Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. phil. Sün‼ ツ

340 bejegyzést írt és 18926 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés olyan dolog van Bécsben, amiért az emberek akár éveket is várni kényszerülnek. A kiskertek épp ilyenek. Imádnak kertészkedni az itteniek. Hétvégén, ha jó az idő, kirajzanak a helyiek, maguk mögött hagyva a betonrengeteget, a zöldbe igyekeznek. A szerencsések saját oázissal…..
A Tesco házhozszállítással általában a helyettesítő termékek kapcsán voltak eddig gondok, most viszont azt kapta a vásárló, amit kért, húst. Sokat. Olvasónk következtetése a Tesco sajátos bevételnövelési ügyködéséről szerintünk túlzó, de a panaszlevélre nem reagálás egy ekkora cég esetében…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2016.03.30 14:04:08
Az őstermelői és biopiacok mióta berobbantak Bécsbe igen kedveltek a tudatosan étkező fővárosiak körében. A jó minőségért nem sajnálják kiadni az eurókat. A bionak Bécsben is ára van. Hétvégére megtelik a piac. A péntek és a szombat jellemzően vásárlós nap. A kistermelők, a parasztok, a biosok csak…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2016.03.17 10:38:45
Nyakunkon a tavasz és mindjárt itt a nyár is, ebből pedig adódik, hogy jobbnál jobb, akár hát nélküli felsőket is hordhatunk. A kilógó melltartó nem túl divatos, főleg ha teljesen különbözik a színe a felsőétől, ezért most megmutatjuk, hogyan tudsz otthon is, ehhez megfelelő melltartót készíteni…..
 This photo of Piknik Pavilon is courtesy of TripAdvisor Az vajon miért van, hogy a legtrendibb helyek sem tudják elviselni a kritikát, és kezelni a Facebookon érkező nem ajnározó véleményeket? Tök egyszerű lenne pedig összeütni valami olyasmit, hogy: "Kedves vendégünk!…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.12.01 14:29:15
Elképesztő sztori. Vajon amikor jelzi az előfizető, hogy nem az ő nevében történt a megrendelés, akkor miért nem vonja vissza azt a szolgáltató? Meg egyáltalán, hogy sikerült átíratni? Ha tudom valakinek az adatait, akkor máris trollkodhatok az előfizetésében? UPDATE: A…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.11.26 12:53:23
@Józsi, a migráns köcsög:
Legegyszerűbb a vizeletminta!44!
A kutyák is azt hasznájják!
Az egyik legidegesítőbb dolog, amikor egy félresikerült webshopos rendelés után irgalmatlanul nehéz visszaszerezni a vásárláskor kifizetett lóvét. Néha nem is az összeg nagysága idegeli ilyenkor az embert (persze az is létező verzió), hanem az, hogy hetekig kell foglalkozni…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.11.25 19:43:50
@ColT:
Hun van?
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.11.25 20:29:59
@ColT:
Nem én!
Viszont lábas zománcozókat keresnek Hollaniába!44!
Láb nélkül nem megyünk jeligére!4!!
Felfeslett, kilyukadt, elszakadt, kirepedt, levált, leesett, szétjött, beázott, vagy bármi egyéb történt a cipőjével, ez az a poszt, amit el kell olvasnia, mielőtt visszemegy az üzletbe panaszt tenni. Tisztelt Tékozló Homár, Az ügyben keresem meg Önöket, hogy 2015.05.02-én a…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.11.18 13:50:41
@neet:
Mondd eccerűen, hogy a fogorvosom!!44
Nem kizárt, hogy egy kereskedő csupán a maga szórakoztatására időnként beveti a címben citált mondatot, de azért összességében valószínűbb, hogy az alábbi sztoriból kimaradtak elemek vagy valami nagyon másképp zajlott, szóval  mindeképp rákérdezünk az esetre a…..
Simán megteheti Attila szerint.  Üdv Homár olvasók! Érdekes a euronics.hu weblap adatvédelme. Böngésztem a termékek között, és feltűnt, hogy a rendszer beléptetett egy számomra ismeretlen hölgy profiljába. Látom a nevét, címét, telefonszámát, email címét sőt még az…..
A költözés elképesztő macera alapból. Előtte, közben és utána is szívás, nincs mit szépíteni rajta. Az meg pláne kiakasztó, ha a cígölés közben monjduk leesik a déditől örökölt nipp vagy tönkremegy egy háztartási gép, dehét előfordul, hiszen ahogy a bepanaszolt…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.10.22 21:53:35
@Dikusz:
Hát az annyát a ravatalon....
Nem érted?
