Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kétfarkúkutya

4 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tintahal blog A... a péniszrekord 2011.06.05 11:01:00
A google tintahal-kép találatait végig görgetve talán felmerül bennünk a kérdés, miért pont vérvörös színű a legtöbb ábrázolt tintahal. A tintahalak közismerten olyan színt vehetnek fel, amilyet csak akarnak, ha akarnak, világítanak, ha akarnak nem, és még azt is meg tudják…..
kétfarkúkutya 2012.10.14 01:34:36
Természetesen a TASZ-t, vagyis a Társaság a Szabadságjogokért civil szervezetet, legalábbis Kovács Gergő, a legismertebb magyar kétfarkú álpoilitukus, az MKKP elnöke szerint. Mindezt a TASZ fillérekből leforgatott 1%-os kampányfilmjében fejti ki, és bíztat mindenkit arra, hogy…..
kétfarkúkutya 2012.05.06 03:11:51
@Member: Nem. Direkt nem szívtam. De mivel 15 éve szívok valószínűleg látszik, ne haragudj ezért kérlek
kétfarkúkutya 2012.05.06 03:17:42
@Kalmár: anyád faszát neked meg
szamárSágok felháborító 2011.12.13 18:25:00
Nem ezt akartam ma blogolni, de ezt muszáj volt kiraknom.Hát vannak bajok... El kell innen menni, nincs mese //itt is megjelent barikad.hu/node/18779 // hirdetés ..
  Hajléktalan-ügyben érintettek vagyunk, mivel a házunk egyik befalazott kapualjában él egy idősebb fedél nélküli úr. Azt hogy él, konkrétan onnan lehet tudni, hogy levet ereszt. A lé szarból, húgyból, tablettás borból, barack ízű alkoholos italból és tébécés…..
kétfarkúkutya 2011.11.19 18:01:39
kétfarkúkutya 2011.11.20 12:48:17
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: nyilván ha hülyézel, akkor kevésbé fogsz primitívnak tűnni, hajrá, hajrá, látom megy ez
DÉLmadár TILOS A (nagy)Á... 2010.01.22 14:08:00
A „nagyának" hívott Szeged Nagyáruháznak a földszinti Coop szupermarket fala a határa. Ám így is – akár egy társasházban – 5 tulajdonostárs egyeztet az épület sorsáról. A legnagyobb tulajdonos, a Coop Szeged Zrt. vezérigazgatója, Kelemen János megmutatta a…..
kétfarkúkutya 2010.01.27 23:08:40
Az Amerikai Filmakadémia szakértői kiválasztották az év legjobb animációs rövidfilmjeinek listájáról a tíz legesélyesebb jelöltet. Eredetileg 37 fő esélyese volt a díjnak, ezt a számot redukálták most le, a legvégén pedig ötből fogják kiválasztani a győztest. A…..
kétfarkúkutya 2009.11.21 18:48:53
Tegnap került fel a tecsőre egy trailer, és valószínűleg tegnap indult el a hozzá tartozó honlap is (betyársereg). A kurucus tematika folytatásaként most betyárharcos képébe bújva térnek vissza játékos kedvű gárdistáink  betyárharcosként bújnak elő a gárdából is…..
Cigány Koszovó - tipikus mélymagyar értelmiségi értelmiseggi [coccojológijus tagozat] riogatás, néphülyítés. Miszerint a szegregált cigányság elnyomattatásában föllázad [itt a romantikus brazil szappanoperákba illő jelenetektől, fejéringes-feketenadrágos varjúbajszú…..
