Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lovastengerész

0 bejegyzést írt és 430 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy külföldi ma Magyarországra téved, és elkezdi olvasni a köztévéről szóló blogokat-cikkeket, akkor a következő tézisek alakulnak ki benne: 1. A köztévé nézettsége a béka segge alatt van, alig nézi valaki - ezt mutatják a különböző felmérések 2. A köztévé éjjel…..
Lovastengerész 2012.11.03 14:16:01
@bulista: nyilván, a HírTV, vagy az Echo sosem kap közpénzt egy fillért se. A Közgép csoport vagy a Switelsky csoport cégei például azért hírdetnek, mert szeretnék, hogy az a kedves néző aki esetleg autópályát vagy hidat építene az az ő szolgáltatásaikat rendelje meg :)
Lovastengerész 2012.11.03 14:23:24
@Joaquin: igen, pont erről van szó, erre mondtam hogy "ügyes". Az ellenzéki megszólalásokat hihetetlen ravaszsággal manipulálják. Nem ez az egyetlen példa erre, általában olyan, kevéssé sikerült érveket és megnyilvánulásokat választanak ki amikre aztán jól reagálhat a kormánypárti megszólaló. Evvel is sugallva hogy a szerencsétlen barom MSZP/LMPS milyen ostoba.

Persze amikor a tejfeles szájú fidesznyik lúzer mekeget makogott arról hogy negyvenhétezerből hogy lehet megélni, azt nem mutatták be :)
Lovastengerész 2012.11.03 18:53:27
@nyünyüge: igen, ez így van.
Annyit tennék még hozzá hogy igazából a kereskedelmi TV-k nek nincs túl sok "pénz" egyik oldal mellé állásban sem. Minél agresszívebb egy hatalom kommunikációja, annál távolabb kerül az egészségesen gondolkodó kerTV a politikától. Így lesz aztán bulvár-vér-halál-celeb-katasztrófa köré épülő "hírműsor" a lehető legminimálisabb politikai véleménnyel.
Sikerült ismét valami egészen különlegeset kifőznie T. Miniszterelnök Úrnak. Ezúttal a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ülésén tartott ínyenc politikai tanfolyamot. Mestermunka. T. Miniszterelnök Úr (a továbbiakban: Séf) gondban volt: milyen…..
Zoon Politikon Kis magyar nácizmus 2012.06.15 20:34:00
Szokás mondani, hogy a magyar politika, és rajta keresztül a magyar társadalom végletekig megosztott, kompromisszumképtelen. Szokás hiányolni az alapvető értékek feletti konszenzust, hogy például nincs egységes történelem-, és társadalomszemléletünk, magyarságtudatunk.…..
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
Miután elég felháborító módon az első évad utolsó részére sem derült ki semmi a Coriolanus nevű világméretű összeesküvésről és még a black boxot is összetörték, a Hacktionről lemondott a jónép. Pedig addig sem szaggatta szét az AGB nézettségmérőit.Ahogy azt már…..
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
Lovastengerész 2012.01.04 12:03:39
@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: meg tudom erősíteni, nem két kocsi igazából egy, plusz a szerkocsi. Azon az egy kocsin viszont hat kamera plusz két "gigawave" azaz drótnélküli, magyarul wireless. csak száz métert kellett volna menni és máris lehet jó televíziós módjára az események sűrűjéből közvetíteni :)
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
Lovastengerész 2011.07.02 13:41:55
nos igen, a valóságértelmezési zavarok ide is elvezettek,
félünk az nép egyszerű szavától. de miért is?
vegyünk egy példát, legyen mondjuk egy hír, hogy pl
"magyarországra látogatott Hillary Clinton, találkozott Obán Viktorral"
eddig a tényinformáció.
nézzük miként jelenik ez meg a magyar sajtóban.
Először is a "hivatalos" "állami" tájékoztatás, jobboldali ujságok és közmédia:

