Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danny Pilot

107 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KÉKPRÓBA 7. ÉVAD: MI TÖRTÉNHETETT VOLNA?   Már két év eltelt, mióta a Kékpróba hivatalosan is kaszát kapott, a sorozat befejezte után egy évvel a The TV Junkies interjút készített Sherry White-tal, akinek volt pár információja a kanadai rendőrdráma rajongóinak. Annak ellenére, hogy a show véget…..
A Trónok harca nézése közben az ember hajlamos elfeledkezni arról, hogy valójában sorozatot és nem mozifilmet lát. Jó-jó, tisztában vagyok vele, hogy egy-egy epizód költségvetése meghaladja az éves magyar filmbüdzsét, de akkor is. A készítők nemcsak a CGI-ba ölték a pénzt…..
Ismét elröppent egy év, folytatódik a Trónok harca, és megint itt vagyunk a felirattal. Ahogy az eddigi összes évad során, ugyanabban a felállásban, töretlen lelkesedéssel végezzük a feladatot, amit vállaltunk 2011-ben. Ami szintén nem változik, hogy igyekszünk hétfő estére…..
A Happy Rides a Happy Endings című sorozat spin-offja, mely websorozatként került napvilágra, amit a Subaru autógyár szponzorált.A websorozatot Jason Berger és Jen Regan írta. A különlegessége az, hogy az első két rész után - melyet Steven Mesner rendezett - a maradék négyet maguk…..
Rookie Blue 5. évad premiere május 19-én a Global TV-n A Rookie Blue pár új szereplővel kiegészülve tér vissza az akciódús 5. évadra, mely 22 részes berendelést kapott. Két új karakter érkezik a 15-ös Körzetbe, akik felkavarják ott az állóvizet.Egyikük John Jarvis…..
Március 9-én Torontóban a Sony Centre-ben megtartották a 65. Canadian Screen Awards-ot, vagyis a Kanadai Televíziós Díjátadó Gálát, melyen a kanadai film, sorozat és a digitális médiában szereplő színészek és készítők munkáját ismerik el. Összesen közel 100 különböző…..
Toby és Oz élcelődése a sorozat folytatásáról...   Mivel a Torontóban és környékén játszódó Hetedik érzék készítése az utolsó fázishoz közelít, a rajongóknak tudniuk kell hogy lesz pár változás, amikor a nyáron a képernyők elé ülnek majd az új évad miatt. Ahogy…..
A Global Channel készíti az 5. évadot, mely nagy valószínűséggel az eddigiektől eltérően 22 részes lesz! A Kékpróba két új szereplővel erősít a nyári premierre, Oliver Becker és Matt Murray csatlakozik a 15-ös körzethez. Becker John Jarvis felügyelőt fogja alakítani, aki…..
Egy héttel ezelőtt megbeszéltük Szakival, hogy közösen fordítjuk tovább a CHICAGO FIRE 2. évadát, mivel Mr. Bishop nem vállalja tovább. A bejelentés után sajnos egyből egy több mint egy hónapos szünet következett a Téli Olimpia miatt, melyből már csak a fele van hátra, így…..
A Hetedik érzék 5. évadának munkálatai elkezdődtek TORONTO (2014. jan. 16.) - A CTV bejelentette, hogy elkezdte a Hetedik érzék produkciós munkálatait Craig Olejnik, a látnok-bűnüldöző Toby Logan főszereplésével. Toby új kihívásokkal fog szembenézni a Hetedik érzék 5.…..
A Hetedik érzék a negyedik évadjával továbbra is megtartotta az egymillió feletti nézőszámot és sorozatrekordot ért el múlt nyáron 1.4 millió nézővel, mellyel a 15 legnézettebb műsor közé került Kanadában. A 4. évad a 25-54 évesek körében is nézettebb volt a 3. évadnál…..
Hát, elég régen írtam már a blogra, de a twitter és a facebook térhódításával egyre kevesebb időm van arra, hogy itt is közöljek valamit. Viszont most azért írok, mert újabb sorozatok kerültek a fordításaim közé. Most befejeztem a Kékpróbát, a Hetedik érzéket és az IRIS-t…..
Rookie Blue (Kékpróba) 4. évadPremier 2013.05.23. csütörtök este 10 óraI   A negyedik évad 6 hónappal azután indul, hogy Andy és Nick elindult a titkos bevetésükre. Visszatérünk velük a 15-ös körzethez és egyből szembesülünk azzal, hogy mi minden megváltozott. De…..
Danny Pilot 2013.08.29 20:00:37
@adrienn0012: Szia. Pontos időt nem tudok mondani, de készülnek folyamatosan. Ademaro-ra rákérdezek, hogy áll, és a facebook oldalamon és twitteren jelzem majd. Ha nem tudnád, akkor a feliratok végén megtalálod ezeket az elérhetőségeket. :)
IRIS 2 - IRIS 2. évad - IRIS: New Generation Több címmel is illették már az IRIS sorozat folytatását, mégis a tartalomra várunk már nagyon. A második évad szintén 20 részes lesz, egy rész pedig 60 perces. A szereplők között feltűnik a Beast koreai banda, Doo Joon a B2ST-ből…..
Danny Pilot 2013.03.17 00:00:23
Danny Pilot 2013.06.15 21:10:59
@Kapus József: @janka53:
Sziasztok. Nagyon szívesen az eddigieket. Azért nem találod a többit, mert még nincsenek elkészülve. A 7. rész fog következni, de most 3 másik sorozat mellett kell fordítanom, és nehezen megy. Plusz nyaralni voltam két hétig éss vizsgaidőszak is van. Most egy Happy endings részt fordítok, utána jön a 7. rész. :) Köszi a türelmet.
