hírek nem az Apple felől csorogtak, hivatalosan csak annyit tudni, hogy az ázsiai Apple Store-okban a 24 órás szállítási időt a héten átírták 1-5 napra, de egyre többen…..
Egyedülálló történet bontakozik ki Atlantában, egy férfi ugyanis egy ottani Walmartban vásárolt iPadet, de a dobozban nem egy iPad volt. Nem is egy eredetire megszólalásig hasonlító kínai tablet, hanem egy teljesen értéktelen fém- és műanyagdarab, amit valószínűleg…..
passatgt 2011.02.13 13:12:08
@rudo: kínából 15-20$-ért lehet rendelni ilyeneket...
Tegnap a Libri sokkolt minket a 100 ezer forint alatti iPaddel, ma erre még rádobnak egy lapáttal. A Macveszem.com oldal promotálja magát egy hatalamas akcióval, aki ma 13 és 14 óra között adja le a rendelését egy iPadre, az alábbi árakkal számolhat:iPad WiFi 16 GB – 89.990 Ft…..
passatgt 2011.02.05 20:21:43
@MajaG: +vám +áfa és az itthoni árnál vagy
passatgt 2011.02.05 20:26:22
@MajaG: európai unión belül nincs vám és áfa, usa-ból rendelve nagy eséllyel vámolni fogják akármi va ráírva
Óriási forgalmat generált rögtön az első nap az iPhone online boltjának számítógépekre aktualizált változata. Nem tudom, mekkora siker lesz a Mac App Store, tény, hogy az első nap óta én semmit sem vettem, kommentben leírhatnátok, hogy ti mennyire kattantatok rá. Az mindenesetre…..
Hát erre sem sokat kellett várni, a megnyitó napján bejelentette egy hackercsapat, hogy kijátszotta az alkalmazások védelmét, és akár fizetős tartalmakat is meg tudnak szerezni ingyen. Csak ki kell cserélni néhány fájlt, és vagy egy alkalmazást telepíteni a Macre, ezután már…..
Kijött a Snow Leopard 10.6.6 update, ami egyet jelent azzal, hogy az Apple megnyitotta a Mac App Store-t. Az operációs rendszer  frissítését a szokásos módon, a Sofware Update-ből vagy az Apple weboldaláról letöltve telepíthetjük, az újraindítás után a Finder ikonja mellett…..
passatgt 2011.01.06 19:22:16
passatgt 2011.01.06 19:23:09
@passatgt: *3GS
Appleblog Az iPod öt éve 2011.01.05 11:52:00
Lássuk csak, honnan-hova jutott ez a termékcsoport fél évtized alatt. Az Appleinsider összeállításában megemlíti, hogy a kaliforniai cég fél évtizede vezette be az ötödik generációs iPodot, ami radikálisan többet nyújtott elődjénél. Lássuk csak: A 30 gigabájtos modell 14…..
Na kérem, egyre jobban hasonlítunk az Egyesült Államokra, pont nemrég írtam egy összefoglalót arról, hogy arrafelé milyen népszerűek az Apple Store-os üvegportálok, amiket rendszeresen betörnek, és rohannak az áruval, erre tessék:Az Andrássy úti iStyle kiállított iPadjét is…..
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..