Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MLaca

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden téren, parkban egyre több és több virág kerül, gyönyörködtetni a szemet, megnyugtatni a lelket. Aki az erdőben jár szintén rácsodálkozhat arra, hogy mennyi változatos formában és színben virágzó növény van a budapesti hegyekben. Tavasszal hétről hétre lehet gyönyörködni a kivirágzó…..
Ha az engine szóról nem az autók jutnak eszedbe. Ha tudod milyen érzés egy toronyból leadott head-shot. Ha vágod, hogy az IDDQD és IDKFA betűkombinációk nem csak egy véletlen billentyűzetre könyökölés eredményei. Ha tudod milyen alternatív felhasználási módjai vannak a láncfűrésznek, a…..
MLaca 2017.01.24 11:33:07
A vadászszezon már javában zajlik így a puskavásárlás egyre csábítobb lehet sokaknak, akár kezdőkről, akár nagy vadászokról legyen szó. A legtöbben azt hiszik, egy tradicionális angol vadászpuska horribilis árcédulával kapható csak, de számos remek opció is rendelkezésre áll, ráadásul nem csak angol…..
Értelemszerűen nagyon nehéz évtizedeken át a csúcson maradni. A legtehetségesebb embereknek is vannak nehéz időszakaik, magánéleti problémáik, ötlethiányos periódusaik. Tim Burton sem hozza már az utóbbi években azt a színvonalat, amiért annak idején megszerették a rajongók (legalábbis, ha…..
Sokat írtam arról, hogy szexkultúra Magyarországon nem nagyon van, vagy legalábbis elvétve lehet vele találkozni. Nincsenek kialakult rituáléi az ismerkedésnek, és ha az ember lánya szexelni szeretne egy jót csakúgy buliból, akkor többnyire talál hozzá embert, csak baromira nem…..
A világ legikonikusabb robogója, a mára fogalommá és valóságos divattá vált Vespa a Piaggio siker-sztorijának is mondható. 1946 óta gyártja a kis robogókat az olasz cég, az Armani pedig most látta elérkezettnek az időt, hogy ebből a vagány kismotorból stílusos luxus járgányt…..
Nem vagyok egyedül ha azt mondom, a fekete színt kedvelem a leginkább, gyakorlatilag képtelen vagyok nem felhasználni, legyen szó ruhákról, kiegészítőkről, sminkről, stb. Az viszont eddig eszembe se jutott volna, hogy ételeket is eszerint válogassak össze. Pedig van rá lehetőség, de még…..
Hatalmas pánikot okozott egy furcsa, szivárványfoltos, felhőszerű képződmény, melyet az ausztráliai Melbourne-től 130 kilométerre fekvő Wonthaggi felett, hétfőn délután lehetett megfigyelni az égen. A legtöbb ember azt gondolta, hogy dimenziókapu, vagy földönkívüli űrhajó…..
Végre mindenki kipróbálhatja a közelgő Unreal Tournament legújabb tesztverzióját. A játékot nem is olyan rég jelentette be az Epic Games, hogy nagyon rajta vannak az új Unreal Engine-nel készülő részen, rááadásul azt is kijelentették, hogy szembe akarnak menni a jelenlegi…..
Napjainkban már nem is olyan egyszerű eldönteni, hogy mit viseljünk irodai környezetben. Míg korábban az üzleti világban egyértelmű volt, hogy az urak öltönyt, a hölgyek pedig kosztümöt viselnek, ma már iparágtól, vállalati kultúrától, helyi szokásoktól függően igen nagy…..
Van egy rossz hírem: az *Airsoft drága hobbi! Persze el lehet kezdeni egy egyszerűbb kezdő fegyverrel, és a kötelező szemvédővel / teljes arc-nyakvédő maszkkal, rohangálhatunk a többiek között pulcsiban, melegítőben, de személy szerint így nem érezném jól magam, és sokan állnak hasonlóan a…..
Egy tizedmásodperccel a száguldó vonat érkezése előtt rántotta vissza a biciklijét a sínekről egy brit kerékpáros, aki simán áthajtott a lezárt sorompó mellett. A nőnek akkor jutott eszébe körülnézni, amikor az első kerekével már a síneken állt - írja az Independent. A…..
Egyszerre három gyártó is felfedezte magának a kézzel is hajtható kerékpárok eddig nem létező piacát. A Kerékagy májusban írt arról, hogy egy hátfájással küzdő holland sebész, Lex van Stekelenburg ötlete alapján a TSG Essempio megtervezte a 4StrikeBike-ot, a négypedálos…..