-" a szexbotrányba keveredett volt amerikai elnök felesége találkozott magyarország miniszterelnökével. Külügyminiszterként biztosította a magyar miniszterelnököt hogy az egyesült államok nagy elismeréssel és tisztelettel tekint szövetségesére és vezetőire, és nagyra értékeli az Európai Unió elnökeként végzett kiemelkedő munkáját. Megbeszélésükön szó esett a magyarországot ért kritikákról is, az amerikai külügyminiszter biztosította megértéséről Orbán Viktort, közös sajtótájékoztatójukon hangsúlyozták hogy a nemzetek közti különbségek tiszteletbentartása, és a nemzeti kormányok szuverenitása olyan érték amely mellett mindkét nagyhatalom elkötelezett"

majd jött az un. "ellenzéki" ballib sajtó

" az amerikai egyesült államok külügyminisztere a Tom Lantos Intézet megnyitóján találkozott Orbánnal, és kifejezte súlyos aggodalmait a magyar demokrácia és szabadság állapotával kapcsolatban Mint elmondta tudomására jutott hogy józsefvárosban már pakolják a tehervagonokat,
és hogy az ország keleti felében munkatáborok épülnek, továbbá a köztársaság lebontása, az elnöki rendszer kiépítése olyan irányba mutat amelyeket az egyesült államok aggodalommal figyel."

és végül a hivatalból nemhivatalos, de mégis csak jobboldali "szélsőjobb" szubkultúra sajtótermékei:

" Orbán a kaftánosokkal asszisztál az amerikai zsidóluvnya liberális picsogásához" (mellette fénykép, rajta Orbán kipában egy főrabbival, Hillary Clinton sehol, a kép 1998 ban egy zsinagóga avatáson készült, de ez nem probléma)

Ezekután csoda e hogy üldözni kell a nép egyszerű fiának commentjeit esetleg blogját?! Hány évet érdemel az aki megemlíti az egyszerű tényeket, hogy itt járt Hillary Clinton, megnyitották a Lantos Intézetet, és a diplomácia formális udvarias keretei közt véleményt nyilvánítottak dolgokról? Orbán nyilván a partnerség fontosságát hangsúlyozta, Clinton nyilván a demokrácia és a szabadság értékeit.
Mi ebben a meglepő?
Mit érdemel az a bűnös aki ugy tekinti a valóságot ahogy van?
hajrá magyar közélet, hajrárüjeország, hajrámagyarok!!
Páratlan élményben lehetett része tegnap este annak az 500 szerencsés rajongónak, akiknek sikerült jegyet vásárolniuk Havasi Balázs zeneszerző, zongoraművész exkluzív koncertjére. A rendezvény nem került széles körben meghirdetésre, csupán azok tudtak róla és vehettek részt…..
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
Lovastengerész 2011.02.21 12:10:40
@mement: igenigen!

és vegyük észre ennek az igazi hasznát nem is ők húzzák!
Lovastengerész 2011.02.21 18:27:37
vegyük észre hogy a kuruc.info léte sokmindenki érdekeit szolgálja.

1. maguk az érintettek, az amugy elhanyagolható radikális kisebbség (fajmagyarkodó,rasszista, lovasíjász ősmagyar szubkultúra) akik így jelentőségükön JÓVAL felül reprezentáltak.
(majdhogynem meghatározó médiává vált, mi sem bizonyitja ezt jobban, minthogy ez a blog is foglalkozik vele, és az index cimlapról érjük el...)

2. az érintettek "ellenségei", illetve mindazok akik valamelyest érdekeltek abban hogy bizonyos dolgokról ne lehessen nyiltan, történelmi szemlélettel beszélni (pl. holokauszt, trianon)
Óriási szívességet tesznek nekik a jó kurucok, hiszen köztudottá és elfogadottá tették, kikényszerítették azt az amugy beteg és hazug szemléletet, hogy azért kell törvénybe vésni történelmi dolgokat, multat, stb. mert aki nem fujja kivülről hogy hatmillió, szappan, lámpaernyő...az bizony fasiszta és zsidókat/cigányokat stb. akar kiirtani.
ergo, a valóban vállalhatatlan, mocskos gyülölködő megnyilvánulások lehetetlenné teszik a történelem vizsgálatát, természetes tulzásainak tisztázását, a reális emlékezést és tisztánlátást.

