Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alteregomusic

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint negyven fiatal utazott a minap a prágai metrón nadrág nélkül, Muzeum és Florenc megállók között, aNo Pants Subway Ride nemzetközi akció keretén belül. Az akciót a Facebookon szervezték meg, a gyülekezőt a Vencel-téri lovas szobor alá hirdették meg a…..
Alteregomusic 2012.01.17 00:06:54
@Karipapa01: Nekem is pont ez jutott eszembe! :)
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
Az elmúlt hét felelőtlen módon kimaradt, de most bepótolom a hiányt egy terjedelmes bejegyzéssel. Terjedelmes, mert egyre több magyar Dolog tűnik fel a Flattr oldalán, és ezeket fogom most itt mind egy szálig felsorolni. Nézelődjetek, flattrjetek, és hírdessétek az igét! A sorrend…..
Alteregomusic 2011.08.12 23:02:57
@flattrforhungary: Köszi! :)
Tulajdonképpen örülhetnénk is, hogy Magyarországon a postások nem értékelik a magaskultúrát. A Hollandiában feladott Beethoven-cédégyűjteménynek így csak a díszcsomagolása veszett el:Hollandiában élek, húsvéti üdvözletként Budapesten élő idős nőrokonaimnak kis csomagot…..
Alteregomusic 2011.05.10 15:57:56
@borso: megmondanád mire tegyek feljelentést? Itt kára nem nekem hanem a KINTI áruháznak keletkezik, mert ők bukják ilyenkor a dealt. (vagy újraküldi, vagy visszautalja a pénzt) Írd meg nekik tegyenek feljelentést. Inkább nem postáznak ide. Szarják le...
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
Alteregomusic 2009.12.08 18:38:07
@registraal: Mindkét rádió "profiságára" jellemző, hogy hetekkel ezelőtt egy marketing szakmai oldal (www.mediago.org) lehozta mindkét rádió árlistáját, amit mai napig egyik sem bírt megtenni....
Alteregomusic 2009.12.08 18:39:28
@Alteregomusic: bocsánat helyesen: www.mediago.hu/
Már a májusi ízelítőből sejteni lehetett a Google új kommunikációs platformja nem csupán egy újabb platform. Annál sokkal magasabbra tör. Meg akarja változtatni a hozzáállásunkat az online kommunikációhoz. Persze a Google Wave nem abban az értelemben újdonság, hogy sok új…..
A következő fényképek méltán érdemelték ki a világ leghíresebb képei címet. Közülük nem egy kitörölhetetlenül beleégett a retinánkba. Lássuk, vajon hányat ismersz fel segítség nélkül! (A képekről szóló információkat direkt a fotók alá írtam, hogy nyugodtan tudj…..
comment:com Szinkron vagy felirat? 2009.06.26 11:00:00
Mivel számos posztnál előjön ez a klasszikus téma, úgy vélem, ideje kitenni egy ilyen posztot - mint ahogy tette azt a sorozatjunkie is - mert valahol idegesítő már, hogy néhol az adott poszt témájára vonatkozó kommenteket úgy kell kihalászni az anyázások közül, amiben a…..
A Saatchi Galériával közönsen hirdetett nemrégiben fotópályázatot a Google. A közönségszavazás eredményeként 36 fotós képeiből készül majd iGoogle téma. A versenyt egy magyar diák, Halász Dániel nyerte: a zsűri 3600 nevezésből válogatta be a 36 legjobbnak gondolt közé,…..