Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter, aki nem ír kommentet

34 bejegyzést írt és 222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Vitathatatlan, hogy a világ egyik legnépszerübb étele a pizza, amit sokan sokféleképpen készítenek el. Van ahol sütôben készítik és szögletes, van ahol pedig kemencében és kerek! Aztán léteznek még a vastag téstásak és a vékonyak, manapság pedig még sokan fogyasztják a Hawai pizzát, sok helyen pedig…..
Eszter, aki nem ír kommentet 2018.11.27 10:52:50
@drbakonyililla: mélységesen egyetértek.
Ennek a listának inkább a "top 10 pizza a belvárosban, mert csak ott kóstoltam még pizzát" címet adnám.
Amúgy pedig a XV. kerületben is van Kemencés.
A Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál a hagyományokhoz híven újra a Budai Várban nyitja meg kapuit.         Több mint négyszázféle párlattal, a pálinkákon túl kolbászokkal és más kézműves húskészítményekkel, sajtokkal és egyéb finomságokkal várja vendégeit…..
illareszter készítette ezt a képet. ..
illareszter készítette ezt a képet. ..
illareszter készítette ezt a képet. ..
Eszter tesztel Első teszt: CBA 2014.05.29 21:16:35
  Azt gondoltam első az első tesztet nem egy hipszter kávézóban, vagy csilli-villi étteremben fogom megejteni, hanem nemes egyszerűséggel  sarki CBA-ban. Mivel szeretem a kihívásokat, játszani meg pláne, ezért úgy döntöttem, hogy picit csavarok a…..
Lehetőséget kaptam, hogy teszteljek pár helyet Budapesten. Éttermek, üzletek, reggeliző helyek és kávézók kipróbálása a feladat. Erre nem lehetett nemet mondani. Postokat kértek és, hogy érezzem jól magam.   Nos... Rajtam nem múlik! Eszter..
Mikor meghívást kaptam a Soproni sörgyár bejárására meg kell vallanom előítéletekkel vágtam neki az útnak Én, aki a kis főzdék és a kézműves sörök elkötelezett híve vagyok a látogatás során csalódtam, méghozzá pozitívan. Történt ugye, hogy jött egy meghívás az…..
Lehúzás. Ez az a szó, ami leginkább eszembe jut a tegnap este után. Budapesti Pálinkafesztivál 2013.   Előre bocsátom, hogy a pálinka felhozatal nagyon erős volt. A Gyulai Pálinka Manufaktúra, Báró Harruckern – Vackor pálinkája vitte a prímet,…..
  Videóklipet készített a Magashegyi Underground a tavasszal megjelent, Tegnapután című nagylemeze egyik újabb szerzeményéhez. Mivel az Árnyékok című dalt a zenekar a 30Y frontemberével közösen komponálta, a klipben Beck Zoli is szerepet vállalt. A Magashegyi Underground…..
„Szeretnénk, ha az emberek tudnák használni a Dunát. Ha a város egy kapcsolódási pont lenne a vízhez, a természethez, ha az itt élők magukénak éreznék városukat és folyójukat, ha rákerülne az itt élők mentális térképére a Duna.” Ezekkel a sorokkal ajánlja magát a…..
Több szempontból is különlegesnek ígérkezik a Fish! zenekar augusztus 2-i koncertje a Zöld Pardonban. Amellett, hogy új dalokat hoznak a szeptemberben megjelenő, „Konzervzene” című albumukról, megünneplik énekesük születésnapját, illetve a jelenlévők bevonásával…..
Egy vadonatúj fesztivál az Alfa Várpalotán. A helyszínnel kapcsolatos nagyon jó emlékek miatt kíváncsian vártam, mivel 2011-ben itt éltük meg életünk eddigi legmókásabb fesztiválját, de akkor még a Pafénak adott otthont a Cseri-parkerdő. Így hát elég nagy elvárásokkal…..
Strandhangulatot varázsol a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) július 12-én, pénteken este a Budapest Parkba. Az idén 10 éves zenekar nyári hangulatú slágerekkel, strandlabdákkal és úszógumikkal készül, a koncertre érkező első száz vendég pedig vízipisztolyokat kap…..
Öt zenei helyszínen színes és érdekes programokkal vár mindenkit az Alfa Fesztivál július 18-tól 20-ig a várpalotai Cseri Parkerdőben. A nagykoncertek mellett többek között játékok, kulturális programok, hangszerkiállítás, egészségfelmérés és élménypark is várja a…..
A Fishing on Orfűt követően most már itthon vagyok Budapesten, de persze visszavágyom. Hiányzik. Az orfűi fesztivál mit sem változott tavaly óta, vagyis annyit igen, hogy a „szívem csücske” megnevezés már nem igaz, ugyanis idén rájöttem, hogy mostanra szerelemmé mélyült.…..
  Azon túl, hogy olyan izgalmas és fontos produkciók mutatják be Kispál-átirataikat, mint a Punnany Massif, a Supernem, az Intim Torna Illegál, a Bëlga vagy a Subscribe, a szervezők sajátos és különleges, akár csak erre az estére összeálló…..
Mindössze 12 perc sétára és pontosan 850 méterre a Puskás Ferenc Stadiontól rendezik meg a Depeche Mode koncert után minden idők legizgalmasabb afterparty-ját a Dürer Kertben május 21-én 22 órától. A zenekar fellépése után rögtön folytatódik a show a szórakozóhely 3…..
Felvilágosult Alkoholizmus FEZEN 2012.07.16 17:59:00
Az idei FEZEN a 16. a sorban és ebben az évben 0. nappal, megduplázott sátorhellyel és igen erős zenei felhozatallal csábítanak bennünket.        A 16. Fehérvári Zenei Napok idén újdonságokkal lepi meg fesztiválozóit: a nulladik nappal kiegészülve már négy napon…..
  A képek alatti nyilacskával lapozható galéria:         Mobilról böngészők a galériához kattintsanak ide!   Fotók: Gúth Krisztián és Illár Eszter     Még több Föld!Föld:   Mi is ez a Föld!Föld Fesztivál? Föld!Föld…..