8ker MKKP megint 2009.10.07 07:35:00
Kétségkívül megszaporodtak az MKKP felfestések, stencilek, matricák, plakátok a kerületben. Azok, akik nem ismerik a virtuális világból - vagy Szegedről - meglepődve nézik a műveit, hogy aztán sokszor egy fél mosollyal ajkukon haladjanak tovább.  Ha szemfüles vagy - esetleg…..
kétfarkúkutya 2009.10.07 08:28:22
:) jól lebuktunk..
ilyen lett végül:
mkkp.hu/netezde3.jpg
mkkp.hu/netezde4.jpg
illetve majd akkor lesz kész, ha kicsit megtépkeditek, meg régire sárgul a kosztól...
rév8hoz nincs közünk, minket a Tóth fivérek bíztak meg
Budapest Száksz Kíváncsi vagyok 2008.12.08 11:00:00
Hoppá, hoppá, hoppácska. Hatalmas léptékű ingatlanfejlesztésnek lettem kivételesen nem szenvedő alanya.  Van itt minálunk egy Reál csoporthoz tartozó ábécé, melynek az ablakai előtti vízszintes részeken előszeretettel dekkoltak különböző társadalmi csoporthoz tartozó…..
kétfarkúkutya 2009.08.07 05:00:09
    index cikk fotókkal népszabi cikk fotókkal hírextra és egy hosszú hirszerzős cikk..
Egy belvárosi kultkocsmában futottunk össze a hazai street art egyik fenegyerekével, Kovács Budha Tamás képzőművésszel egy késő kedd délutánon. Rögtön kiderült, hogy a problémakörrel, miszerint mit is fogunk majd kérdezni tőle, nem kell sokat bíbelődni, mert emberünk nem…..
kétfarkúkutya 2009.06.16 02:03:09
@roshi: tudod budhatomi tényleg egy dolgot csinál jól, az önmenedzselést, ezért bosszantóak sok embernek az olyan cikkek, amiben sztárolja magát. Ismerek egy csomó grefitist, akik 100szor jobbat csinálnak, mint bt, ugyanakkor bt A Grefitiművész itthon és ez kb sértő a grefitiseknek. Nem magamra gondolok, nyilván mi tök mást csinálunk, ezeket nem lehet összehasonlítgatni. De grefitin meg figurális stikerezésen belűl ő tényleg tök gagyinak számít. Az egyetemen beszopták, h ő a menő és nyomatják, meg persze főleg ő magát. Nekem személy szerint attól forgolódik a gyomrom, h multiknak dolgozik, miközben eljátsza a rebel arcot, aki letakarja a fejét, mint egy terrorista. Tipikus konzumlázadó, olyan mint egy diesel póló:) Aki a kokakólának csinál reklámpalackot és odaáll mellé fotózkodni letakart fejjel, terroristaként, az finoman szólva is nagyon gáz. Gyönyörködjetek: www.budhatomi.com/tomi/blog/3.jpg

Ez a csávó körülbelül ugyanúgy megtestesít minden borzalmat Magyaro.-n matricázáson belül, mint obey amerikában, már várom mikor csinál a bajnainak reklámot:)))
kétfarkúkutya 2009.06.16 15:59:04
@BigK: jaja, tomi a legjobb:) nekem is minden vágyam h kóláspalackok mellett fotózkodjak, de vhogy sose jön össze:))
@jidaki: obey művészetével kapcsolatosan szerintem érdemes elolvasni mondjuk ezt: www.art-for-a-change.com/Obey/index.htm
kétfarkúkutya 2009.06.16 17:22:38
@BigK: mkkp.hu
lehet nem olvastad, amit írtam. Nem magamhoz hasonlítottam bt-t, mert mi tök mást csinálunk. Én azt írtam, h itthon tök sok sokkal ügyesebb grefitis meg figurális streetartos csávó van, akikről viszont nem nagyon ír senki
Neked is fontosak az értelmetlen, felesleges dolgok? Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának? Vagy egyszerűen csak eleged van belőle, hogy mások mindig valami konkrét dolog ellen vagy mellett tüntetnek? Akkor gyere velünk tüntetni!…..