3. a dolog legnagyobb haszonélvezője a (jelenleg regnáló) magát polgárinak, konzervatívnak nevező csapat. Ők kb olyasmiket gondolnak magukban mint amit ezek a mocskok kinyilvánítanak, csak ők nem mondják ki, nem mondhatják ki, hiszen ők EU konform módon kell hogy viselkedjenek...ők polgárok ugye. és amíg a kurucok és jobbikok fennhangon zsidóznak, addig ők nyugodtan el tudják hitetni hogy ők nem oylanok...és mutogathatnak jobbra, hogy NA ŐK A FASISZTÁK, és fellépünk ellenük, stb, stb. (miközben ők szép csöndben kinyirnak minden zsidó filozófust, művészt, ill. bárkit aki nem ugy imádkozik mint semjénzsóti)

szinte az egész magyar politikai palettát kiszolgálja a létezésük.
Kedves Joci és Kati! Hallom, meg akarjátok kérdezni a zembereket, küldtök nekik kérdőívet. Ne küldjétek ki, felesleges, olvastam a kérdéseket, fos az egész, úgy ahogy van. Elmagyarázom, miért, bár tudom, hogy esélytelen, ti politikusok annyira távol álltok a racionális…..
Örülünk, Vincent? Három majom 2011.01.24 20:42:00
 Ketyeg a kéthetes ultimátum, amit a Fidesz kapott a médiatörvény megvédésére. Az eddig bevetett lózungok és az oly' kedvelt összeesküvéselméletek után most már érdemben is válaszolni kell a kényelmetlen kérdésekre.Egy hónapnyi bagatellizálás, majd kapkodás,…..
 „Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A…..
Lovastengerész 2011.01.19 18:54:48
A dologban az a szörnyű és egyben zseniális, hogy úgy van megfogalmazva hogy ember/ügyvéd/bíró/médiacenzor legyen a talpán aki erre rábizonyítja jogilag azt a cselekményt amit de facto megvalósít.
Mert a megfogalmazás olyan hogy egy átlagos - érettségi- műveltséggel és minimális intelligenciával megérti belőle az ember hogy a jó Bayer tanárúr arra gondol hogy "miért is nem irtották ki az összes zsidót"

Csakhogy a Jog előtt ez nem áll meg, hiszen
1. nyilván nem lehet arra hivatkozni hogy Cohen Kohn és Schiff a zsidóságot jelenti.
2. Az orgoványi erdőben történtek nem a zsidóüldözés (un. holokauszt) eseményei, hanem annál jóval előbb, 1919 ben történt hogy a tanácsköztársaság (un. vörösterror) bukása után az un. fehérterror keretében a vörösterrorban résztvevő katonákat és civileket mészároltak le. tehát de jura, a felemlegetett történelmi eseménynek köze nincs a zsidókhoz.

gondoljuk csak végig, az egyszerűség kedvéért ime az írás:

"Magyarországból „bűz árad” – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…"

Bravo Bayer, Nagyon Nagy Geci vagy, de el kell ismerni zseniális húzás.
Lovastengerész 2011.01.19 19:42:02
@jotunder:

de nem fogják kiutálni. Ők is igy gondolkodnak, csak ők nem beszélhetnek/írhatnak így. Ezért tartják, Éleseszű Bayer a házi megmondóember, aki meg tud fogalmazni gondolatokat, üzeneteket úgy hogy mindenki értse, de ne lehessen elitélni.

Az ilyen sokkal veszélyesebb mint az árpádsávval masírozó zsidózó félkegyelműek, azokat bármikor le lehet sittelni, aztán mehetnek haza kapálni. Nagyeszű Bayer sokkal veszélyesebb. aki ilyen ravaszul tud de facto zsidók kiirtására felszólítani...zseniális!!!
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
Lovastengerész 2011.01.11 21:42:41
@biohouse: RULEZZZZZZZZ :)

keress/alapíts/lopj egy pártot/kormányt aki ezt beválalja és lekommunikálja,+ túléli...

amugy megfontolandó !
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
Lovastengerész 2011.01.07 22:46:59
@Bruno: akkor marad a templomszentelés...médiadicsfényben
vagy egy jó kis pedofilparti, természetesen szigorúan a szemétmocsokhazaárulózsidóliberális média kizárásával :)
Lovastengerész 2011.01.08 20:41:15
érdemes megnézni az atv honlapján, az ifjukeresztényübermenchek elnöke egy beszélgetős műsorban.

atv.hu/video/video-20110105_stagel_bence

igen szignifikáns példája az ürge ennek az egésznek.

a viszonylag értelmes müsorvezető tényleg megkisérel valamiféle interakciót kikényszeríteni az emberből, de nem jár sikerrel.

egyszerűen NO INPUT ENABLED

és ez a baj az egésszel no fucking input a legtöbbjüknél, csak mondja, mondja, ugyanazt viszonylag változatosan, többféleképpen, ugyanazt az életszerűtlen marhaságot.
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..