Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juventina

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Délután - pechemre - megnéztem pihenés gyanánt az epizódot. Nem is tudtam tőle szabadulni egész nap, s bár rengeteg a dolgom, alig vártam, hogy leüljek a feliratához. Eddig a harmadik rész volt a kedvencem, de ez a mostani minden korábbit zárójelbe tett. Több, egész egyszerűen…..
Juventina 2011.05.16 23:24:56
Természetesen mindenki emlékszik a már azóta is sokszor emlegetett TOP 10-es listámra. Írtam akkor, hogy minden bizonnyal fogok még elég durva filmeket találni, amik átrendezhetnék a sorrendet, de ezzel nem szeretnék bíbelődni. Persze attól még beszámolok ezekről. Nos, nem sokat…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Horror-Mirror Egy kis érdekesség 2011.02.18 08:43:00
Mostanában feltűnt, hogy a különböző torrent, illetve warez oldalakon a ReGOREgitated Sacrifice c. filmet Vér és Belsőség néven rakják fel, ráadásul a többség az én kritikámat másolja be, szerencsére legtöbbször forrásmegjelöléssel együtt. A magyar cím pedig, sanszos,…..
Juventina 2011.02.19 00:39:15
@skizo...: Szia! Nekem is kéne, nagyon megköszönném :))eszter0531@hotmail.com