Feng Mingshan (54) 1993-ban költözött be egy barlangba Északnyugat-Kínában, melyet belülről egy kalapáccsal bővített ki és egy bejárati ajtót valamint függönyöket is felszerelt benne. Azt mondja nyáron kifejezetten szeret itt lakni, mert jó hűvös a barlang belseje. Minden egyéb…..
Kalandra vágysz? Vegyél Babettát, és menekülj egy kuvasz elől! A veteránozás legártalmatlanabb formája a kismotor-felújítás, ezen belül is a keleti blokkos csettegők. Presztízsben, hangulatban talán meg sem közelítik a Vespát, de legalább pénzünk is…..
MLaca 2013.08.10 08:12:53
@Lacabig: (nem csak az "N"-es Simsonok voltak kékek? a "B"-s tudtommal zöld és narancsos-okkeres sárga volt, nem?)
Fánkot sütni márpedig júliusban kell, de legalábbis akkor érdemes. A szakácskönyv elővételétől számított negyvenedik percben készen volt az első négy fánk, amit egyszerre sütöttem, és amit követett még vagy negyven. Mert négynek ugye nem áll neki az ember. Amúgy meg ha a…..
AnyaMama A babakocsik Porschéja 2013.05.05 07:01:00
Először is boldog és szép Anyák napját anyukáknak, nagymamáknak! Kellemes együtt töltött időt a gyerekekkel, családdal, sok puszit és saját készítésű, megható meglepetéseket kívánok mindenkinek! Jöjjön egy kis lazítás így hétvégén a keményebb témák után. Ha szép…..
MLaca 2013.05.05 23:20:23
@Purell: én meg 4,5 éve használok kiskerekes vackot az utcán. nem lehet vele manőverezni! teljesen másképp viselkedik csempézett, sima felületen, ahol gyakorlatilag nincs gördülési ellenállás, mint a "való világban", ahol bizony nem kevés van.
Felejtsük el egy kicsit a kényelmetlen turistaosztályt és képzeljük el, hogy felszállás után beülünk a moziba, esetleg lefürdünk a márványkádas fürdőszobában, kényelmesen megebédelünk a hatalmas étkezőben, leszállás előtt pedig megérdeklődjük, minden rendben-e a…..
A World Press Photo nagydíjas képén izraeli bombatámadás áldazatául esett palesztin gyerekeket visznek a ravatalra rokonaik. A támadásban a gyermekek szülei is meghaltak, a temetési menetet testvéreik és a család szomszédai vezetik. Fotó: Paul Hansen Meglepően nyers az idei…..
Ismét egy nagy port felvert eset: egy autós az őt a piros lámpánál kirabló motoros után eredt, rövid üldözés után utol is érte és elütötte. A Velvet cikke szerint: Bajosan lehetne jogos önvédelem a Kolosy téri motorosgázolás December 7-én egy toyotás elcsapott  egy…..
Az amerikai verzió egyik mentora, a Maroon 5 frontembere nem egészen 5 millió dollárt költött a Beverly Hillsben található házra. A fényképeket látva tulajdonképpen nem is tűnik olyan soknak. A Benedict Canyonban vett házat Adam Levine, akit nem csak zenészként van szerencsénk…..
Egyre többen használtok különféle Facebook adta lehetőségeket a blogotokon. Ezzel a poszttal szeretnék útmutató adni, hogy a lehetős legegyszerűbben és működőképesen illesszétek be a facebookos kódokat. Like gomb Funkciója: a legnépszerűbb Facebook plugin, mely egy adott…..
Subba LOL Patrick! 2012.07.22 16:02:00
..
MLaca 2012.07.22 17:39:24
A Facebookon jelenleg tízezerszer több fotó van mint az amerikai Kongresszusi Könyvtár gyűjteményében. A többi képmegosztó oldal, mint a Flickr vagy az Instagram szinte eltörpül a Facebook mellett.A világ legnagyobb közösségi oldalának fotótárába csak az idén kb. 70 milliárd…..
MLaca 2011.09.28 15:31:58
mlzphoto.blog.hu/2011/09/17/a_vilag_legnagyobb_fenykeptarai

jó lesz az 10 000-szeresnek is :) jó reggelt :D
Az a baj a régi szép dolgokkal, hogy nem tudjuk mire használni őket. Van egy szép műemlék buszpályaudvarunk egy park közepén, a Belvárosban, ahova már régóta nem merészkednek be a távolsági buszok; van gyönyörű stadionunk, amelyik már réges rég elavult; van egy csomó…..