Hát szerintünk jó lenne, de főleg passz, úgyhogy rákérdezünk  a szabályzásra.  Kedves Tékozló Homár! Nem járok hetente, de kéthetente talán betévedek a Mc Donald's-ba. Több hónapja felfigyeltem rá, hogy, akik a szendvics készítéssel foglalatoskodnak, azokon soha nincs…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.10.22 12:22:44
Szeptember 11-13-ig került megrendezésre a Felvonulási téren a 10. Főzdefeszt. A rendezvény kapcsán panaszt én csak a burkolt belépőre meg a béna üvegpohárra olvastam, a minőségre nem. Erre jött Ági, akit a Főzdebusz borított ki.  Sziasztok! Hétvégén kilátogattunk…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.09.29 22:05:01
Félreinformált honlapján az Extreme Digital? - oké, nem öröm belefutni egy ilyenbe, de előfordulhat. Elismerik, hogy hibáztak, visszautalást és kedvezményt ígérnek? - szuper! vásárlói szívet melengető, ügyfélbarát magatartás. Hogy mit keres akkor mégis az ügy a Homáron?…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.09.29 15:08:10
@McZozo:
Tüllszoknya minek rá?
Két jó barát Elmű, Posta, Mindegy is, hogy melyik mondta,  Úgysem jön ki leolvasni,Valahol volt egy kis baki. Szerződésed bontható,Magadra vess fogyasztó. (Akinek nem lenne világos a sztoriból, a Posta úgy jön a képbe, hogy ő az villanyóra-leolvasására szerződött partner.…..
Zolit teljesen kiborította a rettenetes nevű Hagymatikum kültéri részén tett látogatás, és beszámolója alapján eléggé joggal. Makón egyrészt úgy tűnik, feltalálták a látványcsúszdát. Másnak nehéz betudni, hogy csak kanyarognak a csövek, de használni nem lehet őket,…..
Abszurd elemekkel tarkított sztori következik egy tíz perces zuhanyzástól kinyúvadt vízálló óráról. A gazdája, Gergő vagy valami zen-budhista vagy valami régivágású úriember, különben biztosan nem tudott volna egyetlen káromkodás nélkül befejezni egy…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.09.15 20:26:26
A gyalogosok és kerékpárosok számára közösen kijelölt utak azt hiszem az épp ott közlekedő autósokat leszámítva senkinek sem a kedvenc helyei. Egymásra figyeléssel azért használjatóak, kivéve, ha váratlan és időleges további akadályok kerülnek rájuk, mondjuk egy átmeneti,…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.09.08 22:02:07
A nyárnak vége, de a nyaralások kapcsán születő posztoknak még bőven nincs. Olvasónk igazán sok energiát (19 levelet!) ölt az óriási koppanásba, ami Siófokon várta. És a sztorinak  nem az a legsúlyosabb része, hogy nem volt meg a szoba. Vajon hogy gondolták a helyi erők,…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.09.07 20:55:17
  A dolgok jelenlegi állása szerint Istvánék a második télnek futnak neki fafűtéssel és elektromos főzőlappal, és egyáltalán nem azért, mert ők a Gázfelhasználás Elleni Júdeai Nemzeti Front előretolt csapata. Az még oké, hogy valaki az E.ON-nál tavaly félrenézett egy…..
Ha az eset felnőttel történik, akkor is idegesítő lenne, de így, hogy gyerekek kerültek önhibájukon kívül megoldhatatlan helyzetbe, egészen elképesztően gázos. Létezik, hogy egy metróállomáson senkinek nincs hatásköre az ilyen extra esetek orvoslására? Inkább úgy túnik, hogy a megoldáson kívül a…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.08.27 09:54:32
Tamás, az isten áldjon meg, ha egyszer te magad is olyanokat tudsz írni, hogy "Tudom butaság az ilyet elhinni" meg "a valós, vagy manipulált hozzászólások dátumát mindig frissítik, ez több mint gyanús!" és "a honlapon feltüntetett Hegyi Róbert elérhetetlen, ha létezik…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.08.26 10:26:30
Hát úgy néz ki, ennek az étteremnek csak a weboldalát érdemes meglátogatni. Kedves Homárosok! Alább küldenék egy augusztus 10.-ei sztorit Balatonfüredről, a Borcsa étteremből. Tavaly már jártam náluk, és mivel meg voltam elégedve, megörültem, hogy idén a szállásunkon a…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.08.25 14:44:05
Ha az ember bioterméket vásárol, akkor valami nagyon természetes, adalék- és egyéb anyagoktól mentes dologra számít, így elvárja és megnyugodva konstatálja a no artificial flavors (mesterséges aroma nélkül) feliratot egy ilyen terméken. De vajon jót, és egyáltalán mit jelent…..
dr. phil. Sün‼ ツ 2015.08.25 10:52:52
Ki mondta, hogy egy cipőnek csendben kell üzemelnie? Attól, hogy ez a hagyomány, akár lehetne trendszetter fícsör is a lépésre nyekergő cipő, igaz, ebben az esetben érdemes lenne a vevőket a vásárlás előtt ismertetni vele, mert hát ki tudja, tetszik-e nekik ez az újítás.…..