Mentsük meg a Happy Endingset!   Egy srác petíciót írt a csatornának, amiben megkéri a tulajdonosokat, hogy ne juttassák a Happy Endingset a Don't Trust The B in apt. 23 sorsára, és ne kaszálják el. Akinek tetszik valamennyire is ez a show, az légyszíves csatlakozzon ehhez a…..
  A sorban következő 8. részben Magnus megszökik a börtönből, így Tobyéknak újra fel kell venniük vele a harcot. És ha ez nem lenne elég, a Szent Lukács Kórházban feltűnik Spike is a Flashpointból, a torontói SRU csapatának egyik tagja. A fordítással a rész…..
Danny Pilot 2012.12.06 14:55:51
@gerola91: Szia. Igen folytatom, csak most félév végi zh-im vannak és azokra kell tanulnom, amikor a géphez kerülök, akkor meg most egy karácsonyra készülő mesét javítok unokahúgomnak. Remélem hamarosan tudom folytatni és bocsi a késésért. Egyébként 30%-nál tartok a 10-es résszel.
Danny Pilot 2013.01.26 13:33:43
Szia. De van. Itt még nem reklámoztam? :) Hehe. A címem www.facebook.com/pilotsubs Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem, akkor kiírom ide is. :) Jó sorozatnézést. Pilot
A Yahoo, Inc.,a Norton internetes cég Anthony E. Zuickerrel (CSI franchise) egy új websorozatot indítottak Cybergeddon névvel. A sorozat főszereplője Missy Peregrym, (Rookie Blue - Andy McNally) aki itt Chloe Jocelyn különleges ügynököt alakítja. További szereplők: Oliver Martinez,…..
Ne feledjétek, ma este mutatkozik be a magyar tv-ben a Happy Endings. Egyből dupla résszel indítanak. Kétszer 20 perc, szerintem érdemes belenézni. :) Ha nem tetszik, még mindig ott a lehetőség, hogy nem nézitek tovább. :) Sajnos előzetes téren nem erőltette meg magát a csatorna,…..
Október 21-én (CAN) és október 24-én (USA) este elindult a Happy Endings 3. évada. Az első rész feliratát megtaláljátok a hoszzupuskasub.com és a feliratok.info-n. Először is ott kezdeném, hogy sok helyen azt lehet olvasni, hogy nem úgy sikerült az évadkezdet, ahogy a másodikat…..
Már plakáttal is készülnek a Happy Endings bemutatójára. Már csak 1 hét a bemutatóig. :)Indul a visszaszámlálás...  Október 31. 20:50 és 21:15. ..
Másfél évvel az amerikai bemutatót követően érkezik hazánk képernyőire a Comedy Central közreműködésével a Happy Endings 13 részes első évada. Ezt az évadot még martye fordította, akinek köszönet a munkájáért. :) Az első évad a pilot rész után nem hozta azt a formát,…..
A Rookie Blue (Kékpróba) című sorozat 3. évada lassan elkezdődik a Universal Channelen. Ennek örömére az első rész már elérhető egy héttel hamarabb Universal Channel hivatalos oldalán.http://www.universalchannel.hu/videos/k%C3%A9kpr%C3%B3ba-3-%C3%A9vad-1-epiz%C3%B3dNem igazi player,…..
Az Athenát 2010. december 13. óta sugározza az SBS, koreai tv csatorna. A főbb szerepekben Jung Woo-sung, Cha Seung-won, Soo Ae, Choi Si-won és Lee Ji-ah játssza. A sorozat címe Athena: Goddess of War és Dél-Korea mellett Olaszországban, Svájcban, Szingapúrban, Új-Zélandon, Japánban…..
Danny Pilot 2012.07.26 21:35:43
@MamiLollo: Az én felirataim a hdtv-hanrel verziókhoz jók. 700 MB körüli mérettel. Esetleg Ncore-n van fenn évadpakk, felirattal mellékelve. És úgy hallottam majomparádén van még fenn, oda nincs felhasználóm. Elég nehéz megtalálni, de itt megtudod. Én még asiatorrentsről szedtem, de akkor még egyesével fel voltak töltve a részek. Az már nincs fenn.
Danny Pilot 2012.07.31 23:03:58
@MamiLollo: Igazából nem ahhoz fordítottam, hanem a sima hdtv-hanrel verzióhoz, de nem próbáltam még, lehet hogy jó. :) Gondolom közben töltöd is, ha kipróbáltad, írj vissza légyszi, hogy jó-e. Amikor fordítottam, akkor ez a hdtv-hanrel, a 720p-hansun és a 720p-loves verziók voltak elérhetõek és azokhoz volt felirat. Szóval tényleg nem tudom, hogy jó-e ehhez. Annyit tudok tenni, ha azt mondod hogy nem jó, hogy ahogy látom a 720p-hansun évadpakk fenn van asián, ahhoz van angol feliratom, majd ahhoz gyorsan átidôzítem neked. :) mást nem tudok. De szivesen megcsinálom. Majd írj. Szia. Pilot
Danny Pilot 2012.08.02 05:15:45
@MamiLollo: Ha végignézted megtennéd, hogy visszaírsz, hogy jó-e minden részhez. Nagy segítség lenne. Köszi elöre is. :) Jó szórakozást!
PilotSub Rookie Blue S03 - promó 2012.05.21 18:08:00
Csütörtök este - péntek hajnalban kezdünk.Egy újabb trailer vált elérhetővé a youtube-on.             A május 24-i első részhez készítette az amerikai ABC csatorna.  ..