kétfarkúkutya 2009.06.13 22:13:41
@monori sandor: látom haragszol rám emiatt. Nos, hát ez van, valóban már 2en vagytok 60ból akinek ez nem tetszik, nekem ez belefér. Nyilván ha az embernek van vmi mondanivalója, akkor mindig lesznek olyanok, akiknek nem tetszik amit csinál, volt akinek a kendermagos hülyeség nem tetszett, volt akinek a kiállításparódia, olyan is akinek a pécs2100.hu. Ebbe én már beletörődtem, sőt talán meg is szoktam. Amíg nekem tetszik, amit csinálok, és úgy látom, h a többségnek szintén, addig ez nekem ok. Sajnálom, h neked nem, de ezzél nem nagyon tudok mit kezdeni. Falfirkás sose voltam. A "politikába" meg már 2006 óta aktívan belecsúsztunk:)
kétfarkúkutya 2009.06.13 22:22:30
@lázadó: szorgos aknamunkának azt gondolom, amit mi csinálunk mondjuk az álhirdetésekkel. Szegeden annyi álhirdetés van már az utcákon, h gyakorlatilag értelmetlen lett normális hirdetést kitenni. Vagy itt van a magyargárda, amiről persze nincs véleményem, de gyanítom sikeresebbek lennének, ha a romaproblémákat nem helyszíni vonulással próbálnák megoldani. Sokkal viccesebb lenne, ha betörnének romákhoz, mikor azok nincsenek otthon, és mondjuk krumplit ültetnének a kertjükbe, vagy kitakarítanának, elvinnék a gyerekeket suliba, blabla:))
Vagy volt mondjuk ez, persze lehet nem ettől, de egy hét sztrájk után aznap abba is hagyták a sztrájkot
index.hu/tech/biztonsag/hack081222/
de ennek van irodalma is:
en.wikipedia.org/wiki/Direct_action
tök sok minden mást is lehet csinálni, ha a tüntetés nem működik, csak egy kicsit több fantázia kell hozzá.
kétfarkúkutya 2009.06.13 22:46:50
@monori sandor: Összedobták az mszp, a fidesz, az mdf, az szdsz, a jobbik meg az lmp. Hja és plusz Európai Uniós támogatást is kaptunk:)
Nagyon jók a kommentek, tök sok jó ötlet van köztük, köszi, örülünk. Egész jól ráéreztetek a tüntetés mondanivalójára.:))Nos, az is persze remek, ha otthon elkészítitek a saját tábláitokat és úgy jöttök a tüntetésre (kérlek, figyeljetek rá, hogy konkrét politikai…..
Gulyásdemokrácia Pécs vs. MKKP 2009.05.30 12:01:08
Perelni a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot, igen. Az kell csak ahhoz, hogy tökéletes legyen Pécs 2010 hírneve. Ritkán hallunk a pécsi szervezők különleges aktivitásáról, de amikor perelni kell, mert valaki báncsa őket, na, akkor azonnal. Tökéletes.Meg is kímélnék mindenkit egy…..
Évek tétlenkedése és hezitálása után megvalósult az első olyan fejlesztés, ami a város sajátosságaira épül, de emellett teljesen egyedi, izgalmas és szórakoztató is. A Pécs 2100.hu internetes oldal ráadásul sokkal realistább, mint az eddigi próbálkozások. Számolnak a város…..
Ha kétfarkú kutyáznak, akkor kétfarkú kutyák vagyunk   Lassan annyi posztot írok dicső rovatunkba, mint sztahanovista főszerkesztőnk, de nincs mit tenni: kiművelt emberfőink folyamatos Nyugatra távozásával egyenes arányban terjed a Magyar Hülyeség nevű vírus, hiszen…..
Tisztelt Páva Zsolt! Tudom, hogy elfoglalt ember, ezért gyorsan a levél lényegére térünk: Tiszelettel azt kérjük, hogy Ruzsa Csabát, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezető igazgatóját legyen kedves gyorsan leállítani. Konkrétan Ruzsa úr következő nyilatkozatával van…..
Büszke vagyok rá, az elsők között számoltunk be a Kétfarkú Kutya Párt legújabb akciójáról, a Pécs 2100 honlapról, mely a Pécs 2010 (vagyis az Európa kulturális fővárosa projekt) rendkívül szellemes paródiája. Úgy tűnik azonban, hogy program vezetői még annál is…..
A borzalmas logó sok helyen szed áldozatokat, az előző poszt késztette levélírásra Károlyt, aki egy görög szigeten találkozott a randa Danubius-arccal:Még a nyáron Görögország Zakynthos nevű szigetén fotóztuk ezt a kis boltot. Maga a bolt nem is érdekes, inkább a logoja.…..